Oulu

Ministeri ja suur­lä­het­ti­läs mukana Balmuirin avajaisissa Tukholmassa

Toimitusjohtaja Heidi Jaara kertoo Balmuirin saaneen Tukholmassa hyvän vastaanoton. KUVA: Teija Soini
Oulu 17.5.2018 17:11
Arja Mikkola

Oululainen Balmuir on saanut Tukholmassa yhteensattumien myötä lentävän lähdön. Sisustustavaraliikkeen avajaisia vietetään torstaina illansuussa Grev Turegatanilla ydinkeskustassa.

Avajaispuheen pitää Ruotsissa parhaillaan vieraileva Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Anne-Mari Virolainen. Lisäksi avajaisiin on tulossa Suomen uunituore Ruotsin-suurlähettiläs Liisa Talonpoika. Hän on aloittanut virassaan vasta tänään torstaina.

Paikallisia julkisuuden henkilöitäkin nähdään tilaisuudessa. Esimerkiksi kuninkaallinen sisustussuunnittelija Helen Belfrage on yksi Balmuirin vanhimmista asiakkaista. Hän löysi yrityksen jo sen alkumetreillä vuonna 2008. Kaikkiaan avajaisiin on tulossa sata vierasta. Lisäksi on juhlittu jo pitkin viikkoa.

Toimitusjohtaja Heidi Jaara on onnellinen vastaanotosta.

– Minulle on ollut yllätys, kuinka paljon suomalaista arvostetaan. Meitä pidetään design-yrityksenä. Suomessa Balmuiria pidetään ulkomaalaisena ja Tukholmassa suomalaisena, hän kertoo.

Jaara toivoo, että hienot reaktiot kannustaisivat muitakin suomalaisia yrittäjiä uskaltamaan.

– Ettei tehdä ihan pienesti.

MAINOS

Kommentoi

Onnea matkalla maailmalle! Pitää uskaltaa ja tehdä laadukasta ja eettisesti hyvää jälkeä. Sillä pärjää ja niinhän se on "hyvä kello kauas kuuluu, huono kello vielä kauemmas". Menestystä Balmuirille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No no, on täällä yritetty ennenkin ja komeasti.
Jalat maassa pysyneet, ja niin vain on omaisuudet kerätty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nämä kaikki tuotteet tehdään halpatuotanto maassa - onko yrittäjät tarkastaneet olosuhteen valmistusmaassa ? Onko varma, että ei käytetä lapsityövoimaa ja työolosuhteet on inhimilliset ? Jos kaikki on ok, niin onnea ja menestystä rouva Jaaralle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Jaara toivoo, että hienot reaktiot kannustaisivat muitakin suomalaisia yrittäjiä uskaltautumaan". " - Ettei tehdä ihan pienesti".
Aika omahyväistä ajattelua, että olisi ensimmäinen ja ainut! On täällä toki muitakin jos rouva ei sitä asiaa tiedä ,esim. Ruohonjuuri avasi kauppansa syksyllä Sveavägenille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nähtäväksi jää miten Balmuir menestyy......
Toisaalta kaupan sijainti Tukholman Östermalmin raharikkaiden kaupunginosassa takaa kyllä ettei pitäisi ainakaan olla pulaa varakkaista ostajista.
Asuuhan Nallekin (Björn Wahlroos) melkein vain kivenheiton matkan päässä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaista designia parhaimmillaan: omat tarrat kiinantavaraan ja pokkana vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image