Oulu

OP palkkaa Ouluun jopa 70 uutta asia­kas­pal­ve­li­jaa - sijoittuvat puhelin- ja chat-palveluihin

Finanssiryhmä OP kertoi maanantaina tarjoavansa töitä kymmenille uusille työntekijöille Oulussa. KUVA: Tiina Mäntykivi
Oulu 7.1.2019 12:36
Antti Pasanen

Finanssiryhmä OP kertoi maanantaina tarjoavansa töitä kymmenille uusille työntekijöille Oulussa. Asiakaspalvelutehtäviin kuten puhelin- ja chat-palveluihin palkataan jopa 70 uutta työntekijää Ouluun.

OP perustelee rekrytointeja sillä, että asiointi puhelimitse ja chatin kautta kasvaa jatkuvasti, ja rekrytoinneilla "tuetaan asiakaskokemusta näissä kanavissa".

OP:n asiakaspalvelulla on laaja valtakunnallinen verkosto toimipisteitä useilla paikkakunnilla, ja panostukset Oulussa vahvistavat asiakaspalvelua.

Lisärekrytoinnit täydentävät marraskuussa toteutettua asiakasneuvojien hakua.

Nyt käynnissä oleva haku päättyy 21. tammikuuta, OP:n tiedotteessa kerrotaan.

– Haemme digitaalisen asiakaspalvelun ammattilaisia, joille on tärkeää tarjota asiakkaillemme erinomainen asiointikokemus. Syksyllä teimme Oulussa rekrytointeja muun muassa rahoituksen taustatehtäviin ja kokemukset olivat hyviä. Kahden korkeakoulun kaupunkina ja teknisen alan edelläkävijänä Oulu sopii erinomaisesti palveluiden tuottamiseen, kertoo OP:n keskitetyistä palveluista vastaava johtaja Tomi Pättö tiedotteessa.

Oulun työntekijät tulevat palvelemaan asiakkaita puhelinpalvelun lisäksi myös muissa digitaalisissa palvelukanavissa, Pättö kertoo.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (23)

Hain paikkaa ja toivottavasti saan. Tykkään tuollaisesta työstä, palkalla ei niin väliä onhan toi isompi kuin työttömyyskorvaus ja kyl tuo pitäs riittää asuntolainan lyhennyksen. Jos esim jättää vaikka syömättä joka toinen pv :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pankit pelaavat "fractional banking" periaatteella meidän , siis asiakkaitten säästöillä, joten pankkipalveluitten pitäis olla asiakkaille ilmaisia. Pankkien toiminta on niin monimutkaista, ettei edes asiakasomistajien ole mahdollista tietää pankin toiminnasta kovinkaan paljon. Siis "ostaa, myy. vaihtaa ja varmistaa".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti muuttavat myös kassapalveluiden aukioloaikoja siten että myös työssä käyvät asiakkaat voivat niitä käyttää ilman palkatonta vapaata

