Oulu

Kevyt kuorma-auto rysäytti sorarekan perään Nelostien risteyksessä Iissä

Raskaat ajoneuvot törmäsivät Iissä Nelostien ja Keihäskankaantien risteyksen luona. KUVA: Herkk0 / Lukijan kuva
Oulu 22.2.2019 8:51 | Päivitetty 22.2.2019 11:24
Antti Pasanen, Anna Leinonen

Iissä sattui aamukahdeksan aikaan kevyen kuorma-auton ja sorarekan välinen peräänajokolari Nelostien ja Keihäskankaantien risteyksessä.

Poliisin johtokeskuksesta Oulusta kerrotaan, että kuorma-auton kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Vammat eivät ole kuitenkaan vakavia.

Ajoneuvot olivat olleet matkalla Kemistä Ouluun päin. Onnettomuus tapahtui, kun edellä ajanut ajoneuvoyhdistelmä oli ollut kääntymässä Keihäskankaantielle. Takaa tulleen kuorma-auton kuljettaja ei ollut ehtinyt jarruttaa ja ajoneuvo oli törmännyt edellä ajaneeseen.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.

Onnettomuuden pelastustöiden vuoksi toinen ajokaista oli suljettu paikalla jonkin aikaa. Tilanne oli ohi noin kello 10.50.
 

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Tuolla tieosuudella nämä isommat ajoneuvot ajavat perässä kiinni ja tööttäilevät vaikka rajoitusten mukaan mennään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rekka-auto tuo on eikä mikään kevyt kuorma-auto. Eli niitä jotka ajavat takapuskurissa kiinni, yheksää kymppiä kaheksan kympin rajoitusalueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taisi vain olla että kuljettajalla sattuin, vain pieni herpaannus liikenteen seurannassa ajon aikana ja eipä siinä sitten muuta tarvitakkaan :(!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuski keitteli kahvia tai lueskeli pädiltä uutisia eihän sitä muuten perään ajeta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossa kohtaa tulee vielä rytisemään.pitkä suora ja nopeudet kovat ja sitte kun sorapellet tulee tielle hitaasti matelemaan on soppa valmis..on tulleet monesti eteen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäiskö seurata liikennettä eikä räplätä puhelinta tai kaivaa liian keskittyneesti nokkaa. Jos ei rekkaa näe tai ei osaa hahmottaa muiden liikkuvien nopeuksia, niin pois sieltä liikenteestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä välillä saa olla varuillaan, ja vähän peloissaankin kun isot autot (kuorma-autot ja yhdistelmät) ajaa niin perässä kiinni että jos itse joutuisi nopeasti jarruttamaan niin itse jäis alle, miksihän näin ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Isoilla autoilla on suuri ilmanvastus, kun ajetaan 90-110 km tunnissa nopeudella. Näiden ekologisesti valveutuneet kuljettajat ajavat henkilöautosta noin 5-15 metrin päässä säästääkseen ajoneuvonsa dieselpolttoaineen kulutusta ja toimivat siten ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta esimerkillisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niis isoissa autoissa on muuten rajoitin joka estää edellä mainitut nopeudet niin että ei pitäis kirjoittaa asiasta josta ei ymmärrä yhtään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajaisitko alle sallitun nopeuden, tiedä häntä.., mutta toiset on menneet ihan pysäkille ja päästäneet kiireisemmät ohi. Vaikka paljonhan tänne tien päälle mahtuu erilaisia, enempi ku monen muun työpaikkaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiire ei oikeuta vaarantamaan toisten liikenneturvallisuutta!
Olen monesti ollut samanlaisessa tilanteessa, jossa takana tuleva raskas ajoneuvoyhdistelmä ajaa takapuskurissa kiinni. Oma nopeuteni on ollut varmasti ylinopeuden puolella, mutta kiireisille "ammattiautoilijoille" ei näytä sekään riittävän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

34
Viljelytukea saavat tilat vähentyneet tuhannella – yhteensä viljelytukia maksettiin Suomessa viime vuonna yli 1,7 miljardia euroa
30
Kalen! kalluppi: Syökkö nää lihhaa?
15
Kotia ei vain löydy – onko luottotietonsa menettänyt huono ihminen? Lukijalta
11
Eläkeläiset osoittivat mieltään Pudasjärvellä pankin käteisnostojen rajoittamisesta – käteistä saa jatkossa vain neljän tunnin ajan viikossa
10
Nokian yt-neuvottelut päättyivät, Oulusta irtisanotaan noin 70 työntekijää
10
Pohjois-Suomen syntyneiden elämää on seurattu yli 50 vuoden ajan – "Meillä on valtava tietovaranto, josta voidaan louhia erilaisia asioita"
9
Jussi Jokinen ymmärtää Tero Lehterän huolen – painepelit houkuttelevat pelaajia enemmän kuin tyhjennysmyynnit

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia luoteistuuli on voimakasta aamuyöllä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image