Oulu

Kuskeja kärysi huumeista Oulussa

Oulu 13.10.2018 13:35
Kaleva

Kaksi autoilijaa jäi kiinni ajamisesta huumeiden vaikutuksen alaisena perjantai-illan aikana Oulussa.

Poliisipartio pysäytti puoli kahdeksan aikaan Merikosken silloilla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi nollat. Mies oli kuitenkin unisen oloinen ja poliisipartion tekemä huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen.

Kuljettaja vietiin sairaalaan verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajamisesta jo seitsemän kertaa aiemmin. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Yhdentoista aikaan illalla poliisipartio pysäytti Snellmanintiellä henkilöauton, jossa oli väärät rekisterikilvet. Autoa ajoi nainen, joka puhalsi nollat, mutta käyttäytyi tavallisesti poikkeavasti. Nainen ei suostunut huumepikatestiin, joten poliisi vei hänet sairaalaan verikokeeseen.

Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hän oli jäänyt kiinni kaksi kertaa kortitta ajamisesta. Poliisi löysi naisen autosta myös vaaralliseksi luokiteltavan esineen.

Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja vaaraallisen esineen hallussapitona.

MAINOS

Kommentoi

Tässähän oli kärynnyt vasta yksi kuski huumeista, se ensimmäinen. Toisen tulokset saapuu sitten joskus myöhemmin. Ja noihin pikatesteihin ei kannata kenkään suostua, antavat suurimpiirtein saman verran vääriä kuin oikeita tuloksia. Sitten on kiva olla ilman korttia 3 kk eikä kukaan korvaa kun osottaudut syyttömäksi, kuten se helsinkiläinen korttinsa ja työnsä menettänyt taksikuski. Yleensä korttinsa saa muuten pitää tuloksien saapumiseen asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkohoitoon. Ei noista ole vastaamaan teoistaan kenellekkään joten lukkojen taakse kunnes elämänhallinta on taas kunnossa. Yhteiskunnassa voidaan pahoin ja se ei ole sattumaa vaan tietoista politiikkaa päättäjien taholta. Hajoita ja hallitse. Köyhät ajetaan toistensa kimppuun ja herrat nauravat matkalla veroparatiisiin tilejänsä tarkistamaan. Opposition globalistipuolueet odottavat vuoroaan eikä mikään muutu. Kafkamaisella byrokratialla kaikki oma-aloitteellisuus tukahdutetaan. Jo pelkästään sillä että ajokortin voisi halutessaan suorittaa armeijassa tai lukiossa ja autoilun kustannusten järkeistämisellä saataisiin melkoinen läjä työllistettyä porukkaa. En tiedä paljonko poliitikkojen lähipiireille pit'äisi maksaa voitelurahoja että tällainen toteutuisi. Ammattipätevyys härdelli todisti korruption tason tässä maassa ja se on korkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ajokorttiin kaukaa etäluetava siru, niin nuojäävät liikenteesssä kiinni uhkaamatta meidän muiden elämää. olen katsonut, kun korvaushoidossa olevat hyppäävä trattiin ja kumi vinkuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siinä paljoa valvonnat auta jos ei rangaistuksia tule ollenkaan. Seuraavana päivänä sama meno jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussa on iso huumeongelma, ja huumeita saa ostettua helposti keskustasta. Missä on valvonta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli on huono Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia jäätävän vesisateen, lumisateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat aamuyöstä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Kerroppas Y miksi meidän 32vuotias tytär ei kitise eläkkeistä? Voisikohan se johtua kasvatuksesta, hänelle opetetuista a... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image