Oulu

Tilaajille

Oulu rahoittaa päihdehuoltoa suurista kaupungeista niukimmin, sel­viä­mis­a­se­ma­kin puuttuu yhä – "Oulussa korjataan oireita, ei sairautta"

Oulussa Valkean edustan penkeillä aikaansa viettävät päihdeongelmaiset ovat käynnistäneet keskustelun päihdeongelmaisten hoidon tasosta Oulussa. KUVA: Pekka Peura
Oulu 14.9.2018 7:00
Petri Hakkarainen

Kaupunginvaltuutettu Riikka Moilasen (kesk.) kohua herättänyt puheenvuoro Oulun katukuvassa näkyvistä päihdeongelmaisista on herättänyt keskustelua päihdepalvelujen laadusta ja riittävyydestä. Oulussa toimivan yksityisen päihdeklinikan ohjaaja tyrmää näkemyksen palvelujen hyvästä saatavuudesta.

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image