Oulu

Oulun kaupungille palkinto Slushissa: Lää­kä­ri­pal­ve­luis­ta vastaavalle pal­ve­lu­pääl­li­köl­le pitchaus-kisan voitto

Oulu 5.12.2018 15:41
Kaleva

Oulun kaupungin lääkäripalveluista vastaava palvelupäällikkö Eila Erkkilä on voittanut julkisen sektorin pitchaus-kilpailun Slushin sivutapahtumassa.

Erkkilä edusti tapahtumassa Oulun kaupungin hyvinvointipalveluita. Hän ideoi kolmen minuutin puheenvuorossaan, miten potilaiden odotushuoneessa käyttämän ajan voi hyödyntää sopivin mobiilisovelluksin. 

Slushin sivutapahtumassa Moving on up – partner with public sector for growth in health esiteltiin, millaisia hankkeita terveydenhuolto voi tulevaisuudessa toteuttaa start up -yritysten kanssa. Samalla tuotiin esille, miten julkinen sektori voi investoida uusiin ideoihin. Tapahtuman tarkoitus on vauhdittaa kasvuyritysten ja julkisen sote-järjestelmän yhteistyötä. 

Tilaisuuden järjestivät sosiaali- ja terveysministeriö (STM), Business Finland ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

MAINOS

Kommentoi

Samaan aikaan yhteispäivystyksessä on tilanne sellainen, että asiakkaita käsketään laskemaan allensa kun hoitajia ei ole tarpeeksi auttamassa. Ilmeisesti se johtoportaan tyhjänpuhuminen on olennaisempaa rahanmenoa kuin kaupunkilaisten hoito.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu olisi ollut vahvoilla, jos tuolla olisi palkittu Suomen raiskauspääkaupunki vuosimallia 2018.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Joko olisi aika rekisteröitymiseen

On sillä ainakin kaksi merkitystä. Se, että tiedän rekisteröityneen nimimerkin kirjoituksen kirjoittajaksi jokseenkin va... Lue lisää...
Arvo Tasa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.12.

Fingerpori

15.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image