Oulu

Olli Immonen boikotoi Yleä

KUVA: Risto Rasila
Oulu 21.5.2012 9:35
Kaleva

Perussuomalaisten oululainen kansanedustaja Olli Immonen on pannut Yleisradion maanantaista lähtien jäähylle.

Immonen kertoo Facebookin päivityksessään, että hän on perunut muun muassa aiemmin sovitut haastattelut.

Yle-boikottinsa syyksi hän kertoo Yleisradion perussuomalaisten vastaisena propagandana pitämiään ohjelmia. Hän viittaa Silminnäkijään ja Spotlightiin.

”Ylen olisi valtakunnallisena julkisena viestintäyhtiönä pyrittävä puolueettomuuteen, mutta siihen se ei näytä millään kykenevän”, hän kirjoittaa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (85)

Halla-aho ja Immonen ovat uranuurtajia käynnistysvaiheessa olevassa prosessissa, joka murentaa mediavallan asemaa julkisen keskustelun kinginä.

On hyvinkin mahdollista, että jatkossa yhä useammat seuraavat Halla-ahon ja Immosen esimerkkiä. Myös muista puolueista. Se vapauttaisi tosiasiat YLE:n ym. totalitaaristen ja tarkoitushakuisten laitosten kahleista.

"Totuudet" olisivat siten nykyistä vapaammin kansalaisten itsensä päätettävissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immonen kavereineen tulee perustaa oma, puolueeton paikallisradio - saataisiin sitä "objektiivista tietoa" !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niin. valtakunnan pitää määritellä mitä henkilö sanoo ohjelmissa. tämä on mitä persut ymmärtää "sanan vapaus" termistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helpoin tie on boikotoida ja räksyttää,kun ei ole millekkään asialle kunnollisia vaihtoehtoja esittää.Olisitte ottaneet vastuun silloin kun se tarjottiin ,mutta ei hartiat riittäneet tiedostaen ettei vaikeisiin asioihin ollut parempia vaihtoehtoja.Helpointa on pestä kädet ja toivoa ettei äänestäjiä menetettäisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea ratkaisu Immoselta. Olen jo pitkään ihmetellyt miten perussuomalaiset sietävät kaiken sen roskan, mitä Yle heidän niskaansa heittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutena kasvavana oppositiovoimana ei parane jäädä roikkumaan valtamedian armopalojen varaan, vaan kannattaa panostaa täysillä omien tiedotuskanaviensa tehostamiseen ja oikeaksi katsomansa aatteen sinnikkääseen eteenpäin viemiseen. Nyt on menossa poliittisessa toimintakulttuurissa vaihe jossa etsitään kadotettua kansallista aatetta jossa maansa rakentajia pidetään arvossa, ketään ei jätetä periaatteella. Voimavarojemme ja työntulostemme vastuuton hävitys maailman tuuliin on lopetettava, ei sulje pois tervettä tasapuolisuuteen perustuvaa kanssakäymistä muiden valtioiden kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persut sitä ja persut tätä ja pälä pälä pälä. Mutta tiedättekö mikä on EVM?

"EVM on anonyymi, monikansallinen, syytesuojettu osakeyhtiö, jolle Suomi on sitoutunut maksamaan 12,6 miljardia euroa ilman mitään vastinetta. EVM:n on tarkoitus aloittaa toimintansa heinäkuun alussa vuonna 2012 ja eduskunnan päätös EVM:n jäsenyydestä tehdään viimeistään kesäkuun lopulla."

Tästä yhtiöstä saavat Katainen, Urpilainen, Arhinmäki ja muut takinkääntäjät erinomaiset suojatyöpaikat, kunhan Suomi on ensin poljettu kaulaansa myöten EU-suohon ja hallituspuolueiden kannatus totaalisesti tuhottu. Eikä arvon poliitiikkojen tarvitse tulevaisuudessa edes veroja maksella, koska ko. yhtiön työtekijät vapautetaan paitsi veronmaksusta, myös kaikesta vastuusta mikä liittyy ko. yhtiön toimintaan.

