Oulu

OP palkkaa Ouluun jopa 70 uutta asia­kas­pal­ve­li­jaa - sijoittuvat puhelin- ja chat-palveluihin

Finanssiryhmä OP kertoi maanantaina tarjoavansa töitä kymmenille uusille työntekijöille Oulussa. KUVA: Tiina Mäntykivi
Oulu 7.1.2019 12:36
Antti Pasanen

Finanssiryhmä OP kertoi maanantaina tarjoavansa töitä kymmenille uusille työntekijöille Oulussa. Asiakaspalvelutehtäviin kuten puhelin- ja chat-palveluihin palkataan jopa 70 uutta työntekijää Ouluun.

OP perustelee rekrytointeja sillä, että asiointi puhelimitse ja chatin kautta kasvaa jatkuvasti, ja rekrytoinneilla "tuetaan asiakaskokemusta näissä kanavissa".

OP:n asiakaspalvelulla on laaja valtakunnallinen verkosto toimipisteitä useilla paikkakunnilla, ja panostukset Oulussa vahvistavat asiakaspalvelua.

Lisärekrytoinnit täydentävät marraskuussa toteutettua asiakasneuvojien hakua.

Nyt käynnissä oleva haku päättyy 21. tammikuuta, OP:n tiedotteessa kerrotaan.

– Haemme digitaalisen asiakaspalvelun ammattilaisia, joille on tärkeää tarjota asiakkaillemme erinomainen asiointikokemus. Syksyllä teimme Oulussa rekrytointeja muun muassa rahoituksen taustatehtäviin ja kokemukset olivat hyviä. Kahden korkeakoulun kaupunkina ja teknisen alan edelläkävijänä Oulu sopii erinomaisesti palveluiden tuottamiseen, kertoo OP:n keskitetyistä palveluista vastaava johtaja Tomi Pättö tiedotteessa.

Oulun työntekijät tulevat palvelemaan asiakkaita puhelinpalvelun lisäksi myös muissa digitaalisissa palvelukanavissa, Pättö kertoo.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (21)

Pankit pelaavat "fractional banking" periaatteella meidän , siis asiakkaitten säästöillä, joten pankkipalveluitten pitäis olla asiakkaille ilmaisia. Pankkien toiminta on niin monimutkaista, ettei edes asiakasomistajien ole mahdollista tietää pankin toiminnasta kovinkaan paljon. Siis "ostaa, myy. vaihtaa ja varmistaa".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti muuttavat myös kassapalveluiden aukioloaikoja siten että myös työssä käyvät asiakkaat voivat niitä käyttää ilman palkatonta vapaata

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi jo aikakin. Joskus olen tuolla yrittänyt asioida, vaan eipä ole ollut virkailijaa tiskin takana. Vein parinsadan tuhannen shekin toiseen pankkiin ja hyvin kelpasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan sinulta varmasti kohtu poistettu, ettet jää äitiyslomalle, jos
palkkaamme sinut. Onhan sinul
la vähintään 15 - vuoden työ -
kokemus kyseiseltä alalta, mutta et kuitenkaan vielä ole
täyttänyt 26 - ikävuotta.
Tulethan varmasti toimeen
palkallasi, jonka sinulle mak -
samme, 1690 euroa / kk. Kyl -
lähän se riittää opinto - ja
asuntolainojen maksuun ja
muuhun aivan tavalliseen elä -
mään, eikö ? Olethan ottanut
influenssarokotteen, ettei sinul -
le tule sairauslomia.
Tervetuloa dynaamiseen ja
nuorekkaaseen työyhteisööm -
me. Tarjoamme suuren työn -
antajan edut ja pienimmän
mahdollisen työterveyshuollon
palvelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarjoamme myös joustavat työajat ja odotamme sinultakin joustoa, eli olethan valmis tulemaan töihin "kutsuttaessa". Tarjoamme siis nollatuntisopimusta. Voit tehdä töitä joustavasti myös kotoa omalla puhelimella ja koneella. Niiden kulut maksat luonollisesti itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtava on uran alku, kun yliopistosta tai AMK:sta pääsee töihin CHATTIIN 1400e/kk -palkalla, ei ole reilu 15v koulujen käynti menny hukkaan!! Tollommat tyhjäntoimittajat ovat tienanneet työttömänä ja eläkeläisenä 9lk jälkeen semmosen summan, ettei tuolla hommalla oteta sitä eroa kiinni ikinä. Lisänä vielä työssäkäyvä maksaa veroja ja matkat töihin, lounaat joka päivä yms...tollot (viisaat?) vaan rallattelee ja enemmän jää käteen. Oisimpa ollut itekki yhtä viisas aikanaan ja alkanu yhteiskunnan loiseksi heti, kun mahdollista...vois hakea kaikenmoisiin virityksiin vielä sosiaaliavustusta per/kk.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeksi kävin tuolla haastattelussa ja rekrytoija sanoi ryhmähaastattelussa että samaan tehtävään on jo huiput valittu mutta haastatellaan vielä teidät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä uutinen ja eikös kommenteissa ole vain silkkaa katkeraa märinää :-D

