Oulu

Oulun kaupungille palkinto Slushissa: Lää­kä­ri­pal­ve­luis­ta vastaavalle pal­ve­lu­pääl­li­köl­le pitchaus-kisan voitto

Oulu 5.12.2018 15:41
Kaleva

Oulun kaupungin lääkäripalveluista vastaava palvelupäällikkö Eila Erkkilä on voittanut julkisen sektorin pitchaus-kilpailun Slushin sivutapahtumassa.

Erkkilä edusti tapahtumassa Oulun kaupungin hyvinvointipalveluita. Hän ideoi kolmen minuutin puheenvuorossaan, miten potilaiden odotushuoneessa käyttämän ajan voi hyödyntää sopivin mobiilisovelluksin. 

Slushin sivutapahtumassa Moving on up – partner with public sector for growth in health esiteltiin, millaisia hankkeita terveydenhuolto voi tulevaisuudessa toteuttaa start up -yritysten kanssa. Samalla tuotiin esille, miten julkinen sektori voi investoida uusiin ideoihin. Tapahtuman tarkoitus on vauhdittaa kasvuyritysten ja julkisen sote-järjestelmän yhteistyötä. 

Tilaisuuden järjestivät sosiaali- ja terveysministeriö (STM), Business Finland ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL).

MAINOS

Kommentoi

Samaan aikaan yhteispäivystyksessä on tilanne sellainen, että asiakkaita käsketään laskemaan allensa kun hoitajia ei ole tarpeeksi auttamassa. Ilmeisesti se johtoportaan tyhjänpuhuminen on olennaisempaa rahanmenoa kuin kaupunkilaisten hoito.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu olisi ollut vahvoilla, jos tuolla olisi palkittu Suomen raiskauspääkaupunki vuosimallia 2018.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:47
Lintujen kevätmuutto alkaa olla ohi Pohjois-Pohjanmaalla - Lintukevääseen kuuluu aina myös harvinaisuuksia
9:08
Vanhat kuvat: Uutta teatteritaloa vasta rakennettiin Oulussa - muistatko kohun Jumalan Teatterista?
8:22
Poliisi otti lauantai-iltana kiinni huomattavaa ylinopeutta ajaneen miehen Kaakkurissa - epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta
8:06
Tänään äänestetään eurovaaliedustajat Brysseliin ja Strasbourgiin – Jos Brexit toteutuu vaalikauden aikana, Suomi saa parlamenttiin 14. jäsenen
8:04
Lehdon Oulaisten tehtaan pääluottamusmies elää roolissaan ensimmäisiä yt-neuvotteluja – "Joillekin voi olla pelottava tilanne, jos menee työ alta"
8:00
Valtameret täyttyvät muovista, mutta uudet biotuotteet eivät ole lyöneet läpi – Mistä asia kiikastaa ja onko suomalaisilla start up -yrityksillä ratkaisu ongelmaan?
8:00
Puheenaihe: Onko raha paras lahja valmistuneelle?
69
Viestintäjohtajan viesti jäi epäselväksi – Mikko Salmen sopimattomaksi arvioitu kuva piti poistaa hämmentyneiden kommenttien takia
13
Vasemmistoliiton Hanna Sarkkinen: Ministerin pesti kiinnostaa enemmän kuin Bryssel – "Olen käy­tet­tä­vis­sä mi­nis­te­rik­si, en lähde toivomaan mitään"
11
Lehdon Oulaisten tehtaan pääluottamusmies elää roolissaan ensimmäisiä yt-neuvotteluja – "Joillekin voi olla pelottava tilanne, jos menee työ alta"
10
Poliisi otti lauantai-iltana kiinni huomattavaa ylinopeutta ajaneen miehen Kaakkurissa - epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta
7
Kommentti: Sähköauton latauspisteet kuuluvat työpaikoille ja taloyhtiöihin – hinta ei ole enää ylivertainen este puhtaammalle autoilulle
6
Kohti reilumpaa maanhankintaa – "Oulun taudin” on mahdollistanut lunastuslaki ja sen arvonleikkaussääntely Lukijalta
6
HS: Junes Lokalle sakkotuomio Helsingin mielenosoituksessa niskoittelusta – hovioikeus ei myöntänyt valituslupaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Ihan oikein. Ovat kuin kasvain Suomessa. Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image