Oulu

Oulun edustajat lähtevät Lähi-idän suurimpaan koulutusalan tapahtumaan Dubaihin

Oulu 22.2.2018 10:10
Kaleva

Lähi-idän suurin koulutusalan messutapahtuma järjestetään Dubaissa helmi–maaliskuun vaihteessa. Global Educational Supplies & Solutions -tapahtumaan on lähdössä edustajia myös Oulusta.

Suomalaisten matkan taustalla on PINO Network -verkosto, jonka tarkoituksena on tukea eri yritysten koulutusvientiä ja näkyvyyttä.

Paikalle lähtee edustajia Oulun ammattikorkeakoulusta, Oulun seudun ammattiopistosta sekä Oulun yliopistosta. Yhteistyöyrityksistä mukana matkalla ovat Finnoschool ja Coulu Systems sekä Qridi ja Suomen Koodikoulu.

Dubain vierailun lisätavoitteena on pohjustaa Oulun seudulle ja Pudasjärven Syötteelle suuntautuvaa delegaatiomatkaa ennen marraskuun startup-tapahtumaa Slushia Suomessa.

MAINOS

Kommentoi

Kyllä on aivan ehdottoman tärkeää, että Oulun oppilaitosten ja hallinnon johtoryhmät edustavat Skandinavian pääkaupunkiamme tuolla, missä ei ole tarjolla pisaraakaan alkoholijuomia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse en astu jalallani maihin, joissa alistetaan naisia ja rakennetaan käytännössä orjatyövoimalla. Soisi vähän suomalaisillekin moraalia olla sekaantumatta moisten maiden tapahtumiin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image