Oulu

Nallikarissa Spiido-deittaillaan heinäkuussa – Oulussa järjestetään uudenlainen rek­ry­ta­pah­tu­ma

Nallikarissa voi heinäkuun loppupuolella yhdistää rantapäivän ja työnhaun. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 20.7.2019 23:56
Iida Ahonen

Rakennusalaan ja teollisuuteen keskittynyt henkilöstöpalveluyritys Värväämö järjestää Nallikarin rannalla Spiido Dating -nimisen pikarekrytapahtuman torstaina 25. heinäkuuta.

Spiido Datingissa on tarkoitus yhdistää rento uimarantameininki ja speed dating -tyylinen nopea rekrytointi.

– Työhaastatteluun voikin saapua vaikka uimahousuissa. Ei kai sitä kauniilla kesäilmoilla kukaan halua olla sisätiloissa, kun voi lähteä rannallekin. Haluamme tavoittaa ihmiset siellä, missä he mielellään liikkuvat, kertoo Värväämön rekrytoija Johanna Keski-Petäjä.

Tapahtumassa on voi tulla työhaastatteluun sekä kuulemaan Oulun seudun rakentamisen ja teollisuuden työmahdollisuuksista ilman ajanvarausta tai työhakemusten täyttämistä.

– Rakennusalalla on nyt paljon työmahdollisuuksia aloittelijoista ammattilaisiin, Keski-Petäjä kertoo.

MAINOS

Kommentoi

Kesäloma sattuu sopivaan aikaan, taidanpa tulla ihan läskinä ja lihapullana katsomaan ottaako Oulu takasin. Käristyn Nallikarisa ku pekoni pannulla ja työtä tekevälle riittää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa jäädä aika shortsiksi koko tapahtuma. Jospa tuolta löytyisi visualistille hommia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinähän hyvä samalla tarkastella kroppaa näin "laillisesti", niin saadaan urheilullisia "paremmin" jaksavia juoksupoikia raksoille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhien ja tyhymien rahvaan omaiset Spiido tms Peeto vai mikkä ne köpöisen Nalskun Jaakon tahi Salmen unikeon päivän raksa-teollisuus duunareiden työvoiman riistopäivät ei juuri kiinnosta, ellei lähestyvän Punikkivuoren-Rinne Neuvostoliiton muistopäiville riistoporvarien edesottamuksista tarvi matskua Uuteen Suomeen, Vallankumouksen tuotto Rumputukseen, Rumpille tai Rasputiille Diiliin tai Pekingin Puna kommari hyvä natsit tai muut terrori nuoret vs kuka myi Puna-Kapina mediaan. Myös turvapalvelut, strippaus, tanko- ja sylitanssaus ja luvalliset tai luvattomat keinot viranomaisten luvan kanssa ja esiintymään voidaan tuoda kallispalkkaisimpia hyvätuloisia työväen työsatteen eliittiä Euroopan ja Suomen päätöksenteon huipulta, joille suunnattuja lahjoituksia otetaan vastaan työrauhan säilyttämiseksi niin rakennus- kuin teollisuus työväen kuin lahjoittajien liitossa kuin toiminta on Saudi-& moonilais Kimi Räikkös ja Castrol puna monarkki työväen ja Suomen sini-puna Työväen Tasavallan Salen punaisen diktatuurin ja Punakkojen tsaari-keisarin politiikan kansojen, puolueeni ja bcePoccia, EU/EY €$£ruplaräpläys vero-oikeuden kantitantta ja vaaralliset liivijengit rintskoiden kera muuta päätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aku-Ankkaa koko homma,eli vaikuttaa ihan väkisin väännetyltä ja jonkun tahon pätemisen tarpeelta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

102
Mielikuvat, populismi ja politiikan ääripäät puhuttivat keskustalaisessa kesäillassa – Sipilä: "Maailmankirjat ovat eri asennossa kuin neljä vuotta sitten"
90
Lapsen ei tarvitse opettaa itseään, muistuttaa Opetushallitus – opetusneuvos teroittaa opettajien roolia: "Kaiken pitää olla suunniteltua"
61
Puheenaihe: Tarvitaanko Suomeen kaivosvero?
56
Pääministeri Rinne uskoo, että sivu suun menneet johtopaikat edesauttavat Jutta Urpilaisen pääsyä komissaariksi
39
Vuodetut asiakirjat luovat karun kuvan sopimuksettoman brexitin vaikutuksista – Britanniaa saattaa uhata pula polttoaineesta, ruuasta ja lääkkeistä
33
Törkeästä veropetoksesta epäilty mies pakeni nuuskalastin kanssa, oli ajaa tullimiesten päälle Tervolassa – poliisi tutkii asiaa murhan yrityksenä
23
Sammaltien muuttaminen yleiskaavassa työpaikka-alueeksi huolettaa asukkaita – "Uusia rakennuslupia voi nykytilanteessa saada, mutta hakijaa informoidaan yleiskaavasta, ympäröivästä alueesta ja siihen liittyvistä riskeistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Hoitajien palkkoja ei missään nimessä saa leikata niitä pitää nostaa 10% välittömästi.Kyllä sinäkin kateellinen aloittaj... Lue lisää...
TLC

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image