Oulu

Muhos etsii Monttaan yrittäjää

Muhoksen Montan kaunista rantamaisemaa.
Oulu 17.6.2010 0:00
Kaleva
Kunta etsii Montan leirintäalueelle matkailualan yrittäjää, jonka kanssa kunta solmii pitkäaikaisen vuokrasopimuksen. Vuokrasopimus käsittää alueen rakennuksineen.

Kunnanhallitus edellyttää, että tekniset palvelut pyytää vuokratarjoukset, valitsee kaksi tai kolme tarjouksen jättänyttä jatkoneuvotteluihin ja käy neuvottelut toiminnan tarkemmista ehdoista.

Tänä kesänä Montan leirintäalue on vuokrattu Oulujokilaakson Golf Oy:lle toukokuun alusta syyskuun loppuun. Vuokra on 5 000 euroa.

Jossain vaiheessa kunnassa valmisteltiin jo leirintäalueen myyntiä, mutta siitä on sittemmin luovuttu.

Montassa on mökkejä, asuntovaunupaikkaa ja telttapaikkoja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Kaunis rantamaisema Oulujoen varrelta, mikä voisi olla kauniinpaa? Olen itse käynyt Montassa useamman kerran ja aina ihailen luonnonkaunista maisemaa. Ei ole vielä ehditty pilata rantoja eikä mökkejä näy ainakaan kovin lähellä rantaa. Joella voi kalastaa tai muuten vaan soudella. Todella ihana paikka. Mutta, mutta ..... se mikä mättää tässä hommassa on Muhoksen kunnan typerä toiminta tässä leirintäalueen on/off -hommassa. Myydään/ei myydä/myydään jne.... päättäisivät nyt kerralla mitä aikovat tehdä leirintäalueen kanssa. Mutta eihän tämä ensimmäinen kerta ole kun Muhoksen kunnan päättäjät eivät tiedä, eivätkä osaa päättää mitä tekisivät (Paras-hanke, kuntaliitos asiat yms.). Olisin valmis ostamaan/vuokraamaan paikan, mutta tuollaisen vuokranantajan kanssa kuin kunta on, ei kyllä uskalla alkaa millaiseen yhteistyöhön. Eihän sitä tiedä milloin taas alkavat myydä paikkaa, ja entäs sitten.... ? Onhan näin käynyt ennenkin. Kun olet saanut paikan pyörimään kivasti, niin sitten kunta pyörtää sopimuksensa jollain ihmeen pykäläviidakolla. Ehkä kunnan kannattaisi ensi alkuun pyörittää leirintäaluetta itse, ja vasta sen jälkeen miettiä vuokraamista/myymistä. Pitää mennä useampi vuosi kunnan imagon nostamiseen. Minä en ainakaan itse luota yhtään siihen, että kunta olisi luotettava vuokranantaja. Eihän kunta osaa päättää isommista asioistakaan saatikka pienemmistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montassa on "Mökkejä"!! osa homehtuneita ja lahonneita pikku kömmöjä jotka alkaa olemaan purkukunnossa, koko paikka muutenki pahasti rapistunu ei ihme että ei kiinnosta matkalaisia eikä ainakaan yrittäjiä. Ei sitä saada koskaan elvytettyä niin että minkäänlainen toiminta olisi siellä kannatttavaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

5000 euroa liikevaihdosta ??? Vuokrattavana mm 2 kohtalaisen kokoista mokkia ja isot saunat miehille ja naisille. Kovaa tyota se vaatii 24 / 7 mutta mutta ... Ei kannata laskea tyotunnille tulevaa palkkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

BabyReindeerCamping? Ainutlaatuinen kesämatkailuinnovaatio Euroopassa - sekin, sarjassamme BabyReindeer -tuote-/palvelukonsepti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei kait sinne kukaan tuolla vuokralla tule! kunnan olisi ihan sama antaa muodollisella pikku hinnalla tilat yrittäjälle, joka sitoutuu siinä toimintaa ylläpitämään ja kehittämään. Siitä jäisi sitten kuntaan rahaa matkailijoilta ja olisipa yrittäjällä varaa palkata paikallista henkilökuntaa. 5 tonnin vuokra on liian kuormittava!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kaikki matkailualan yrittäjät kiireen vilkkaa tekemään yhteistyötä Muhoksen hienojen jokimaisemien kanssa, Montta kutsuu !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montan leirintäalueen vetovoima ei tunnu purevan matkailijoihin, käviämäärä ei riitä kattamaan kannattavuutta, kehitystä aluelle pitäsi jotenkin suunnitella, jolla saataisiin lomilija pysähtymään Muhokselle !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montan leirintäalueen vuokraajat vaan vaihtuu, liekkö kannattavuus ongelmat se takana !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
17
Analyysi: Politiikasta vetäytyvä Anne Berner on yhden kauden tuulettaja – keskustaryhmästä lähtee jälleen yksi edustaja pois vapaaehtoisesti
8
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
7
Suomen Yrittäjien kysely: Enemmistö lisäisi paikallista sopimista työpaikalla –  "Matala työllisyysaste on suurin köyhyyden syy ja hyvinvoinnin uhka"
5
Kiimingin Jokirannan koulukaava etenee, lukion ja kirjaston rakennukset osoitetaan suojeltaviksi
4
Raahen Laivan kultakaivoksella alkamassa yt-neuvottelut, neuvottelujen piirissä alle 50 henkilöä
3
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille
3
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image