Oulu

Muhoslainen Leo jäi toiseksi Idolsissa – kaverit Koivussa ja tähdessä kannustivat oman kylän poikaa voittoon

Idols-kisastudiossa kannustetaan Leo Pakarista voittoon. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 30.11.2018 20:42 | Päivitetty 30.11.2018 22:21
Antti Ervasti

Muhokselta lähtöisin olevan Leo Pakarinen sijoittui toiseksi Idols-kilpailussa. Koko kisan voiton vei lohjalainen Patrik Blomberg. Kolmanneksi kisassa sijoittui Jere Övermark Lappajärveltä.

Kukin finalisti esitti finaalissa kaksi kappaletta. Ensimmäisellä kierroksella he duetoivat kotimaisten huippuartistien kanssa; Leo Pakarinen Kasmirin kanssa, Patrik Blomberg Vilma Alinan kanssa ja Jere Övermark Leon kanssa. Toisella kierroksella he esittivät omat kappaleensa.

Muhoksen Koivu ja tähti -kulttuurikeskuksessa katsottiin illalla Idols-kilpailun finaalia jättikankaalta ja kannustettiin oman kylän poikaa voittoon.

Muun muassa laulajan kavereita Oulujoen perhekodista oli paikalla seuraamassa jännittävää näytelmää.

– Kyllä Leon on pakko voittaa, on hän niin hyvä. Ovat kyllä muutkin, mutta kauhea pettymys, jos Leo ei voita, sanoi Camilla Väckler.

Varpu Laajarinne on tuntenut Pakarisen aivan pienestä saakka. He muuttivat samaan aikaan Etelä-Suomesta Muhokselle perhekotiin.

– Kyllähän Leo lauloi ja räppäsi jo ihan pienenä. Ja soitti rumpuja. Rytmiä oli veressä jo silloin, Laajarinne muistelee.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Hyvinhän sä Leo vedit, olet hyvä esiintyyn sinusta varmaaan kuullaan vielä eihän Alma eikä Antti tuiskukaan aidolsissa sijoittunut ensimmäiseksi mutta kuinka hyvin heillä on jatkossa mennyt, siis onnea ja menestystä jatkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Leo, Kuuleppas olit Idols-kisan ehdottomasti Paras.
Vaikka sijoituksesi oli toinen.Onnea Leo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisen olisi voinut otsikoita tosin esim. Muhoksen laulajalupaukselle huippuhieno sijoitus Idols-kisassa. Leo oli kisassa omaa luokkaansa edustamassaan tyylilajissa. Hänestä tulemme vielä kuulemaan. Onnea Leo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno saavutus Leo, olet vasta 16 vuotias. Olet taitava ja lahjakas . Olisin toivonut sinun voittavan kilpailun.. mutta näin se joskus voi käydä. Elä välitä tuosta.Sinulla on taitoa ja lahjakkuutta tulevaisuuteen. Muista käydä lukio loppuun, elä keskeytä sitä siinä on myös tulevaisuudessa hyvää. .
Toivon sinulle kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuuteen. Hyvää andventti aikaa ja joulua 2018.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joulun jälkeen ei kukaan tiedä, muista, ole kuullutkaan näistä tyypeistä yhtikäs mitään.
Unohtuu kuin joulupuuro uutena vuotena..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

.. miekin kaivannut Leolta jotain muutakin tyylilajia esitettäväksi kuin pelkkää räppiä. Sitten voitettuaan, olisi voinut jatkaa omalla valitsemallaan linjalla. Ihmettelin tuomaristoa, etteivätkö he tajunneet tuollaista asiaa. No kumminkin, paljon onnea Leo, hoppee ei ole häppee!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Leo. Monipuolinen olisit ollut, jos osaisit myös laulaa, etkä räpätä vain. Kaks esitystä per kilpailija, ni oisit laulanut. Se ois tuonu lahjakkaan monipuolisen nuoren miehen esiin ja voittoon. Ela lupas pitää sut rap piireissä. Se joka rapista tykkää, nii kuuntelee kyllä sinua. Onnea jatkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä kilpailussa paras "voitto" on olla toinen. Sillon saa ja voi mennä just niinku ite parhaakseen kattoo. Ei tartte mennä minkää moodin ( voittajan "rajoitusten") mukaan. Onnittelut suloselle pojalle sinne Muhokselle 🤗. Ehkä mun sydän sykkii vielä sinne........😘 Yli 40v. sitte pois muuttanut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

toivottavasti menee voitto ainoalle jäljelle olevalle lahjakkaalle ja kyvykkäälle, lavapresenssiä ja karismaa omaavalle kilpailijalle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

A.i.v.a.n....s.a.m.a..... !!!!!! Toiseksi tuli ja paras sijoitus ;) Tsempit täältä etelästä :). Ole kiltisti ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ollut paras sijoitus kun hävisi itselleen kakkos sijan, joten paras voitti, tuli ykköseksi eli paras sijoitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

" Toinen on ”yhden ajatuksen -syndrooma”: siinä ihminen on niin tarrautunut johonkin kantaan (usein ajasta jäljessä olev... Lue lisää...
Hihiii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image