Oulu

Nuoren naisen outo käytös auton ratissa kiinnitti huomion – Poliisipartio tavoitti rattijuopoksi epäillyn Puo­li­vä­lin­kan­kaal­la

Oulu 22.2.2019 7:07
Antti Pasanen

Henkilöautoa ajaneen nuoren naisen outo käytös auton ratissa kiinnitti muiden liikenteessä olijoiden huomion kello 21 aikaan Oulun Hiidentiellä. 

Kuskista tehtiin ilmoitus poliisille, ja partio tavoitti auton ajamasta Puolivälinkankaan-Pyykösjärven alueella. Auto pysäytettiin Järvitiellä.

Autoa kuljettaneen oululaisen 21-vuotiaan naisen epäillään poliisin tekemien tutkimusten perusteella olleen ratissa huumaavan aineen vaikutuksen alaisena.

Kuljettajan hallusta löydettiin lisäksi pieni määrä epäiltyä huumausainetta.

Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään ainakin rattijuopumuksesta huumaavan aineen vaikutuksen alaisena sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Kortti pois pitkäksi aikaa että miettii kannattaako ajella päisään, kannattaa olla raitis. Raittius on rikkaus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi saatiin kiinni ettei aiheuttanut vaaraa muille! Ja toivottavsti ohjaavat myös jatkohoitoon, jos siittä olisi jotain apua hänelle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon kuntaa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi luoteistuuli on voimakasta yöstä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono Kainuun maakunnassa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Taas SUOMI onnellisin maa.

180 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taas SUOMI onnellisin maa.

YK:n Onnellisuusraportissa on tutkittu sitä, miten yhteiskunta tarjoaa erilaisia palvelujaan kansalaisilleen, EI SITÄ, m... Lue lisää...
Sinttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image