Oulu

Miehen syytetään puukottaneen uhria viisi kertaa selkään Oulussa – syyttäjä vaatii vankeutta tapon yrityksestä

Oulu 13.6.2018 9:51
Kaleva

Syyttäjä vaatii vähintään neljän vuoden ehdotonta vankeutta miehelle, joka löi toista miestä useita kertoja puukolla selkään ja ryösti hänen omaisuuttaan. Tapaus sattui Oulussa helmikuussa.

Syyttäjän mukaan tilanne sai alkunsa yksityisasunnossa, jossa syytetty ensin pahoinpiteli uhria ja toisen miehen kanssa ryösti häneltä puhelimen ja muuta omaisuutta. Miehet myös sumuttivat paprikasumuttimella uhria ja asunnossa ollutta naista kasvoihin.

Tämän jälkeen syyttäjä väittää jutun pääsyytetyn lyöneen uhria viisi kertaa puukolla selkään ja jatkaneen pahoinpitelyä myös muilla tavoin.

Syyttäjä vaatii miehelle tuomiota ensisijaisesti tapon yrityksestä, pahoinpitelystä ja ryöstöstä. Syyttäjän mukaan puukotuksesta olisi voinut aiheutua hengenvaaralliset vammat. Vammat jäivät lievemmiksi, koska syytetyn päällä oli toppatakki, joka esti lyöntien ulottumisen syvälle. Uhri sai myös nopeasti hoitoa vammoihinsa. 

Toiselle miehelle syyttäjä vaatii kahdeksan kuukauden mittaista ehdollista vankeustuomiota ryöstöstä ja pahoinpitelystä. 

Asiaa käsitellään tänään Oulun käräjäoikeudessa.

MAINOS

Kommentoi

Kyllä on lieviä tuomioita, 10v kummalekkin ehdotonta tuosta pitäis tulla. Suomi on tosiaan yks vitsi. Täällä ei paljon elämää ja ihmistä pietä arvossa, poliitikotkin lypsää kaiken köyhimmiltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toiselle ehdollista. Aina jaksaa tämä suomen oikeuslaitos ihmetyttää. Oman elämänsä hopeamitalistit viis veisaa jostain ehdollisesta tuomiosta. Vaan ai että meneppä sekaantumaan verosotkuihin niin elinkautista tyrkyttävät kun on valtion rahoihin koskettu, muulla ei sitten olekaan niin väliä. Suomi on yks vitsi nykyään ja koko ajan pahenee vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image