Oulu

Oulun Ideaparkiin rakennetaan si­sä­hu­vi­puis­to, laajennusosan avajaiset ensi viikolla

KUVA: Maiju Torvinen
Oulu 22.4.2016 10:48
Kaleva

Oulun Ritaharjussa sijaitsevaan kauppakeskus Ideaparkiin avataan kesäkuussa lasten sisähuvipuisto Skidipark. Kesällä osa toiminnoista on myös piha-alueella. 

Sisähuvipuistoon tulee kiipeilytelineitä, pomppulinnoja ja urheilusimulaattoreita. Muita aktiviteetteja ovat muun muassa akkuautojen liikennekaupunki ja ulos tuleva vesialue akkuveneilyyn. Lisäksi alueelle tulee kahvila ja lapsiparkki.

Skidiparkin koko on noin 2000 neliötä, ja se tulee sijoittumaan Ideaparkin pohjoisosaan.

Myöhemmin kesällä alueelle valmistuu syntymäpäivä-, sauna- ja neuvottelutilat.

Uudisosan avajaiset ensi viikolla

Ideaparkin laajentaminen on käynnissä. Uudisosan avajaisia vietetään torstaina 28. huhtikuuta, jolloin uusissa 3500 neliön tiloissa avaavat kuntosali EasyFit ja Stadium Outlet.

Kesän ja alkusyksyn aikana Ideaparkissa avaa uusia toimijoita. Niiden joukossa on muun muassa Oulun Osuuspankin konttori.

Ideaparkin kaikki liiketilat ovat vuokrattuina tällä hetkellä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (28)

Tuotahan pitää vastustaa. Ehdottomasti. Ihan jo periaatteesta, sillä pahimmillaan tuollainen tuottaa iloa joillekin ja työtä toisille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jippii. Me ollaan koko vuosi ootettu skidiparkkia kun viime kesänä käytiin harva se päivä..oli niin edullinen paikka muihin verrattuna..toivottavasti lippujen hinnat pysyneet ennallaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa Ideapark! Ajateltiinkin perheen kanssa huomenna laluantai shoppailla siellä Ideaparkissa ja sunnuntai vietetään Zeppelinissä kauppoja kierrellen ja kevätostoksia tehden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saakai ihmisillä omaa tekemistä olla? Eikö ole hyvä että tuetaan oulun palveluita? Mitäs parempaa tekemistä itselläs on? Etsit lisää valittamista? Kalevan juttutupa on kyllä yks masennuksen tyyssija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisitko kertoa kaikille, mitä mielestäsi on järkevä tekeminen ja kenen kaikkien pitää sitä tehdä? Ja millon?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksei shoppailu viikonloppu olisi järkevä ajatus. Samahan se on keskittää esim. vaateostokset yhdelle viikonlopulle. Jää sitten muut viikonloput ulkoiluun, kyläilyyn, kotitöihin ym. harrastuksiin tai vaikka lepäilyyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä meilläkin on edessä kevätvaatteiden osto lapsille joita pitää lähteä hankkimaan. Eiköhän tuo ole ihan normaalia toimintaa ja ihan ''järkevää tekemistä'' jopa pakollistakin. Zeppeliniin mekin suunnataan viikonloppuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos Topi! Saisko Lidukan tai Tokmannille täydet ruokakaupan oikeudet kiitos! Sporttipubi olis myös kiva. t, Patelan asukas

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

talvella tympeetä kun joutuu kylmään jättämään auton ,käyn kyllä ennemmin Valkeassa jos ei saada lämipimiä parkkipaikkoja heti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostaa sellaisen auton, jossa on vakiona webasto tyylinen lämmitin, niin siellä se auto ulkona odottaa oven edessä ilmaisella parkkipaikalla (esim. ideapark, zeppelin yms. muutkin kaupat), eikä tarvitse kävellä kilometriä tavaroita raahaten (betonin) pölyiseen parkkiluolaan. Eikä se auton moottori ja sisätilat parkkiluolassaan pysy lämpimämä ja kuivana ilman lämmitystä. Näin ainakin minulla on toiminyt hienosti ulkona tämäkin autoyksilö jo yli 600 000 km:a.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei täytä noilla toiminnoillaan huvipuiston kriteereitä. Parempi ilmaisu on esimerkiksi aktiviteettipuisto tai leikkipuisto. Huvipuistolla tarkoitetaan puistoa, jossa on huvipuistolaitteita. Esimerkiksi karuselleja, junia, erilaisia kolikkopelejä jne...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (28)

Uutisvirta

100
Oulussa Suomen isoista kaupungeista eniten pyörävarkauksia – "Kannattaa miettiä onko tarvetta tehdä arkisia asioita kalliimmilla maastopyörillä", rikosylikomisario kehottaa
65
Kansanedustajan työ on ylittänyt Jenni Pitkon odotukset – "Meillä on loistava hallitusohjelma"
40
Marjabisnes pyörisi kuumana, mutta mustikoita ja lakkoja ei saada metsästä pois riittävästi – Thaipoimijoita tuli Suomeen jälleen liian vähän
40
Pakollisella ruotsilla on pitkä historia ylioppilaskokeissa – Henriksson: "Kouluja käydään, että opitaan jotain. Silloin kaikki ei voi olla vapaaehtoista"
25
Mitä ideaa tukisit 35 000 eurolla? – Oululaisia kutsutaan äänestämään kaupungin kehittämisideoista
22
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu
21
Voimakas aalto kaatoi moottoriveneen Oulujoella – sivulliset pelastivat veneessä matkustaneet viisi ihmistä ja koiran

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Tänään on odotettavissa tukalaa hellettä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Etelä-Lapissa.
Huomenna on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Hakkaraisesta on sivistys kaukana. Tai sitten ymmärrämme eri lailla sanan sivistys. Sivistystä ei ole myöskään se, että ... Lue lisää...
Lady in black

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image