Oulu

Lukijat ovat puhuneet – täältä saa Oulun parhaat pizzat

Perusteluissa korostui myös Da Marion runsas pizzavalikoima. Sen myös kehuttiin pystyneen uudistumaan ajan hengen mukaisesti. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 15.2.2017 8:49 | Päivitetty 15.2.2017 14:48
Kaleva

Oulun parhaan pizzan etsintä on päättynyt Kaleva.fi:ssä.

Äänestyksen tulos on selvä: Oulun parhaat pizzat saa Oulun keskustassa sijaitsevasta Da Mariosta. Da Mario sai yli 12 prosenttia äänistä. 

Ääniä annettiin yhteensä 13 336.

Perusteluissa kehuttiin Da Marion pizzojen rapeaa pohjaa ja laadukkaita täytteitä.

"Ei mitään halpishöttöä. Makoisat, maistuvat annokset. Palvelu pelaa ja listalta löytyy erikoisuuksia eikä pelkästään sitä samaa kinkku-aura-ananas-osastoa. Vanhin ja paras, eikä suotta", eräs vastaaja kommentoi.

Myös pizzerian salaattipöytä keräsi kehuja monelta vastaajalta.

"Maukasta pitsaa, hyvä pohja, täytevaihtoehtoja paljon ja hyvällä maulla kasattu. Myös lihansyönnin välttäjälle löytyy mitä maukkaimmat vaihtoehdot. Da Mariossa salaattipöytä on aivan huikee! Söisin itseni täyteen pelkästään sillä!"

Perusteluissa korostui myös Da Marion runsas pizzavalikoima. Sen myös kehuttiin pystyneen uudistumaan ajan hengen mukaisesti.

Toiseksi äänestyksessä tuli La Festa 8,5 prosentin äänisaaliilla. Kolmanneksi eniten ääniä sai Tarantella (7,2 prosenttia), neljänneksi Cantina (6 prosenttia) ja viidenneksi Kastellin Göreme (5,3 prosenttia).

Lue Da Marion yrittäjän kommentit.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (124)

Da Mario kieltämättä suosikki, mutta aina voi parantaa eli kritiikissä kehityksen siemen: ruuhka-aikoina salaattipöytä menee välillä aika "kuivaksi", kun joko raaka-aineet loppuu tai ei ehditä täydentämään. Lisäksi henkilökunnassa välillä "seisoskelijoita", jotka eivät ymmärrä tulla palvelemaan asiakasta. Mutta pääosin Da Mario edelleenkin on yliveto ei pelkästään Oulussa, vaan koko valtakunnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarantella paras Oulussa. Vaan Kemissä puistopavilijongissa oleva San Milano aivan ylivoinen koko Suomessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kävimme tänään, ja mikä pettymys. Paikka on edelleen vuosien jälkeen tumman tunkkainen, toki se oli täynnä ja siellä oli huono ilma. Ovesta sisääntultaessa vasen nurkka on todella ahdas, kahden pöydän väli on niin kapea että jopa miehen mennessä siitä ohi melkein pakosta pyyhki naapuripöydän pizzat lattialle. Pöytä oli niin kapea ettei kahden vastakkain istuvan pizzalautaset voi olla samalla kohdalla, koska ne eivät sovi pöydälle. Salaattipöytään näyttävyyttä oli saatu kahdella isolla astialla kermapohjaista kastiketta tzaziki ja olisiko toinen ollut sienipohjainen ja iso kinkkuleikelautanen. Ihmisiä tuli sisään ja jäivät käytävälle odottamaan, että jostain vapautuisi pöytä - ei mitenkään mukava tunne syödä kun vähän väliä joku kääntyili ja katseli pöytiin että onko vapautumassa. Pizza maistui ihan hyvälle, mutta ei minusta sen kummempi kuin parista muusta ostamastani paikasta joissa on tilaa syödä rauhassa ja pystyy pöydässä keskustelemaan ilman että naapuripöytä kuulee kaiken. Mutta tämä vain meidän mielipide.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa mennä sitten sellaiseen pizzeriaan, joka kumisee tyhjyyttään. On tilaa pyörähtää vaikka valssit, eikä toisten ihmisten olemassaolo häiritse. Voi vai tietenkin jossain vaiheessa miettiä, miksi kaikki muut menevät sinne D.M:oon. Eiköhän se täysi paikka ole hyvän palvelun ja ruuan merkki. Ja tyhjä taas päinvastoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Tarantella olisi keskustassa, se olisi voittanut ilman muuta. Kuinka moni edes kuullut paikasta? Silti kolmantena!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän on nähny kuinka nr pizzeria oli oulussa samoin aikoin tuli hänen pizzeria ku torikdulle nr 1

