Oulu

Lehto Groupin johtoryhmä muuttuu – uusi kaupallinen ja teollisen tuotannon johtaja aloittavat tällä viikolla

Lehdon johtoryhmässä tapahtuu muutoksia elokuussa. KUVA: Laura Seppä
Oulu 19.8.2019 9:51
Iida Ahonen

Lehto Groupin johtoryhmässä tapahtuu tänään muutoksia, kun ryhmässä aloittaa kaksi uutta henkilöä.

Yhtiö on nimittänyt diplomi-insinööri Toni Kankareen kaupalliseksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Kankare aloittaa tehtävässä tänään.

Kankare siirtyy tehtävään SRV Yhtiöt Oyj:n hankekehitysjohtajan paikalta.

Lehdon tehdastuotannosta vastaava johtaja Pekka Korkala puolestaan jättää tehtävänsä omasta pyynnöstään ja siirtyy toisen yhtiön palvelukseen syyskuun alusta alkaen. Korkalan seuraajana aloittaa tänään diplomi-insinööri Jukka Haapalainen. Haapalaisella on taustaa teollisuudeen kehittämis- ja johtamistehtävissä.

– Pekka Korkala on työskennellyt Lehdolla strategiamme kannalta keskeisessä
tehtävässä. Haluamme kiittää häntä Lehdon teollisen valmistuksen merkittävästä kehittämisestä, toteaa toimitusjohtaja Hannu Lehto tiedotteessa.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Yrityksen tappio 27 M€, laatu ....Kuuluu sarjaan Kastelli, Rustholli, Erätukku...tähdenlentoja hyväveliverkostolla. Halvalla ei saa laatua. Monta kohdetta yhtäaikaa, korjausrakentamisen sakkaa pahasti. Asiakas uskoo, kun hyvin puhutaan. Mutta katsotaan vuosi eteenpäin. Ovet käy tiheään, pääosin ulos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ala-arvoinen konsultaatio on sairastuttanut tämän yhtiön pahasti. Ei selviä muuten kuin poistamalla mätäpesäkkeet eli konsultit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmin tapa tappaa yritys, on jakaa obtioita ja osakkeita, Nokia oli hyvä esimerkki ! Kyllä se Lehto tuosta vielä kuiville pääsee, kun ei "rönsyile" joka paikkaan !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt asunnonostajat tarkkana . Nyt on se aika kun markkinat taantuu ja hinnat laskee pian.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuleekohan kohta seuraava juttu asuntosijoittamisen riemuista, niitähän alkaa ilmaantumaan kun rakennusliikkeillä menee huonosti... Mitenhän käy asuntonsa ostaneille, jos Lehto menee nurin kesken talojen rakentamisen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:15
Tupoksen ABC:n pihalla voi olla yöllä parkissa jopa 70 rekkaa – hyville taukopaikoille on Oulun seudulla kysyntää: "Kuljettajat ajavat koko ajan kelloa vastaan" Tilaajille
19:13
Kerrostalon kellarissa syttyi tulipalo Kuhmossa – asukkaita jouduttu evakuoimaan
18:58
Migrin ylijohtaja: Välimereltä tulevilla turvapaikanhakijoilla räätälöidään apua – yksin tuleville lapsille tarvitaan riittävästi ohjaajia
18:53
Ettan tuska kasvaa, viikon sisään jo toinen tyly 0–3-tappio kotipelissä – kapteeni Markus Väisänen vaatii joukkueeltaan parempaa valmistautumista peliin
18:43
Kulkuväylät ja pihat ovat nyt peilijäällä – lähetä kuvia talvisateen tekemästä liukkaudesta
18:07
Osallistu kyselyyn: Mitä laitat laskiaispullan täytteeksi – vihreitä kuulia, mantelimassaa, hilloa vai salmiakkia?
18:00
Timo Reinikka näyttelee Oulussa muistisairaan isän roolin – Sir Anthony Hopkins esittää saman roolin Florian Zellerin näytelmästään itse ohjaamassa The Father -elokuvassa Tilaajille
160
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
71
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
65
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
55
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
28
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
25
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
25
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Vähän väliä joku välittää ettei eläkerahat riitä. Kuitenkin sen jälkeen kun taitettu indeksi tuli vuonna 1995 ovat eläke... Lue lisää...
Pekkaxy

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image