Oulu

Oulun kaupungin pu­he­lin­lii­ken­net­tä vaivannut vika saatiin korjattua, pu­he­li­nyh­tey­det toimivat normaalisti

Ajanvarausnumerot esimerkiksi hyvinvointikeskuksiin eivät ole häiriöistä johtuen toiminnassa. KUVA: Tomi Kosonen
Oulu 18.6.2019 10:01 | Päivitetty 18.6.2019 11:31
Kaleva

Oulun kaupungin puhelinliikenteessä aamupäivän aikana havaitut häiriöt on saatu korjattua. Puhelinliikenne toimii nyt normaalisti. 

Kaupungin puhelinyhteyksissä havaittiin häiriöitä tiistaiaamuna. Ajanvarausnumerot esimerkiksi hyvinvointikeskuksiin eivät toimineet normaalisti. 

Oulun kaupungin palvelupäällikkö Jussi Piuva kertoi Kalevalle saaneensa tiedon ongelmasta noin kymmenen aikaan. Hyvinvointikeskuksiin suunnatut asiakaspuhelut eivät tulleet perille aamukahdeksan ja kymmenen välillä.

– Saamieni tietojen mukaan kymmenen aikaan joitain puheluita olisi mennyt läpi, mutta kuittausta häiriöiden loppumisesta ei ole tullut. Pienempiä häiriöitä on ollut ennenkin, mutta vastaavaa tilannetta ei ole ollut aiemmin, Piuva kertoo.

Juttua päivitetty 18.6.2019, klo 11.30. Vika saatu korjattua. 

MAINOS

Kommentoi

Kiimingin terveyskeskukseen jos saa soittopyynnön jätettyä soitto tulee joskus 2-3 tunnin päästä. Siinä ajassa on tullut mentyä jo yksityiselle lääkäriasemalle. Tällä mallilla kunnaliset sote palvelut toimii Oulussa. Kiimingin Terveysaseman vastaanotolla ajat löytyy tuttaville ja eräälle uskonlahkolle .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset juoksevat turhaan joka kuukausi terveysasemalla otattamassa verikokeita ja virtsanäytteitä. Kilpirauhaslääkkeen voi jättää pois, mikäli saa riittävästi jodia suolasta (kilpirauhanen tarvitsee jodia jotta toimii hyvin), säästyy rahaa. Jodipitoista suolaa pitää saada joka päivä huomattavasti enemmän kuin sen saantisuositus on. Totta on, että hoitoalan työntekijät eivät osaa työtään ja lääkärit haluavat lääketehtailta hyvät bonukset.
Iäkkäälle sukulaiselleni lääkäri määräsi kilpirauhaslääkkeen ja verenpainelääkkeet kaupungin terveysasemalla. Sukulaisvanhus vietiin yksityiselle lääkärille pahoinvoinnin vuoksi koska ei saatu aikaa Oulun kaupungin terveysasemalle ja lääkäri sanoi, että sukulaiseni ei tarvitse niitä määrättyjä lääkkeitä, vanhus on terve. Nyt vanhus virkeä ja voi hyvin.
Hyvä kun puhelinyhteys terveysasemille pätkii! Voidaan hyvin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Istuuko Piuva puhelinen ääressä odottelemassa vikaraportteja? Eipä vapaita aikoja ole tarjollakaan, joten ei haittaa "toimimattomuus".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajatelkaa ihmiset, tällaisen rauhanaikanakaan ei pelaa mikään pienempikään asia, ja kuitenkin isotherrat suunnittelevat vain sotaa ja milloin se voisi aloittaa ja luulevat vielä voittavansa sodan? Mika aaltolat ynnä muut sotahullut ovat vain natossa ja sodassa, ei heidän pienissä päissään järki sano, että jos aivan tavallisessa arkielämässä ei puhelinliikenne pelaa, niin miten nämä sotahullut luulevat voittavansa jonkun ydinsodan?
Kannattaisiko aaltola viedä jenkkeihin, siellähän ne muutkin sotahullut huseeraa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, valitettavasti näitä "sotahulluja" löytyy hieman lähempääkin kuin "jenkkilästä" ja niinpä mahdollisiin kriiseihin on syytä varautua meilläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa toimii hyvin puhelinliikenne, mutta Oulussa tehdään turhia testejä. Terveysasemille soitellaan aivan turhaan. Parempi soittaa sunnuntaisin puolenpäivän aikaan Kansanradio-ohjelmaan mikäli juttukaveria kaipaa.
Terveyttä hoidetaan kutsumalla naapuri kahville, kävelyillä ja puistonpenkillä jutellen vaikka ventovieraan kanssa, ei terveysasemalla.
Aaltola on tutkija, ei sotahullu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin ja Telian saamat rahat toimimattomista yhteyksistä menee Ruotsiin jossa on Telian pääkonttori.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:52
Sotkamo pehmitti KeKi:n Sarkkirannassa – Piiponniemi löi kaksi kunnaria tyhjään kenttään
19:48
Oululainen Kukkola Kommun esiintyi Pikisaaren puistopiknikissä Lukijalta
19:25
Ruotsalaisravuri Makethemark kiri St. Michelin voittoon – "Tämä on ihan uskomaton hevonen"
19:00
Anniina Halonen kertoo ravitsemustiedosta somessa
19:00
Oululaistaustainen Anniina Halonen murtaa trendidieettien myyttejä Instagramissa, jossa usein "Pseudotiede rehottaa ja tiede loistaa poissaolollaan" Tilaajille
18:57
Kemiläinen Timo Sipola halusi kunnioittaa lempilaulajansa syntymäpäivää – neljän kuukauden urakan tuloksena syntyi kymmenen muistomitalia
18:00
Oulun ainoa keltakoivu ja mänty, jonka käpyihin hiiret piiloutuivat – Jenni Miettunen tuntee Hupisaarten mielenkiintoiset puut Tilaajille
112
Polttoainetta 100 litraa tunnissa ja noin 4000 katsojaa – Tractor Pullingin SM-sarjan viides osakilpailu pidettiin Tyrnävällä
66
IS: Tuomas Enbuske kertoo, miksi kolaroi sähkötolppaan Sievissä
57
Puheenaihe: Onko Suomi kallis matkailumaa suomalaisille? Matkailu- ja ravintolapalvelujen edusmies Timo Lappi: Alkoholin verotus suomalaisissa ravintoloissa on EU-maiden kireintä
46
Miksi ihmiset nousivat henkilöautosta keskellä tietä? – Poliisi kertoo tänään lisää Luumäen kolarista, jossa kaksi jäi rekan alle ja kuoli
37
HS: Venäjä pohti Karjalan palauttamista Suomelle vuonna 1991 – "Venäjän mukaan alueellisia ongelmia oli niin Krimillä kuin Karjalassakin"
35
Vain kuningatar Elisabet saa syödä joutsenia Britanniassa – hovi pitää tiukasti kiinni hullunkurisista perinteistään
21
Pakkausjätteen kierrätyksessä huimia eroja kunnittain vertailtuna – Oulussa muovia ei ole pakko kerätä erikseen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ei varmaankaan löydy.. Jos Teuvon varassa on yhteiskunnan ja eduskunnan päätökset niin sama lähteä ruotsiin. Miehellä o... Lue lisää...
Vanhus48

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image