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voittajapitseria on paikkansa ansainnut. Hirveän hyvät pitsat on myös Tuiran Nohadrassa, joka on muutenkin mainio paikka!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut voittaja-pitserialle. Hienoa, että Oulun Rajakylässä vuosikymmeniä toiminut ravintola Tarantella sijoittui kolmanneksi, lämpimät onnittelut. Ja kiitos maukkaista pitsoista, mitä olen saanut syödä molemmissa pitserisoissa. Minusta Tarantellan ja voittaja-pitserian pitsat ovat kyllä yhtä hyviä ja näin pohjoispuolella asuvana tuleekin ennemmin suosittua paikallista Tarantellaa. :) Hyvää jatkoa voittajille ja kiitos! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parhaat pizzat saa kotona kun itse tekee on muutakin syötävää kuin pohja ja juusto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moniko on käynyt syömässä Oulun kaikissa pizzapaikoissa jotta voi sanoa mikä on paras paikka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällainen kysely perustuukin siihen, että todennäköisesti ne kaikkein suosituimmat paikat ovat myös niitä, joissa käydään eniten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti Göreme menetti ykköspaikan palaneen pohjan ja huonon palvelun takia höyhtyällä. Napoli Tuira, maku yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä ihmiset ovat täällä Lähinpizza ketjun pizzeerioista? Niitä on ilmeisesti Oulussa nyt kome.. Huonesuon Lähinpizza oli kauan sitten tosi hyvä niin kauan kun sen alkuperäiset omistajat möivät paikan.. Itse en ole tässä kyseisessä Da ariossa vielä käynyt mutta len kuullut siitä niin paljon hyvää että tulen varmasti käymään.. Itse len nähnyt useita Pizzeerioita Oulussa ja olen kokeillut usesaakin Trantellan Pizza oli kyllä pettymys kun kerran sieltä tilasin.. Parhaimmat Pizzat mitä Oulun seudulla olen tilannut niin ovat olleet Jäälin Bumerangi, Huonesuon Lähinpizza silloin kun siinä oli ne ensimmäiset omistajat, Kotipizzassa on aina taattua laatua, Hallituskadun Kebab Town on ihan ok myös ainakin minun mielestä ja Raxissa pizza on myös hyvää.. Monissa Kebab paikoissa pizzoihin laitetaan liikaa täytettä ja ne paistetaan tosi hätäisesti.. utta jokaisellahan on oma makunsa ja sitä pitää kunnioittaa..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

La Festa on omasta mielestäni ehdottomasti paras pizzeria Oulussa ja surkeimmat löytyvät Merikoskenkadulta. Varsinkin Santa Maria ja Turtles Delicious pizzeriat ovat todella surkeita. Syömättä jäi molempien pizzat, vaan ei tartte toista kertaa käydä et suosiolla La Festaan ni jo maistuu :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnea La Festa! Ystävällinen palvelu ja erittäin hyvät pizzat : )

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Syökää ihimiset oikiaa ruokaa, elekääkä tämmösiä höpöjuttuja. Syökää potakoita, silakoita, muikkuja, maivoja ym. kaloja, kaurapuuroa, läskisoosia, porkkanoita, leipää ja piimää. Ja mikä niisä pitsoissa jaksaa inostaa ku niitä jatkuvasti väännetään ja sitte lihotaan ja sitte himourheillaan ja syyään rahkaloita. Anna mun kaikki kestää näitä nykyajan ihimisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (124)

Uutisvirta

89
Se hiihdetään sittenkin! Tervahiihto suksitaan lumella, joka tuodaan Ouluun etuajassa suljetuista Lapin hiihtokeskuksista
52
Virustartunnat laskevat edelleen – vuorokaudessa tuli 62 varmistettua tapausta, testausten määrä kasvaa
40
Hallitus vahvistaa koronakriisin johtamista – Pääministeri Marin " Tieto ei ole kulkenut sillä tavoin kuin olisi pitänyt "
39
EU:n selvitys: Moskova ja Peking hajottavat Eurooppaa valeuutisilla koronaviruksesta – "Voivat maksaa ihmishenkiä"
27
Helsingin kautta ulkomailta tulleita ohjattu virheellisesti Oulun-koneisiin – Uusien ohjeistusten mukaan lennolle saa tulla vain, jos kone on riittävän iso
24
Kaikkiin koululaisiin ei ole saatu yhteyttä etäopetuksen aikana – "Aika näyttää, tuleeko tästä isompi ilmiö"
23
Valtioneuvoston muistio ravintoloiden sulkemisesta kertoo: Koronaa tavattu Pohjois-Pohjanmaalla kuudessa kunnassa – "Oulussa on havaittu useita COVID-19 -tapauksia"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

213 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tornitalot ja korona

Hissit on tosiaan melkoisia viruspesiä. Kun joku sairas tai piilosairas aivastaa hississä, jää sinne leijumaan viruksia ... Lue lisää...
Ätshii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image