Oulu

Oulun kaupungin liikunnan tasa-arvopalkinto myönnettiin Lähirähinälle

Oulu 20.2.2019 17:01
Heidi Peltonen

Jalkapalloseura Hercules ry:n Lähirähinä-toiminta on saanut Oulun kaupungilta tunnustuspalkinnon tasa-arvoisen liikuntakulttuurin edistämisestä. Oulun kaupungin liikuntapalvelut myönsi toiminnalle 5000 euron arvoisen tunnustuspalkinnon keskiviikkona 20. helmikuuta. 

Lähirähinä -toiminnan tarkoitus on saada alueen ihmiset järjestämään itse omatoimisesti ilmaista ja kynnyksetöntä lähiliikuntaa ja näin lisätä ihmisten liikkumista. Lisäksi Lähirähinä järjestää lajikokeiluja eri urheiluseurojen avustuksella.

Osana Lähirähinän toimintaa ovat myös lähirähinälähettilaat, jokta ovat joko nykyisiä tai entisiä huippu-urheilijoita ja idoleita. Heidän tarkoituksenaan on innostaa ihmisiä hyödyntämään lähiliikuntapaikkoja, saada ihmisiä järjestämään omatoimisia liikuntatapahtumia sekä toimia esikuvina oululaisille lapsille ja nuorille. 

JS Herculecsen Lähirähinä on perustettu vuonna 2016. Toimintaa on Oulussa yhteensä kahdeksalla eri alueella. Lisäksi Lähirähinä toimii Muhoksella. 

Oulun kaupungin liikuntapalvelut myöntää tunnustuspalkinnon vuosittain Oulussa toimivalle urheiluseuralle, yhdistykselle, yhteisölle tai muulle vastaavalle toimijalle, joka edistää ja toteuttaa tasa-arvoista liikuntakulttuuria. 

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Kaikenlaiseen häiriköintiin sitä vain rahaa riittää, mutta todistetusti ei vanhustenhoitoon, lastenhoitoon, "ilmaisen" koulutuksen koulutarvikkeisiin, vammaistenhoitoon, kantasuomalaisten terveydenhoitoon. Kenen taskuun rahat kiertävät? Tutkiva journalismi selvittäisi, mutta eihän Suomessa sellaista ole kuin MV-lehti ja Kansalinen vastarinta, mutta niitten resurssit ovat liian vähäiset ja niitä vainotaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä on hyvin pitkälle kyse kyllä nyt ihan tavallisten perheiden aktivoinnista yhteiseen liikkumiseen, mikä on hyvinvointityötä parhaimmillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rähinä sanana sisältää lähinnä negatiivisia konnotaatioita, onneksi logot tällä ovat muuttuneet kiltimmäksi. Ne ensimmäiset olivat melko aggressiivisen näköisiä. Tärkeää ja hyvää työtä tekevät, mutta imago on vähän nurja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Taas SUOMI onnellisin maa.

180 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taas SUOMI onnellisin maa.

YK:n Onnellisuusraportissa on tutkittu sitä, miten yhteiskunta tarjoaa erilaisia palvelujaan kansalaisilleen, EI SITÄ, m... Lue lisää...
Sinttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image