Oulu

Menetkö katsomaan Armi Kuusela-Williamsia? Ota nämä huomioon

Oulu 23.8.2014 8:02
Linda Calamnius

Maailman kauneimmaksi naiseksi vuonna 1952 kruunattu Armi Kuusela-Williams vierailee Muhokselle tänään lauantaina 23.elokuuta.

Halukkailla on mahdollisuus käydä tapaamassa Kuusela-Williamsia ja hänen seuruettaan Muhoksen Kirkonkylän alakoululla Veturitie 9, kello 15.30 alkavassa yleisötilaisuudessa. Tilaisuus kestää noin kello 17 asti.

Kävijöiden toivotaan tulevan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista. Ovet avataan hieman ennen kello 15.

Jos paikan päälle saapuu paljon väkeä, osa voi joutua odottamaan hetken vuoroaan. Koulun tiloihin väkeä mahtuu noin 300 henkeä, mutta Muhoksen kunnanjohtaja Jukka Syvävirta lupaa, että kaikki saavat nähdä Armin.

”Olemme varautuneet siihen, että kävijöitä tulee enemmänkin. Jos niin käy, katkaisemme tilaisuuden ohjelman 45 minuutin kuluttua sen alkamisesta, ja ohjaamme kävijät toista kautta ulos, jotta seuraavatkin pääsevät osallistumaan vierailuun. Järjestämme toisin sanoen toisen kattauksen”, Jukka Syvävirta kertoo.

Yleisötilaisuudessa halukkailla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Armi Kuusela-Williamsille ja hänen seurueelleen.

Paikan päällä liikennettä ohjaa viisi liikenteenohjaajaa. Parkkipaikkoja löytyy Kirkonkylän alakoulun parkkialueelta. Tilaisuuden järjestäjät toivovat, että paikkakuntalaiset saapuisivat paikan päälle joko kävellen tai pyörällä.

Kirkonkylän alakoulun ulkopuolella yleisöä palvelee koulun vanhempainyhdistyksen buffetti, josta voi ostaa esimerkiksi kahvia.

Kuvien ottaminen tilaisuudessa on sallittu.

Lähetä kuvia Muhokselta numeroon 13222 tai lukijakuvien verkkolomakkeen kautta. Kuvista kootaan kuvagalleria.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (30)

Kiitos Armi vierailustasi! Kun tämä perähikiä ymmärtäisi maailmalla menestyneiden merkityksen. Tästä pitänee repiä huumorikirja junttieinarien kommenteista, saataisiin edes jotain positiivista hyvää paikallisille tästä vierailusta. Kaleva, älkää päästäkö näitä kommentteja maailmalle eikä varsinkaan Armin luettavaksi, please!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huumorikirjan jos teemme emme ole tosikkoja ☺. Valittajat saisi muuttaa vaikka thsadiin ;-).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, että tämmöinen mahdollisuus järjestetään tavallisille tallaajille. Menisin, mutta en pääse. Toivottavasti haastatteluja voi lukea jälkeenpäin. Täällä nämä katkerat mölisijät saavat tosiaan tehdä mitä huvittaa, vaikka kattella ittiään peilistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tuotakin vanhaa naista menee joku katsomaan kuin jotakin ihmettä ! Itselläni on ainakin parempaa tekemistä !Voi herran tähden !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menisin, mutta matka on liian pitkä pääkaupunkiseudulta.
Armi on ollut upeaa mainosta maailmalla suomalaisesta naisesta. Kaunis, luonteva, rohkea.
Muutti maaseudulta Filippiineille 18 vuotiaana 50-luvulla ja sopeutui sinne! Silloin ei yhteydenpito kotimaahan ollut kuin tänään.

