Oulu

Kerro meille: Mitkä ovat mieluisimmat polkusi Oulussa?

Polkujen arvo virkistyskäytössä on tavattoman suuri. KUVA: Seija Jussinniemi
Oulu 1.8.2018 15:53
Päivi Alasuutari

Kaupungin alueella on ehkä satoja kilometrejä polkuja, joita käyttävät koiranulkoiluttajat, lenkkeilijät, polkujuoksijat ja maastopyöräilijät. Niitä ei hoida kukaan, sillä ne pysyvät polkemalla auki ympäri vuoden talkoilla, joita kenenkään ei tarvitse järjestää, moni tuskin huomaa edes talkoilevansa.

Poluista puhutaan vähän, vaikka niiden arvo virkistyskäytössä on tavattoman suuri.

Kaleva tekee juttua kaupungin hauskimmista polkureiteistä. Auta toimittajaa ja kerro omasta mieluisimmasta polustasi. Voit jättää viestisi tämän jutun lopussa olevaan kommenttikenttään, tai lähettää viestiä osoitteeseen paivi.alasuutari@kaleva.fi tai soittaa numeroon 044 7995 859.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Minä en bootsimiehenä lähde metsään samoilemaan polkuja pitkin koska olemme sieltä metsästä aika hiljattain pois tulleet niin miksi sinne pitää mennä takaisin. Ei ymmärrä millään, etä jotkut haluavat mennä metsään milloin marjaan taikka sieneen ja jotkut menee metsästämäänkin vaikka lihat voi ostaa aika helposti lihatiskistäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suo-ojan varsi tervareitillä. Lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi kohde. Facebookissa on lähiluonto haltuun sivusto, jota voin lämpimästi suositella. On sitä kautta tullut tutuksi moni kohde, josta en ole ennen tiennytkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalimenojan varsi. Ajan reittiä paljon maastopyörällä, mutta valitettavasti reitti on kulunut merkittävästi erilaisten mopojen ja maastopyörien kynnettyä juurakoiden välit kuopalle. Reitistä saisi tehtyä vaikkapa ihan virallisen maastopyöräreitin jos reitti kunnostettaisiin ja pahimmat paikat ainakin Alakyläntien varresta lähtien täytettäisiin ja kivituhkattaisiin. Tämä voisi olla nyt hyvä hetki toimia, koska ymmärtääkseni Auran Majan parkkipaikkoja ollaan piakkoin kunnostamassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinähän on Auranmajalla valmiiksi pinnoitettuja polkuja, jos sileällä haluaa ajaa... Toki onhan tuon alueen luomupolut pääasiassa joko juurakkoisia ja/tai kivikkoisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

140
Puheenaihe: Torjuuko Ruotsi koronaa viisaammin kuin Suomi? "Tämä on sellainen kysymys, johon en voi vastata kyllä tai ei"
57
Omistajaohjausministeri Tuppurainen patistaa kohtuuteen johdon palkkioissa kriisissä: "On oikein, että myös johto osallistuu taakanjakoon"
42
Suomen syntyvyys lähti alkuvuoden 2020 aikana nousuun vuosikymmenen mittaisen laskun jälkeen – "Jatkosta ei voi tietää", Väestöliiton johtaja huomauttaa
37
Koronakauden uudet tuulet apteekeissa: Nyt lääkkeet voi Oulun seudulla tilata autoon tai kotiin, lääkkeitä kuskataan jopa jalan – jotkut ovat yrittäneet ostaa koronalääkettä
35
Ensimmäinen koronakuolema Pohjois-Pohjanmaalla, Suomessa kuolleita yhteensä yhdeksän – OYSin 15 työntekijää ja kolme ensihoitajaa altistunut koronalle
30
Poliisi käännytti päivän aikana yli 600 autoilijaa – useat yrittäneet päästä rajan ylitse ilman välttämätöntä tarvetta
22
Pääkaupunkiseudulla asuva mies ajoi huumepäissään Oulun keskustassa – autosta löytyi huumeita, laiton patukka ja eteläsuomalainen nainen

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Nyt ei ole oikea aika revitellä pörssisijoituksilla?

Eihän se mitään ahneutta ole, päinvastoin, sijoittaminen koituu kaikkien hyödyksi Lue lisää...
nyt sijoittamaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

28.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image