Oulu

Oulun kaupungin pu­he­lin­lii­ken­net­tä vaivannut vika saatiin korjattua, pu­he­li­nyh­tey­det toimivat normaalisti

Ajanvarausnumerot esimerkiksi hyvinvointikeskuksiin eivät ole häiriöistä johtuen toiminnassa. KUVA: Tomi Kosonen
Oulu 18.6.2019 10:01 | Päivitetty 18.6.2019 11:31
Kaleva

Oulun kaupungin puhelinliikenteessä aamupäivän aikana havaitut häiriöt on saatu korjattua. Puhelinliikenne toimii nyt normaalisti. 

Kaupungin puhelinyhteyksissä havaittiin häiriöitä tiistaiaamuna. Ajanvarausnumerot esimerkiksi hyvinvointikeskuksiin eivät toimineet normaalisti. 

Oulun kaupungin palvelupäällikkö Jussi Piuva kertoi Kalevalle saaneensa tiedon ongelmasta noin kymmenen aikaan. Hyvinvointikeskuksiin suunnatut asiakaspuhelut eivät tulleet perille aamukahdeksan ja kymmenen välillä.

– Saamieni tietojen mukaan kymmenen aikaan joitain puheluita olisi mennyt läpi, mutta kuittausta häiriöiden loppumisesta ei ole tullut. Pienempiä häiriöitä on ollut ennenkin, mutta vastaavaa tilannetta ei ole ollut aiemmin, Piuva kertoo.

Juttua päivitetty 18.6.2019, klo 11.30. Vika saatu korjattua. 

MAINOS

Kommentoi

Kiimingin terveyskeskukseen jos saa soittopyynnön jätettyä soitto tulee joskus 2-3 tunnin päästä. Siinä ajassa on tullut mentyä jo yksityiselle lääkäriasemalle. Tällä mallilla kunnaliset sote palvelut toimii Oulussa. Kiimingin Terveysaseman vastaanotolla ajat löytyy tuttaville ja eräälle uskonlahkolle .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset juoksevat turhaan joka kuukausi terveysasemalla otattamassa verikokeita ja virtsanäytteitä. Kilpirauhaslääkkeen voi jättää pois, mikäli saa riittävästi jodia suolasta (kilpirauhanen tarvitsee jodia jotta toimii hyvin), säästyy rahaa. Jodipitoista suolaa pitää saada joka päivä huomattavasti enemmän kuin sen saantisuositus on. Totta on, että hoitoalan työntekijät eivät osaa työtään ja lääkärit haluavat lääketehtailta hyvät bonukset.
Iäkkäälle sukulaiselleni lääkäri määräsi kilpirauhaslääkkeen ja verenpainelääkkeet kaupungin terveysasemalla. Sukulaisvanhus vietiin yksityiselle lääkärille pahoinvoinnin vuoksi koska ei saatu aikaa Oulun kaupungin terveysasemalle ja lääkäri sanoi, että sukulaiseni ei tarvitse niitä määrättyjä lääkkeitä, vanhus on terve. Nyt vanhus virkeä ja voi hyvin.
Hyvä kun puhelinyhteys terveysasemille pätkii! Voidaan hyvin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Istuuko Piuva puhelinen ääressä odottelemassa vikaraportteja? Eipä vapaita aikoja ole tarjollakaan, joten ei haittaa "toimimattomuus".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajatelkaa ihmiset, tällaisen rauhanaikanakaan ei pelaa mikään pienempikään asia, ja kuitenkin isotherrat suunnittelevat vain sotaa ja milloin se voisi aloittaa ja luulevat vielä voittavansa sodan? Mika aaltolat ynnä muut sotahullut ovat vain natossa ja sodassa, ei heidän pienissä päissään järki sano, että jos aivan tavallisessa arkielämässä ei puhelinliikenne pelaa, niin miten nämä sotahullut luulevat voittavansa jonkun ydinsodan?
Kannattaisiko aaltola viedä jenkkeihin, siellähän ne muutkin sotahullut huseeraa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, valitettavasti näitä "sotahulluja" löytyy hieman lähempääkin kuin "jenkkilästä" ja niinpä mahdollisiin kriiseihin on syytä varautua meilläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa toimii hyvin puhelinliikenne, mutta Oulussa tehdään turhia testejä. Terveysasemille soitellaan aivan turhaan. Parempi soittaa sunnuntaisin puolenpäivän aikaan Kansanradio-ohjelmaan mikäli juttukaveria kaipaa.
Terveyttä hoidetaan kutsumalla naapuri kahville, kävelyillä ja puistonpenkillä jutellen vaikka ventovieraan kanssa, ei terveysasemalla.
Aaltola on tutkija, ei sotahullu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja Telian saamat rahat toimimattomista yhteyksistä menee Ruotsiin jossa on Telian pääkonttori.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

13:42
41 prosenttia pyöräilijöistä käyttää pyöräilykypärää, selvitti Oulun kaupunki – käyttö kasvanut erityisesti kahden viime vuoden aikana
13:37
Hongkongin mielenosoitusten pelätään kärjistyvän veriseksi yhteenotoksi – Poliisi pitää mielenosoittajia loukussa oppilaitoksessa
13:34
HS: Maajoukkueen alppihiihtovalmentajana toimineelle syytteet Ranuan kuolonkolarista
13:14
Poliisiammattikorkeakoulun opettaja syytteeseen seksuaalisista hyväksikäytöistä ja ahdistelusta – asianomistajia on seitsemän
13:11
Puolustusministeriö ei kertonut henkilöstöryhmille alueellistamisselvityksestä - työntekijät äimän käkenä
12:22
Neljä skenaariota, mitä Hongkongissa voi tapahtua seuraavaksi
11:44
"Lumihangella on yllättävän paljon elämää" – Hämähäkit, karvamadot ja lumikorennot seikkailevat lukijan kuvissa
38
MTK:n kysely: Kolme neljästä suomalaisesta pitää lihan kulutustaan sopivana – MT: Alle 30-vuotiaista lähes viidennes ei syö lihaa lainkaan
32
Andersson ehdotti: Valtio voisi yhden vuoden ajan maksaa lähes kokonaan kulut polttomoottoriautojen muuttamisesta biokaasulla käyviksi
25
Käteisen puute suomalaisissa pankeissa ihmetyttää kanadalaisia – viime vuonna he kirjoittivat yli 700 miljoonaa shekkiä
19
Postin työkiistaan ei saatu vieläkään ratkaisua, tukilakot laajenevat maanantaina – "On vaikea arvioida, kuinka pitkään vielä menee"
15
Oululaiset yläkoululaiset saunottivat asunnottomia ja auttoivat naapureita – "Sai nähdä, että ihmiset olivat todella kiitollisia siitä, mitä me teimme"
14
Kivikukko koottiin uudelleen salaiseen paikkaan – Kyseessä on harjoittelukasaus, jotta se osataan koota oikein lopulliselle paikalleen Rautatienkadulle
12
Marraskuinen harmaus jämähtää ensi viikolla Oulun ylle, vesisateet ja lämmin sää sulattavat lumia – "Harmaa viikko tulossa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mietin alkoholin jättämistä, mitä tilalle?

Toi uutuutena krapulattomat maanantait, itsetunto palasi pikkuhiljaa lääkkeen avustuksella. Ei enään koskaan kauheaa mor... Lue lisää...
Tenu, terve

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image