Oulu

Tilaajille

Meditaatio-oppaan kirjoittanut Monika Luukkonen oppi nauttimaan nykyhetkestä buddhalaisten elä­mä­noh­jei­den avulla: "Enää minun ei tarvitse haaveilla eksoottisesta lomasta ollakseni tyytyväinen"

Buddhan hipaisu -kirjan tammikuussa julkaissut Monika Luukkonen kyseenalaistaa yleisen mielikuvan, että meditaatiossa tulisi ajatella tyhjää. – Valitse jokin kohde tai piste, jota katsoa, ja sitten hengittele rauhallisesti sisään ja ulos. Ajatusten tuleminen on ihan normaalia. Täytyy vain yrittää, että ei lähde seuraamaan niitä vaan lähettää ne lempeästi pois, hän neuvoo. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 21.1.2020 19:00 | Päivitetty 21.1.2020 21:37
Jemiina Vainikainen

Kempeleestä lähtöisin oleva Monika Luukkonen lähti töihin Japaniin, palasi vuosien jälkeen maailmalta Ouluun ja toi mukanaan buddhalaisen elämänfilosofian, jonka mukaan kaikki olennainen löytyy nykyhetkestä. Nyt hän on julkaissut kirjan, joka opettaa rauhoittamaan mielessä kytevän kaaoksen.

Vuonna 2006 Lontoossa asuessaan Monika Luukkonen huomasi elävänsä jatkuvassa odotustilassa. Joko hän odotti viikonloppua, suunnitteli jotakin tulevaa lomaa tai mietti, miten hänen itsensä pitäisi vielä kehittyä jollain tavalla paremmaksi. Sen hetkisessä elämässä hän ei koskaan ollut aivan tyytyväinen. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image