Oulu

Nyt syys­lo­mail­laan Oulussa – lähetä kuva syys­lo­ma­tun­nel­mis­ta­si

X-ON liikuntatapahtuma järjestetään taas Ouluhallissa syyslomalla. Arkistokuva. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 23.10.2017 14:36
Kaleva

Oulussa ja lähialueilla on parhaillaan käynnissä koulujen syysloma. Lähetä kuva omista syyslomapuuhistasi tai -tunnelmistasi joko numeroon 13222 tai verkkolomakkeen kautta. Kokoamme kuvista kuvagallerian.

Koulujen syysloman aikana 23.-29. lokakuuta Oulussa järjestetään monenlaista maksutonta tekemistä lapsille ja nuorille.

Maksuton X-ON -tapahtuma kerää satoja liikkujia Ouluhalliin 23.-24. lokakuuta. Tapahtuma järjestetään jo 13. kerran. Tapahtuma on avoinna maanantaina klo 11-18 ja tiistaina klo 10-16.

Tiistain päätteeksi järjestetään ikärajaton, maksuton ja päihteetön X-ONpop -konsertti klo 18-24. Konsertissa esiintyvät Elias Gould ja Mansesteri sekä oululaiset X-ONpop -bändikisan voittajat Desyion ja Survive the Silence.

Nuorisotiloista ovat syyslomaviikolla auki Bysis, Hiukkavaara, Kaukovainio, Puolivälinkangas ja Ritaharju.

Ilmaisia ja kaikille avoimia liikuntavuoroja on muun muassa Heinäpään jalkapallohallissa, Jatulin ja Oulunsalon liikuntakeskuksissa, Raatin uimahallissa ja Oulun uimahallissa.

Lisäksi Raksilan tekojääkenttä jäädytetään taas syyslomalaisten iloksi.

 

MAINOS

Kommentoi

Käsittääkseni tapahtuma on tarkoitettu sellaiseksi , että pienemmät lapset tulevat liikkumaan vanhempiensa kanssa ja isommat kavereiden kanssa. Tarkoitus ei varmaan ole että vanhemmat istuvat reunoilla ohjaajien viihdyttäessä lapsia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onnikat täynnä möliseviä nuoria, jotka sylkevät lattioille ja kiroilevan, niin kovaa että kaikki kyllä kuulee. Oliko kaupungin päättäjien syytä astua onnikaan ja mennä tutustumaan tilanteisiin oikein paikan päällä ? Pohjolan ja kumppanit terve menoa vaan, minä en tällä viikolla enmpää kulje. Älytöntä tämmöinen verovarojen tuhlaus. Onneksi on oma auto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kuulu Oulun kaupungille lasten ja nuorten käyttäytyminen. Etkö itse uskaltanut/halunnut puuttua häiritsevää käyttäytymiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole minulla oolut koskaan mitään syyslomia. Nyt ei enää kesä-, talvi- eikä vuosilomiakaan yli 13 vuoteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ouluhallin tapahtumassa on liikaa palloilulajeja ja vain hyvin vähän lajeja ,jotka sopivat pienemmillekin koululaisille. Läheskään kaikki eivät halua potkia palloa tai pelata sählyä ja varsinkaan kun kukaan ei ole opastamassa. Muutama pomppulinna vain. Jonotkin olisivat huomattavasti lyhyemmät, jos olisi tarkemmin mietitty näitä "temppupaikkoja." Aikaisemmin on ollut paljon enemmän mukavia hommeleita, esim. pomppupalloja, pehmeitä miekkoja jne. Lisäksi liian paljon kovaäänistä musiikkia. Jo itsestään paikalla olevista tulee isosti ääntä. Ouluhalli on niin iso, että hallin laitamille voisi laittaa penkkejä ja tuoleja vanhemmille ja isovanhemmille istuimiksi. Jokaisella laitteella oli aikuinen, mutta monessakaan paikassa he eivät lapsia opastaneet vaan istuivat vaan paikallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin myös lasten kanssa tapahtumassa. Kuulin että nyt oli xon jo 13 kertaa. Iso kiitos sille,joka on tällaisen aikanaan saanut tehtyä. Ei ollenkaan hyvä, että siitä tulisi pikkulasten tapahtuma. Kävin viemässä lapset ja tutustuin tilaan. Lasten pitää itsenäisesti pystyä toimimaan, nyt siellä oli liikaa lastenvaunuja ja vauvoja, joiden paikka ei todellakaan ole tuolla. Ouluhalllissa oli myös liikaa pikkulasten välineistöä. Tapahtumaan kuuluu musiikki, jonottaminen ym. Tuosta määrästä ihmisiä lähtee ääntä ja se on luonnollista. Antakaa lasten turvallisessa ympäristössä nauttia ehkä vähän riehua. ISO kiitos järjestäjille, tapahtumaa on meillä odotettu. On nähty, että valittajia mahtuu. Kannattaa kysyä lasten omaa mielipidettä, tuo edellinen valitus lienee aikuisen tekemä, joka ei ole kohderyhmää. Itse kirjoitin tekstin ja sisällön siihen sain kahdelta lapseltani ja aktiivista opastavaa henkilökuntaa haastattelemalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pienet lapset ovat tapahtumassa vanhempien vastuulla ja heidänhän on hyvä käyttää tilanne hyödyksi ja opettaa lapsille jonottamisesta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä, että tapahtuma oli tarkoitettu melko isoille lapsille/nuorille. Myös siellä olevat aikuiset olisivat voineet neuvoa lapsia. Ainoa missä huomasin lapsia/nuoria opastettavan kunnolla oli potkunyrkkelijät ja karateohjaajat. Vieressä olevalla nuorella naisella oli itämaiseen tanssiin kuuluvia huiveja ym. tavaraa. Olisi ollut hyvä kun hän olisi vähän näyttänyt kuinka niitä käytetään. Istui vain paikallaan. Liikkaa meteliä kun musiikki pauhasi kaiken aikaa!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

61
Kerro meille: Millä keinoilla kuka tahansa meistä voisi nyt tukea yrityksiä?
19
Oululaisfirman pikatestiä voidaan käyttää myös koronan löytämiseen – testitulos luetaan älypuhelimen ruudulta
18
Stockmann hakeutuu yrityssaneeraukseen – koronaepidemia katkaisi uudistusohjelman aloittaman nousun
15
THL:n maanantain luvut: Suomessa pian 2 200 varmistettua tartuntaa, kasvua eilisestä peräti 249 tapausta – PPSHP:n alueella kahdeksan lisää
15
Asiantuntijat: Sosiaali- ja terveysministeriön käsitys koronan tarttuvuudesta taksissa on virheellinen
14
Koitelissa viikonloppuna hirmuisesti väkeä ja parkkipaikat täynnä - Oululaiset nauttivat täysin rinnoin aurinkoisesta kevätsäästä
13
Sikainfluenssan aikaan kriisikokouksissa istunut ex-kansliapäällikkö ihmettelee keskustelua "nyrkistä", koska sellainen on jo olemassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

313 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

6.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image