Oulu

Medvedev saapuu Ouluun perjantaina puo­lil­ta­päi­vin – katuja suljetaan keskustassa jo torstaina

Venäjän pääministeri Dmitri Medvedev saapuu Ouluun perjantaina. Arkistokuva Oulun lentokentältä viime vuoden lokakuulta, jolloin Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov vieraili Oulussa. KUVA: Jukka Leinonen
Oulu 7.12.2016 18:28
Kaleva

Venäjän pääministerin Dmitri Medvedevin perjantainen Oulun-vierailu näkyy keskustassa jo torstai-iltana, kun osa kaupungintalon läheisistä kaduista suljetaan moottoriajoneuvoilta. 

Medvedevin delegaatio saapuu Oulun lentoasemalle perjantaina puolenpäivän aikaan. Lentoasemalta he siirtyvät saattueessa kaupungintalolle.

Saattueen reitillä on aika ajoin liikennevalot pois toiminnasta, jolloin poliisit ja sotilaspoliisit ohjaavat liikennettä.

Vierailun päätyttyä iltapäivällä saattue palaa lentoasemalle.

Poliisi kehottaa varautumaan hetkellisiin liikenneruuhkiin poikkeuksellisten liikennejärjestelyjen vuoksi. 

Suurimmat liikennevaikutukset Oulun keskustassa sijoittuvat kaupungintalon ympäristöön. Katujen sulkemiset kestävät vierailun päättymiseen saakka.

Liikkumiseen vaikuttavat rajoitukset keskustassa on merkitty liikennemerkeillä, aidoilla ja keiloilla. Kaupungintalon ympäristössä on poliiseja varmistamassa yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä ohjaamassa liikennettä.

Poliisin tiedotteen mukaan katujen sulkemiset vaikuttavat merkittävästi myös Torikadun kautta kulkevaan joukkoliikenteeseen. Muutoksista luvataan ilmoittaa Oulun joukkoliikenteen nettisivuilla.

Oulun poliisi kertoo tapahtumien kulusta Twitter-tilillään hashtageilla #valtiovierailu #oulunpoliisi.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (45)

Toivottavasti oululaiset kunnioittavat riittävästi näinkin korkean tason vierailua ja ottavat Herra Pääministerin asiaan kuuluvalla arvokkuudella vastaan. Tapahtumaan sopiva vastaanotto voisi olla esimerkiksi sankka Ukrainan lippujen meri yleisössä, jotta herra Medvejev tuntisi olonsa mahdollisimman tervetulleeksi ja kotoisaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei nämä autokulkueet ole enää nykypäivää, vieraat tulisi siirtää kaupunkiin helikopterilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaako niitä silloin sulkea, kun vieraita tulee, joutuvat vaan kävelemään pitkiä matkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ettäkö osaa lukea selvästi sanotaan että kaupunginn talon ympärillä olevat kadut suljetaan muut kadut siksi aikaa kun saattue menee ohi joten elekää menkö keskustaan jos se on noi vaikiaa se ajattelu ja lukemisen ymmärtäminen menkää muhokselle opetteleen ajaan siellä on kahet liikenne valot ja pari ympyrää kiertäkää niitä nii ei oo ruuhkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Johan mielensäpahoittajat ja kateelliset on taas vauhdissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sano muuta. Sekö sinun mielesi pahoittaja ja kateuden sytytti, että jollakin oli asiasta mielipide?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vierailu selittääkin sen Oulunsalon lentoaseman parkissa olevan venäläisen Antonov -kuljetuskoneen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kentän reunalla metsikössä kyttää pullonpohjaisilla silmälaseilla suomea puolustava mies.Eikä naurun hymyäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

reilu vuosi sitten Lavrov vieraili oulussa. ei pitäs olla epäselvää,että oulu on venäjämielistä seutua. pohjolan donbass.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja kannattaa ollakkin venäjällä mielettömät markkinat.sinne menee tavaraa ja maatalous tuotteita vaikka kuinka paljon ja ovat valmiita maksaan laadusta toisin kun eurossa rypevä eurooppa joka on menossa täydelliseen hajoamis tilaan.kaikki venäjä pakotteet pois koska eu ei ole valmis korvaamaan niistä aiheutuneita vahinkoja

