Oulu

Mies löi toista miestä puukolla kaulaan Oulussa, syyttäjä vaatii van­keus­ran­gais­tus­ta tapon yrityksestä

Oulu 12.2.2019 18:22
Anna Leinonen

Oulun käräjäoikeudessa on luettu syytteet tapon yrityksestä. Syyttäjän mukaan mies oli lyönyt toista miestä puukolla kaulaan Oulussa viime vuoden lokakuussa.

Uhrille oli tullut kaulaan kaksi senttimetriä leveä ja 6,5 senttimetriä syvä haava. Lyönnin seurauksena uhrin nikamavaltimon haara oli mennyt poikki ja kolme laskimohaaraa oli vuotanut verta. Lisäksi lyönti oli aiheuttanut pehmytkudosvaurioita sekä pintamurtuman.

Uhri oli saatu nopeasti hoitoon, mikä oli ollut tärkeää hengissä säilymisen kannalta. Syyttäjän mukaan uhria puukolla lyöneen miehen oli pitänyt tajuta, että voimakkaasta puukoniskusta kaulan alueelle saattaa varsin todennäköisesti seurata uhrin kuolema.

Syyttäjä vaatii miehelle vähintään neljän vuoden vankeusrangaistusta. Toissijaisena syytteenä tapauksessa on törkeä pahoinpitely, josta syyttäjä vaatii vähintään kahden vuoden vankeustuomiota.

Samassa yhteydessä luettiin syyte myös tapon yrityksen uhrina olleelle miehelle. Syyttäjä vaatii hänelle tuomiota pahoinpitelystä. Syyttäjän mukaan mies oli lyönyt tapon yrityksestä epäiltyä miestä nyrkillä kasvoihin Oulussa samana päivänä kuin puukotus oli tapahtunut.

MAINOS

Kommentoi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sipilä eroaa.

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkeikä

Köyhät ulisee jostain työeläkemaksuista. Hoitakaa elämänne ja tienestinne niin, että tulot tulee sieltä, mistä ei työelä... Lue lisää...
Kyllästynyt tuohon i...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image