Oulu

Kolmelle vammoja kolmen henkilöauton ket­ju­ko­la­ris­sa Lin­nan­maan­tiel­lä Oulussa - raivaustöistä haittaa liikenteelle

Oulu 16.5.2018 8:41 | Päivitetty 16.5.2018 10:01
Taina Virolainen, Antti Pasanen

Oulussa Linnanmaantien ja Pentti Kaiteran kadun risteyksessä sattui keskiviikkoaamuna kolmen henkilöauton kolari, jossa loukkaantui kolme ihmistä.

Poliisin mukaan autoissa oli kaikkiaan viisi ihmistä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyse oli ketjukolarista. Loukkaantuneet pääsivät omin avuin pois autoista, kertoo apulaispalopäällikkö Antti Hanhineva.

Törmäys tapahtui kello 8.30 aikoihin.

Onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustyöt olivat kello 10 aikaan vielä meneillään. Poliisi ja pelastuslaitos ohjaavat liikennettä tapahtumapaikan ohi.

 

Otsikkoa ja uutista päivitetty 16.5. kello 9.56: Onnettomuudessa oli osallisena kolme autoa, ei kahta kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

MAINOS

Kommentoi

Autot tulivat Prismalta päin, ilmeisesti ensimmäinen oli kääntymässä vasemmalle PK:n kadulle, auto oli sen verran keskellä tietä.
Siitähän olisi päässyt kiertämään kääntyjän oikealta ohi, koska tie on siinä kohtaa leveä. Voi vaan miettiä syitä peräänajolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielestäni tuon risteyksen voisi poistaa kokonaan. Läheisen kiertoliittymän kautta pääsee samaan paikkaan. Vasemmalle kääntymistä saa odotella liian pitkään ja yksikin vasemmalle kääntyjä tukkii koko Penkki Kaiteran kadun. Toinen vaihtoehto on kadun muuttaminen yksisuuntaiseksi jolloin siitä pääsisi vain ylipoistolle päin, tai sitten kieltää vasemmalle kääntyminen yliopistolta päin tultaessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleisesti Pentti Kaiteran katua käytetään enemmänkin parkkipaikkana kuin ajotienä. Kaiken lisäksi kadun yli menee vilkas pyörätie, ja ylitys on huonosti tehty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaiterantie pitäisi siirtää Virkakadun kohdalle ja laittaa liikennevalot. On joskus aika tukkoinen paikka. Tukkoontuu vielä enemmän, kun kampus laajenee ja myös liikuntahalli ja tulee uimahalli. Tuo yliopiston eteläpääty on oikea paikka pysäköinnille, jotta Yliopistonkatua voidaan rauhoittaa liikenteeltä. Yliopistonkatu on aika vaarallinen paikka ja suosittu koulutie.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaiterantien kohtaahan on laajennettu ja siitä pääsee kyllä ajamaan sujuvasti. Harmi vaan,että tuossakin 50 km/h -rajoitusalueella ajetaan ylinopeutta.. Ajan kysymys on ollut, että milloin rytisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monet ajaa siinä vanhasta muistista kohdalla ennen olleen 60 km/h rajoituksen mukaisesti. Loput eivät vaan välitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

95
Talliosakkeiden kauppa käy kiivaana Oulussa, ostajat teettävät tiloihin parvia, vessoja ja toimistotilaa – "Kaikki menee jo ennakkomarkkinoinnissa"
79
Puolustusvoimat järjesti kunnon show'n Heinäpäässä – todentuntuinen tykkituli paukkui ja jytisi, katso kuvat
52
Aika on ajanut tillilihasta ohi, rössypotusta kiistellään ja puuro on kestosuosikki – maksutonta kouluruokaa on syytä juhlia, mutta Oulussa sitä päätyy satoja kiloja päivässä biojätteeksi
23
Sisäministeri Mykkänen ei lämpene sinisten idealle poliisiopiskelijoiden tukemisesta - käyttäisi rahat lähiöpoliiseihin
22
Linnanmaan Baanan ensimmäinen vaihe avattiin liikenteelle
20
Kommentti: Urheilijan epäonnistuminen on systeemin vika
18
Nettiopas avuksi sorsastajalle: jätä nämä yksitoista vesilintua rauhaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Oletpa melkoinen sanaseppo,johan kirjoittamisellakin voisit tienata :) Minä niin samaistun sinuun,en päivääkään ole kaiv... Lue lisää...
ahvenkahven

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image