Oulu ei petä koskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pankki palveluja suljetaan ja nyt netti -ja puhelintyöntekijöitä palkataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät nämä palvelijat ole alan asiantuntijoita. Asiantuntijoiksi valitaan matalimpaan palkkaan tyytyviä henkilöitä jotka vain toistavat valmiiksi annettuja myyntimantroja. Nämä "palvelijat" käytännössä myyvät vain omia tuotteitaan puhelimitse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kun tuli. Aikoinaan lakkautettiin Pohjan prikaatti ja niitä työpaikkoja ei ole mitenkään korvattu. Tää on alkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä pankkialan uudet työntekijät ovat osaamattomia amatöörejä, joilta ei kannata kysyä mitään yhtään vaikeampaa asiaa esim. asuntolainojen suhteen. Pankit palkkaavat heitä neuvomaan asiakkaita asioimaan itsenäisesti verkkopankissa. Pankit ulkoistavat omien prosessiensa hoitamisen asiakkaille, ja tämä palveluneuvojareservi on vain sitä varten, että he sanovat luurin päässä: "Voit tehdä tämän kätevästi itse verkkopankissa." Kun asiakkaat ovat tottuneet hoitamaan pankkiasiansa itse, tämä palveluneuvoja-armeija saa potkut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta kun lähes kaikki asiat hoituu nykypäivänä verkkopankissa. Lainankin pystyt hakemaan oma-aloitteisesti verkkopankin kautta kun vain osaat laittaa numeroita lokeroihin, ei se rakettitiedettä ole. Hyvä OP

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (21)

Uutisvirta

8:02
"Kansalla ei ole lähtenyt mopo keulimaan" – Tuoreet seksuaalirikosepäilyt eivät ole juurikaan koventaneet asenteita ulkomaalaisia kohtaan, kertoo IL:n kysely
7:19
Fazerin Oulun leipomon työntekijöillä öinen ulosmarssi vastalauseena leipomon sulkemisaikeille – "Fazerilla ei rahasta ole pulaa"
7:00
Kalen! kalluppi: Kehukko nää kaveria?
7:00
Jääkärikypärä, Ukko-Mauser-pistooli ja ansiomerkki ovat keräilijöiden aarteita – aselait lähes pysäyttivät aseiden keräilyn Tilaajille
7:00
Kittilän kultakaivos täytti 10 vuotta, mutta tunnelma ei ole katossa – "Nykyinen keskustelu huonontaa Suomen kilpailua investointirahasta"
6:24
Vilkut ja rekisterikilpi eivät vapauta rakennusluvan tarpeesta – Pyhäntäläisyrityksen liikkuva ja talviasuttava mökkivaunu esillä Helsingissä
6:21
Suolattujen teiden määrä kasvaa pohjoisessa – "Vuodenvaihteessa teille tuli aika paljon hoitoluokkakorotuksia"
28
Suolattujen teiden määrä kasvaa pohjoisessa – "Vuodenvaihteessa teille tuli aika paljon hoitoluokkakorotuksia"
22
Vilkut ja rekisterikilpi eivät vapauta rakennusluvan tarpeesta – Pyhäntäläisyrityksen liikkuva ja talviasuttava mökkivaunu esillä Helsingissä
9
Tutkinnanjohtaja vahvistaa MTV:lle: Oulun vyyhdessä epäillään, että yksi nuorista tytöistä huumattiin tiedottomaksi ennen tekoa
6
Arina vaihtaa Otto-automaatteja Nosto-automaatteihin, Pohjois-Suomeen tulee viisi uutta rahannostopaikkaa
2
Kittilän kultakaivos täytti 10 vuotta, mutta tunnelma ei ole katossa – "Nykyinen keskustelu huonontaa Suomen kilpailua investointirahasta"
1
Poliisi: Jopa parikymmentä saksalaista ja hollantilaista miestä nujakoi ravintolan luona Levillä
1
Me aikuiset olemme luoneet todellisuuden, johon lastemme on sopeuduttava Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

102 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Keskustelu työttömyydestä on ala-arvoista

Aikuisella ihmisellä on ihmisvelvollisuus elättää itsensä ja hieman tukea yhteiskunnan toimintaa. Muutoin on lapsen tas... Lue lisää...
Kylmä totuus

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image