Oulu

Kesäisen korkeita lämpötiloja alkuviikolla Oulun seudullekin – sää kylmenee viikonloppuna

Lämpötilat nousevat varsin korkealle alkuviikosta. Silloin on vielä mahdollisuus nautiskella kesästä ja vaikkapa jäätelöstä. KUVA: Pentti Vuosaari
Oulu 25.8.2019 21:42
Elisa Husu

Oulun seudulla alkuviikko alkaa hieman tuulisena ja pilvisenä. Ilmatieteen laitoksen mukaan tuuli puhaltaa Perämeren suunnasta noin 6-7 metriä sekunnissa. Lämpötila jää maanantaina seitsemäntoista asteen tienoille.

Tiistaina on odotettavissa aurinkoisempaa ja lämpimämpää säätä, kun ilmavirtaus kääntyy puhaltamaan etelästä. Pohjanlahti pitää tuulen meren päällä. Lämpötila nousee 23-24 asteen välille.

Keskiviikkona tuuli leviää ja kääntyy puhaltamaan lounaan suunnalta. Päivän odotetaan olevan puolipilvinen. Ilmamassa etelän suunnalta on kuitenkin lämmin, joten lämpötilat pysyvät tiistain lukemissa. Torstain sää on tiistain ja keskiviikon kaltainen lämpötilojen puolesta. Lounaistuuli puhaltaa kohtalaisesti.

Korkeapaine vetäytyy torstain aikana. Perjantain alku- ja keskipäivälle ennustetaan aurinkoa, mutta sateet länsirannikolla ovat mahdollisia. Joitakin sade- ja ukkoskuuroja voi esiintyä. Lämpötila kohoaa yli 20 asteeseen.

Perjantain ja lauantain välisen yön aikana kylmä rintama liikkuu Oulun yli tuoden sadetta ja ukkosta. Lauantai alkaa alkuviikkoa kylmempänä. Lämpötila jää viiteentoista asteeseen. Sää on epävakaa ja pilvinen. Sateet vetäytyvät sunnuntaina, jolloin saattaa olla aurinkoista. Lämpötilat ovat 20 asteen tuntumassa.

Katso paikkakuntakohtainen sääennuste Kaleva.fi:n sääsivulta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Uutisvirta

19.9.
Lukijat kuvasivat torstai-illan upeaa auringonlaskua ja raekuuroa enteilleitä muhkeita pilviä
19.9.
Kelohirsinen mökki tuhoutui tulipalossa Inarissa, ei tietoa henkilövahingoista
19.9.
Riita pelin säännöistä tuli kalliiksi: Mies huitaisi toista biljardikepillä, oikeus määräsi maksamaan yli 10 000 euroa korvauksia
19.9.
Tuukka Kivioja on OLS:n 22-vuotias ykköstykki, jonka harteilla painaa iso vastuu – "Haluan olla joukkueen paras pistemies ja tärkein pelaaja" Tilaajille
19.9.
Satavuotiasta steinerpedagogiikkaa juhlittiin Oulussa – "Meillä menee oikein mukavasti, ja koulussa on tekemisen tunnelma"
19.9.
Oamkiin haki syksyn yhteishaussa 1601 ensisijaista hakijaa – sosionomikoulutukseen eniten hakijoita
19.9.
Puuhun sidottu ja ammuttu koira kuohutti Enontekiöllä – eläimen lopettanut omistaja ilmoittautui poliisille: "Eläinrääkkäyspuheet voi lopettaa" Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Lapissa sekä Koillismaalla tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa täynnä hankalia ihmisiä

Kaikki jotka ei ole samaa mieltä on joidenkin mielestä hankalia? Lue lisää...
Kritiikkiä tarvitaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image