Oulu

Kuskeja kärysi huumeista Oulussa

Oulu 13.10.2018 13:35
Kaleva

Kaksi autoilijaa jäi kiinni ajamisesta huumeiden vaikutuksen alaisena perjantai-illan aikana Oulussa.

Poliisipartio pysäytti puoli kahdeksan aikaan Merikosken silloilla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi nollat. Mies oli kuitenkin unisen oloinen ja poliisipartion tekemä huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Kuljettaja vietiin sairaalaan verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajamisesta jo seitsemän kertaa aiemmin. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Yhdentoista aikaan illalla poliisipartio pysäytti Snellmanintiellä henkilöauton, jossa oli väärät rekisterikilvet. Autoa ajoi nainen, joka puhalsi nollat, mutta käyttäytyi tavallisesti poikkeavasti. Nainen ei suostunut huumepikatestiin, joten poliisi vei hänet sairaalaan verikokeeseen.

Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kaksi kertaa kortitta ajamisesta. Poliisi löysi naisen autosta myös vaaralliseksi luokiteltavan esineen.

Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja vaaraallisen esineen hallussapitona.

MAINOS

Kommentoi

Tässähän oli kärynnyt vasta yksi kuski huumeista, se ensimmäinen. Toisen tulokset saapuu sitten joskus myöhemmin. Ja noihin pikatesteihin ei kannata kenkään suostua, antavat suurimpiirtein saman verran vääriä kuin oikeita tuloksia. Sitten on kiva olla ilman korttia 3 kk eikä kukaan korvaa kun osottaudut syyttömäksi, kuten se helsinkiläinen korttinsa ja työnsä menettänyt taksikuski. Yleensä korttinsa saa muuten pitää tuloksien saapumiseen asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkohoitoon. Ei noista ole vastaamaan teoistaan kenellekkään joten lukkojen taakse kunnes elämänhallinta on taas kunnossa. Yhteiskunnassa voidaan pahoin ja se ei ole sattumaa vaan tietoista politiikkaa päättäjien taholta. Hajoita ja hallitse. Köyhät ajetaan toistensa kimppuun ja herrat nauravat matkalla veroparatiisiin tilejänsä tarkistamaan. Opposition globalistipuolueet odottavat vuoroaan eikä mikään muutu. Kafkamaisella byrokratialla kaikki oma-aloitteellisuus tukahdutetaan. Jo pelkästään sillä että ajokortin voisi halutessaan suorittaa armeijassa tai lukiossa ja autoilun kustannusten järkeistämisellä saataisiin melkoinen läjä työllistettyä porukkaa. En tiedä paljonko poliitikkojen lähipiireille pit'äisi maksaa voitelurahoja että tällainen toteutuisi. Ammattipätevyys härdelli todisti korruption tason tässä maassa ja se on korkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ajokorttiin kaukaa etäluetava siru, niin nuojäävät liikenteesssä kiinni uhkaamatta meidän muiden elämää. olen katsonut, kun korvaushoidossa olevat hyppäävä trattiin ja kumi vinkuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siinä paljoa valvonnat auta jos ei rangaistuksia tule ollenkaan. Seuraavana päivänä sama meno jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa on iso huumeongelma, ja huumeita saa ostettua helposti keskustasta. Missä on valvonta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

63
Oulun merikylpylän työt voivat alkaa muutaman kuukauden päästä – tavoitteena avata ovet asiakkaille keväällä 2020
58
Oulu saa kaupunkipyörät jo ensi kesäksi: 600 polkupyörää ja 60 asemaa eri puolille kaupunkia, pyörät eivät käytössä talvella – "Selkeä panostus pyöräilyn kehittämiseen"
57
Oulun ja kuuden muun kaupungin johtajat vaativat tunnin junayhteyttä Oulusta Kokkolaan, Rovaniemelle ja Kajaaniin
35
Oulussa tullut ilmi yhä enemmän törkeitä lapseen kohdistuneita seksuaalirikoksia – "Asunnossa on useampia henkilöitä, jotka käyttävät lasta hyväkseen"
30
Oulun julkisten pyöränhuoltopisteiden pumppu petti parissa viikossa – kaikki lähetetty tehtaalle korjaukseen
24
Ministeri Berneriä hiillostettiin Trafin rekistereistä: "Julkisesta ajokorttitiedosta on tullut työkalu henkilötietojen varastamiseen"
19
Woltin kautta voi tilata lemmikeille ruokaa ja herkkuja Oulussa – sillin makuinen jäätelö koirien joulu-uutuus

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Vihreät venäjän erikoisjoukot

Suomi se porskuttaa milloin Ruotsin vallan alla, milloin Venäjän vallan alla ja nyt Eu:n vallan alla. Lue lisää...
Kotomaa

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image