Oulu

Oamkin LABs-oppimismalli viedään Slovakiaan – käytössä jo useissa maissa

Opiskelijoita Oulun ammattikorkeakoulun Game Labissa. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 21.8.2017 19:08
Kaleva

Oulun ammattikorkeakoulun palkitun LABs-oppimismallin Games & Apps lab -koulutusohjelma aloittaa Bratislavassa vuoden 2018 alussa. Oamk allekirjoitti yhteistyösopimuksen yrityskonsortion kanssa, jossa ovat mukana muun muassa yleishyödyllinen organisaatio LEAF ja peliyritys Pixel.

Games & Apps lab -koulutusohjelmassa käytetään Oamk LABs-oppimismallia, jonka avulla tiimit luovat uusien pelien ja digitaalisten tuotteiden prototyyppejä.

Oppimismalli on tällä hetkellä käytössä Japanissa, Romaniassa ja Hollannissa sekä Arabiemiirikunnissa. Lisäksi mallia hyödyntävä projekti alkaa syksyllä myös Nepalissa.

Oamk LABsille myönnettiin Certificate of Merit -palkinto The Innovative Youth Incubator Awards -tapahtumassa huhtikuussa Malesiassa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tässä ollaan kaukana hyvätasoisesta yliopisto- tai korkeakouluopetuksesta! Näillä keinoin OAMK ei kyllä tule menestymään kansainvälisessä yliopisto- ja korkeakoulurankingissa. Yrittäkääpä löyttää OAMKn ranking sijoitus esim. 1000 parhaan yliopiston joukosta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttää olevan aika kyseenalainen tämä malli. Nähtävästi tätä ajetaan puoli vängällä osaksi korkeakoulututkintoa, koska aiheen tiimoilta erikoistumisopintoja on leikattu rajusti. Opiskelijapalaute on kerätty videoin youtubeen ja näissä videoissa ei kukaan opiskelija ole uskaltanut olla eri mieltä. Aiheen tiimoilta kaleva on julkaissut toisenkin artikkelin, jonka alla on enemmän keskustelua aiheesta. Tämän keskustelun perusteella ei hyvältä näytä.

Kiitokset Kalevalle mahdollisuudesta antaa myös kriittistä alautetta! Mainosvideot ovat mainosvideoita!

Ps. Käytännössä tässä mallissa on isonnettu kurssikokoa. Poistettu henkilökohtaiseen arviointii perustuvat tentit sekä pääosin kaikki opetus. Opiskelijoille annetaan ryhmätehtävä jonka ryhmä ratkaiseen tavallaan. Kun pakollisuutta osallistua ei ole ja arviointi perustuu ryhmän työhön...on vapaamatkustajia aika paljon. Malli suosii opiskelijoita jotka eivät omin voimin valmistuisi ja sorsii lahjakkaita, jotka joutuvat tekemään ryhmissä muidenkin työt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa sekä Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Maan länsiosassa etelätuuli on voimakasta yöllä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

94 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Jaa, näkyy koskevan tämä pienituloisten tajua jarruttava "ymmärtämättömyys" myös ihan professoritason ihmisiäkin (hyvätu... Lue lisää...
professorikin vääräs...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image