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

venäläinen syö meidän maksamilla tukiaisilla tuotettua ruokaa...sitäpaitsi esim. atria ja valio ovat vieneet tuottajien rahoja venäjän investointeihin ja sieltä on tullut raakasti tappioita. Kansantaloudellisesti tässä ei ole mitään järkeä eikä edes liiketaloudellisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä on Italian kokoinen talous jota riivaa kehitysmaan korruptio. Pelkästään about 60% Suomen kaupasta on EU-maiden kanssa ja puolet ulkomaisista sijoituksista tulee Ruotsista. Jatkossankin Suomen hyvinvointi tulee pohjautumaan länsikauppaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yrityksemme ei lähde viemään yhtäkään tuotettamme noin epävakaaseen ja arvaamattomaan maahan, joka saattaa ykskaks muuttaa "lakejaan" ja ajaa länsimaiset yritykset konkurssiin ja pois maasta. Suomalaiset yritykset ovat jo poistumassa Venäjältä, Kesko viimeisimpänä. Markkinat ja rahat ovat lännessä. Pitäkää ruplanne!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiiä vaikka Medvedev palauttaa Karjalan, Sallan, Petsamon ja Suomenlahden saaret Suomen 100 vuotisjuhlan kunniaksi ensi vuonna. Tämä liittyy siihen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi turhan kallista veronmaksajille ottaa ne alueet haltuun. Siellä infra alkaa olla nykyään aika heikossa hapessa. Pitäisi tekohengittää miljardeilla. Eikö valtiolla ole jo liikaa vuosittaista velkaa? :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjän tulee maksaa myötäjäiset Karjalan palauttamisesta, niin ovat huonoon kuntoon saattaneet ikiaikaisen suomalaisen maakunnan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (45)

Uutisvirta

17:40
Kone vetäytyy neuvotteluista saksalaisen Thyssenkruppin hissiliiketoiminnan ostosta – Kauppa olisi toteutuessaan ollut Suomen taloushistorian suurin
17:04
Koulukiusatusta tytöstä kasvoi tatuoitu Miss Rovaniemi – nyt hän örisee metallibändissä ja järjestää Ouluun vaihtoehtokulttuurien messut Tilaajille
16:36
"On vaikea tarkkaan arvioida, millainen vaikutus huumausaineilla on tavallisen raahelaisen turvallisuuteen" – Poliisi valvoi tehostetusti huumeita Raahessa, tuloksena 17 rikosilmoitusta
16:27
Korkeasaaren nuori Topias-norppa menehtyi yllättäen – heinän mukana syöty hiekka aiheutti suolitukoksen
16:08
Kaleva oikaisee
15:59
Bittiumille Puolustusvoimille toimitettaviin radioihin liittyvä 1,6 miljoonan euron jatkotilaus
15:55
Pohjois-Pohjanmaan museon suosikkinäyttelyt kiinni rakennusteknisistä syistä – Koiramäki ei siirtyisi muualle ongelmitta, museolehtori paljastaa
40
Päästöjen vähentämiseksi tehtävissä vapaaehtoisesti paljonkin – kauppaan voi joskus kävellä ja julkisia kulkuneuvoja tulee suosia Lukijalta
36
Vähälumisen ja vetisen talven olosuhteet osoittautuivat liian vaikeiksi, perinteikäs Tervahiihto peruttiin
23
Oululainen varavaltuutettu Kati Jurkko siirtyy SDP:stä kokoomukseen
21
Pudasjärvi vetoaa päättäjiin – 110-paikkaisen vastaanottokeskuksen lopetus veisi työpaikkoja ja vaikuttaisi palvelujen kysyntään
16
Oulun seudulla varoitetaan kovasta tuulesta, huonosta ajokelistä ja liukkaista kevyen liikenteen väylistä – tuulenpuuskat voivat puhaltaa myrskylukemissa
15
Myrsky on tehnyt tuhojaan: Laajat sähkökatkot tulivat nyt pohjoiseenkin – ajokeli on paikoin erittäin huono
12
Merivesi voi nousta rajusti Perämerellä, merivartiosto varoittaa: "Näin kovat ennustukset ovat todella harvinaisia"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

256 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

Samasta syystä, kuin Natsejakin. He vetoavat ihmisten vietteihin ja syrjäyttävät moraalin. Silloin pintaan nousee ahneus... Lue lisää...
PSYKOPAATTIEN DIKTAT...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image