Mahtaakohan Kalevan rehti ja arvostettu päätoimittaja kirjoittaa sanaakaan tästä kaikkien aikojen suurimmasta pyramidihuijauksesta? Nähtäväksi jää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän valtioitten julkiset tiedonvälityskanavat voi toimia puolueellisesti, oikean tasapuolisen kuvan antavat, niin hallitustensa kuin oppositiottensa toiminnasta ja tavoitteista. Eikös näin ole itänaapurissa ja jopa läntisissäkin naapureissamme asianlaita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaleva penäsi viime viikolla ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja Timo Soinilta ulkopoliittista näyttöä. Soini haukkui Kalevan. Ylen ohjelmat Silminnäkijä ja Spotlight eivät olleet kansanedustaja Olli Immosen mieleen. Immoselle annettiin tilaisuus päästä Ylen haastatteluun kertomaan mielipiteensä mutta hän rohkeasti pistikin Ylen boikottiin.
Tulisiko perussuomalaisten perustaa eduskuntaryhmänsä sisälle leikkikerho? Jäseniksi Immonen, Halla-Aho, Hakkarainen, Hirvisaari ja Soini, vetäjäksi ehdottomasti Veltto!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ylen vasemmalle kallellaan olevat toimittajat joutaisi vaihtoon. Hyvä että VIIMEIN joku päättäjäkin ottaa kantaa Ylen puolueellisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei savua ilman tulta! Sama pätee tiedotusvälineisiinkin. Jos joku antaa aihetta tiedottaa negatiivisesti niin se aivan varmasti tapahtuu. Eli kannattaisiko katsoa peiliin. Itse luulen ettei tälläkään eikä monella muullakaan persulla ole enää seuraavissa vaaleissa asiaa eduskuntaan. Kyllä he ovat kannuksensa todellsuudessa osoittaneet!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

spotligtilla oli joku aika sitten ohjelma kunniamurhista ja pakkoavioliitoista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja tämä "suuri ilmoitus" vaikuttaa kaikkien näiden elämään ja maailman uutisointiin:

niinpä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immosen ilmoitus ei kuulosta miltään sodanjulistukselta tai kiukuttelulta, vaan ihan rehellinen ja reilu ilmoitus. Pointsit Ollille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

YLE puoluepolitikoi aina. Se nähtiin silloinkin, kun YLE hillittömästi jahtasi Vanhasen 13 vuotta vanhaa rakennuslautakasaa, kun SDP:n tavoitteena oli hallituksen kaataminen. Pääjohtajan vaihduttua nyt systemaattisen ajojahdin kohteena ovat perussuomalaiset, heidän EU-kriittisyys kun ei sovi kokoomukselle, eikä muillekaan hallituspuolueille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole poliittisesti aktiivinen, en kuulu puolueeseen enkä löydä mieluisia äänestettäviä ja SILTI minua äklöttää Yleisradion puolueellisuus. En ymmärrä ollenkaan miten tuollainen Ylen kaltainen, jähmeä, neuvostoliittoaikainen propaganda-tuutti on vielä olemassa. Ja miksi se on olemassa?

Helkkarin kallis se ainakin on, budjetoitu kuulemma n. 500 000 000,00 €/vuodessa näin aluksi. Se on iso läjä super-kallista verorahaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immoselta oikea ratkaisu. Kaikkea soopaa ei tarvitse meidänkään suomalaisten niellä Suomen "virallisen totuuden torven, Ylen", kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Olli! YLE:n pitäisi näyttää esimerkkiä puoleettomuudessa ja jos se ei siihen kykene niin toimintasi on oikeutettua.
Ehkä tämä on askel oikeaan suuntaan henkilödemonisoinnin karsimisessa, demokratiassa olisi tärkeää että asiat riitelisivät eivätkä ihmiset. Nykyään tuntuu että kaikki mediat ovat jonkun poliitikon sylikoiria tai toisinpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arvostan päätöstäsi Olli, sillä poliitikot yleensä vain kuolaavat kaiken ilmaisen medianäkyvyyden perään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (85)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image