Oulu

Man­ner­hei­min­puis­ton avajaisia vietetään viikonloppuna – tarjolla monenlaista ohjelmaa

Mannerheiminpuisto on saanut kokonaan uuden ilmeen. Avajaisia vietetään lauantaina 31. elokuuta. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 26.8.2019 10:00
Antti Karvonen

Uudistetun Mannerheiminpuiston avajaisia ja venetsialaisia vietetään lauantaina 31. elokuuta alkaen kello 15. 

Puiston rakentaminen on viimeistä silausta vaille valmis. Puuistutukset tehdään parempana istutusajankohtana ensi keväänä. 

Kaupunki on hankkinut pihapelejä, pöytätennismailoja ja shakkilautoja pääkirjastoon, josta niitä voi jatkossa lainata. 

Avajaisissa monenlaista ohjelmaa

Puiston avajaisten ohjelmaan kuuluu muun muassa musiikkiesityksiä, mahdollisuus kukkakimppujen tekemiseen, taidepaja sekä pihapelejä. 

Avaisia vietetään pikniktunnelmissa: paikan päältä on mahdollisuus ostaa ruokaa ja pientä purtavaa. Järjestäjät kannustavat ottamaan omat piknikvarusteet mukaan. 

Illan venetsialaisissa ohjelmassa on suihkulähteiden tanssi, jossa kiveykseen upotetut suihkulähteet ohjelmoidaan tanssimaan värivaloissa. 

Illan päätteeksi puistossa nähdään Tulikukan tulishow, jonka jälkeen järjestetään ilotulitus kauppatorilla. 

Katso koko avajaisten ohjelma täältä.

Tapahtuman Facebook-sivu

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

No kyllä tässä uudistukessa on puisto mennyt asfalttiviidakoksi. Kohta saadaan yöt huudattaa pesukonetta kun pestään kivetystä. Vihreyttä vain pieni läntti. Nakkikoppi reunalla - tulisi edes kunnon kahvila kesäajaksi. Toivottavasti vartiointiliike ja poliisi pitävät "puiston puistona" eikä Valkean edusta muuta sinne - vai oliko se sitten sen tarkoitus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erinomaisen hyvin tehty Mannerheiminpuiston uudistustyö! Vieläkö saataisiin vähennettyä autoilua puiston viereisillä kaduilla! Nyt tiedän mitä viikonlopun vapaina päivinä teen. Mannerheiminpuistoon! Hieno päätös tälle kesälle! Kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa, että kaupunkilaisilla on ilonaan viheralueita ja kauniita puistoja. Viihtyisän kaupungin oleellinen asia on vihreys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Ei voi olla parempaa tekemistä siellä. Käypä Mannerheiminpuistossa paikan päällä katsomassa upeaa puistoa, ihastut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä asia että puistot pidetään kunnossa ja viihtyisinä. Myös Dookunin puisto, jolla nimellä vanhemmat oululaiset Mannerheiminpuiston tuntevat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä järkeä on tuhlat rahoja moiseen puistoon, kun se ei kuitenkaan hyödytä ketään? Miksi ei laittettu rahoja vanhkusien hoitoon, niin ei tarvitsisi omaisten välittää sitäkään vähää enää vanhuksestaan?
Kumma, että tuollaisia puistikoita eli punkkien pesiä ylläpidetään kaupunkin rahoilla, kun jokainen puistoa käyttävä voisi itse omilla rahoillaan hoitaa pusikoitaan.
Ihmeellistä myös, se, että jotain älyttömiä sykkeleitä hommataan kaupunkilaisten rahoilla ja näillä sitten kaahataan vanhusten ja lapsien päälle kaupunkilaisten kalliilla rahalla hoidetuissa puistoissa jossa ei uskalla edes käydä kun siellä saattaa olla siiliä syömässä kaupunkilaisten omistamia matoja, syyttömiä matoja.
Miksi laanaojassa pitää olla valot, eikö riitä, että sykkelöijät tuhoavat turhia puistoja pitääkö näiden nyt päästä vielä tuo kuraoja tuhota näkemällä paremmin kuseksia puroon kun on valot päällä?
Ihme hommaa taas, ettei ihmiset saa tarpeeksi valittaa, kun liian vähän kulutetaan kaupunkilaisten rahoja aivan turhuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten samaa mieltä, mutta rahat olisi pitänyt laittaa parkkipaikkojen rakentamiseen, koska miten niitä vanhuksia pääsee edes hoitajat hoitamaan, jos ei ole parkkipaikkoja!?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan sykkelit sitä varten, että liikkumaan pääsee, niin ja julkiset. Tuskin jää kiinni parkkipaikoista vanhuksien hoidot, mutta omaisten laiskuus on syy siihen, ettei omia vanhuksia viitsitä hoitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oulun kaupungilla sitä on varaa tuhlata vaikka kassa on ollu miinuksella vuosikaudet:)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Synkkyys ja ilottomuus se oiskin elämää, nostaisi tunnelmaa, hyvinvointia, iloisuutta toiveikkuutta ja tuottavuutta:D. jos edes hieman yrittäisit niin elämäsi voisi olla paljon parempaa eikä muiden tarvisi lukea tuota jatkuvaa valittamista KAIKESTA.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisitko Unto perustella ko. väitettä tarkemmin? Toteamuksesi on kyllä sopinut moneen muuhun viime aikojen kehitysuutisiin Oulusta, mutta tässä kohdin asia hieman ontuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

137
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
69
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
64
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
53
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
23
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria
22
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image