Oulu

Koe keskustan ruusuteos uudestaan - katso tanssivideo

Oulu 4.9.2013 22:15
Kaleva

Kaisa Salmen oululaisia viime viikolla sykähdyttänyt ruusuteos on varmaankin yksi kuvatuimmista tapahtumista Oulun keskustassa kautta aikojen. Se innoitti myös oululaisen kuvaaja-leikkaaja-kaksikon ryhtymään töihin.

"Hoksasimme ruusuteoksen lehdestä ja tajusimme, että pakko käyttää ilmaista lavastetta hyväksi", kuvaaja Ville Pohjonen sanoo.

Pohjonen päätti leikkaaja Kalle Jurvelinin kanssa kuvata tanssia ruusuteoksen keskellä. Tuloksena on pariminuuttinen Rosales-video, jossa esiintyy City Dancen, Koski Dance Companyn, Hahaha- ja Vamos-tanssikoulujen tanssijoita.

Video tavoittaa viime viikolla Oulun keskustassa vallinneen positiivisen tunnelman, mikä näkyi Pohjosen mukaan myös päivän kestäneissä kuvauksissa.

"Olin todella yllättynyt siitä, kuinka positiivisesti ja avoimesti oululaiset lähestyivät meitä. Vastaanotto oli todella hyvä, ja tanssijat saivat tietysti paljon aplodeja."

Pohjosen mukaan ruusuteoksen valtaama Pakkahuoneenkatu oli rento ja rentouttava alue keskustaa yleensä leimaavan suoraviivaisen kulkemisen sijasta.

"Varmasti tila vaikutti ihmisiin. Ne, jotka olivat ruusuteoksen keskellä olivat jo valmiiksi avoimessa mielentilassa. Oli helppo kuvata näin hienossa ja vastaanottavaisessa ympäristössä ja todella taitavien tanssijoiden kanssa", Pohjonen sanoo.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image