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi jo aikakin. Joskus olen tuolla yrittänyt asioida, vaan eipä ole ollut virkailijaa tiskin takana. Vein parinsadan tuhannen shekin toiseen pankkiin ja hyvin kelpasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan sinulta varmasti kohtu poistettu, ettet jää äitiyslomalle, jos
palkkaamme sinut. Onhan sinul
la vähintään 15 - vuoden työ -
kokemus kyseiseltä alalta, mutta et kuitenkaan vielä ole
täyttänyt 26 - ikävuotta.
Tulethan varmasti toimeen
palkallasi, jonka sinulle mak -
samme, 1690 euroa / kk. Kyl -
lähän se riittää opinto - ja
asuntolainojen maksuun ja
muuhun aivan tavalliseen elä -
mään, eikö ? Olethan ottanut
influenssarokotteen, ettei sinul -
le tule sairauslomia.
Tervetuloa dynaamiseen ja
nuorekkaaseen työyhteisööm -
me. Tarjoamme suuren työn -
antajan edut ja pienimmän
mahdollisen työterveyshuollon
palvelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarjoamme myös joustavat työajat ja odotamme sinultakin joustoa, eli olethan valmis tulemaan töihin "kutsuttaessa". Tarjoamme siis nollatuntisopimusta. Voit tehdä töitä joustavasti myös kotoa omalla puhelimella ja koneella. Niiden kulut maksat luonollisesti itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtava on uran alku, kun yliopistosta tai AMK:sta pääsee töihin CHATTIIN 1400e/kk -palkalla, ei ole reilu 15v koulujen käynti menny hukkaan!! Tollommat tyhjäntoimittajat ovat tienanneet työttömänä ja eläkeläisenä 9lk jälkeen semmosen summan, ettei tuolla hommalla oteta sitä eroa kiinni ikinä. Lisänä vielä työssäkäyvä maksaa veroja ja matkat töihin, lounaat joka päivä yms...tollot (viisaat?) vaan rallattelee ja enemmän jää käteen. Oisimpa ollut itekki yhtä viisas aikanaan ja alkanu yhteiskunnan loiseksi heti, kun mahdollista...vois hakea kaikenmoisiin virityksiin vielä sosiaaliavustusta per/kk.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeksi kävin tuolla haastattelussa ja rekrytoija sanoi ryhmähaastattelussa että samaan tehtävään on jo huiput valittu mutta haastatellaan vielä teidät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä uutinen ja eikös kommenteissa ole vain silkkaa katkeraa märinää :-D

Oulu ei petä koskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pankki palveluja suljetaan ja nyt netti -ja puhelintyöntekijöitä palkataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät nämä palvelijat ole alan asiantuntijoita. Asiantuntijoiksi valitaan matalimpaan palkkaan tyytyviä henkilöitä jotka vain toistavat valmiiksi annettuja myyntimantroja. Nämä "palvelijat" käytännössä myyvät vain omia tuotteitaan puhelimitse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väitän, että minulla on enemmän kielitaitoa, koulutusta sekä työkokemusta kuin sinulla. Valitettavasti Suomi on niin pahassa jamassa, että ammattilaisille ei jää muuta vaihtoehtoa kuin tyytyä näihin matalapalkka hommiin kun muuta ei ole tarjolla. Suomea vaivaa järkyttävä työttömyys ja mieluummin töissä huonoissa tehtävissä huonosti käyttäytyvien asiakkaiden kanssa kuin Sipilän hallituksen aktiivimallista roikkuminen, mikä ei tuota mitään muuta kuin ennenaikaisia kuolemia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kun tuli. Aikoinaan lakkautettiin Pohjan prikaatti ja niitä työpaikkoja ei ole mitenkään korvattu. Tää on alkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (23)

Uutisvirta

12
Työministeri Timo Harakka tarjoaa lempiveroaan vaihtoehdoksi, jos julkista taloutta tarvitsee vaalikauden lopulla tasapainottaa
10
Lisää kylmää vettä niskaan – valmentajaa vaihtanut AC Oulu maalasi kotikentällä kahdesti, mutta menetti hyppysissä olleen voiton lisäajalla
7
Raksilan uimahallissa on otettu käyttöön lyhennetyt kesäaukioloajat ­– kysyimme, missä asiasta on tiedotettu
5
Ennätysmäärä Ferrareja saapuu Nallikariin – roomalainen Ferrari Club Passione Rossa vierailee Oulussa
4
Tehtaanmyymälät ovat aarreaittoja automatkan varrella – listasimme Pohjois-Suomessa toimivia myymälöitä
4
Hallitus päätti perustaa eläinasiamiehen viran, mutta koska ja millä nimellä? – Eläinten hyvinvointilaki on myös uuden hallituksen työlistalla
4
Nuorella karhulla on ollut etujalassaan kiinni näätärauta jo yli vuoden – nyt viranomaiset pähkäilevät, mitä eläimelle tulisi tehdä Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Juhannusjuhlat 1944

170 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Suomen on aika ottaa markka takaisin

Kansa voisi olla tyytyväinen kunnes ensimmäinen devalvaatio tai muu markan arvon romahdus nostaisi tuontitavaroiden ja p... Lue lisää...
Devalvaatio

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

26.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image