Varmasti tunteikas vierailu Muhoksella!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin vuonna 1952 2 vuotiaana Seutulan lentokentällä vastaan ottamassa vasta valittua maailman kauneinta Armia. Väkeä oli valtavasti, joten en ollut nähnyt mitään,. Ei tulisi mieleenkään mennä töllistelemään entistä missiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

menen enemmin katsomaan omaa äitiä hän on 81 v eikä ole kylpenyt yltäkylläisyydessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja höpön höpö tähänkö on menty oisko aiheellisempi mennä katsoon jotain vähävaraisia vanhuksia jota tämä yhteiskunta riistää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harva tietää, että Armi lähti 18-vuotiaana Filippiineille ja oli siellä 25 vuotta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykynuorille ja keski-ikäisillekin pitäisi olla joku "keekki" että menisivät katsomaan. Jos ei ollut 50-luvulla tätä ihmettä todistamassa, niin ei voi ymmärtää kuinka isosta tapahtumasta oli kyse vielä sodista toipuvassa Suomessa jossa pulaa oli kaikesta. Ei oo pakko mennä kattoon jossei haluu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On täällä fiksuja kommentoijia, juntteja Muhoslaisia, jotka eivät ymmärrä niiden henkilöiden merkitystä, jotka ovat vieneet Muhosta maailmankartalle. Juttuun liittyen, äkikseltään tuntuu että tulee olemaan alimitoitetut puitteet tapahtumaan ja tungos melkoinen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

no kertokaapa mitä muhos on hyötynyt tästä tuskin kukaan tavallinen kaduntallaaja vaikka nevöykissä tietää kuka on armi tai missä on muhos suomessa menee aina överiksi eikö täällä ole missejä muitakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

luuletko oikeasti että joku tai tarpeeksi moni tietää missä on muhos? hah..Kysypä joltakin ulkomaalaiselta ulkomailla missä on oulu...tai se muhos. Vastaus voi olla jäätävä :) (eivät tiedä). Kysy sen sijaan missä on lontoo, new york tai pariisi....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Jukka ja hyvä Armi! Tulisin paikalle mutta olen väärässä päässä Suomea. Tässä on kuuluisin muhoslainen miesmuistiin ja te kehtaatte vain nurista. Mitä te taas nillitätte, menkää tai älkää menkö mutta antakaa toistenkin tehdä niin ilman katkeria kommenttejanne.

Armille toivotan kaikkea hyvää, olen ilmeisesti viettänyt Muhoksella enemmän aikaa kuin hän mutta se ei ole paha asia. Maailmallakin minulla on tullut kierrettyä mutta silti on mukava käydä kylällä käpsyttelemässä. Muhoksen mimmit ovat edelleen kovassa huudossa! Viihtyisää visiittiä ja hymyillään kun tavataan :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (30)

Uutisvirta

118
Sirkkaleipää leivotaan nyt myös Oulussa – Fazerin sirkkajauho tulee Hollannista, koska kotimainen hyönteistuotanto ei riitä
79
Joka kymmenes työtön aktivoitui, kun aktiivimalli leikkasi etuutta, kertoo Kela
52
Aftonbladet: Ruotsissa pidätetty autojen tuhopoltoista epäiltyjä
49
Nuorten maailmantuska voi synnyttää uuden luonnonsuojelubuumin: "Ilmastonmuutos on vaarallisempi kuin ydinsota"
42
Uusi pienpanimotuotteisiin erikoistunut pub avataan Rotuaarille perjantaina – Mallaskellari haluaa laajentaa Oulun oluttarjontaa
34
Myllytullin entinen Oulun seudun ammattiopiston kortteli uusiutuu täysin - suurin osa rakennuksista puretaan ja tilalle nousee asuin-, liike- ja toimistorakennuksia
33
Uusi taksilaki voi tuoda ongelmia koulutakseihin – harvaan asutuilla alueilla kela-kyytien ajo saattaa houkutella yrittäjää enemmän

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

kallis maahaanmuutto?

On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. ... Lue lisää...
jokavuotiset menot

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image