Oulu

Kerro meille: Miten uusi posti on palvellut marketissa Oulun Raksilassa?

Postin Smartpost-lokerikot ovat K-Citymarketin alakerrassa, jonne päästäkseen on kuljettava kaupan ja kassojen läpi. KUVA: Jukka Leinonen
Oulu 5.2.2019 10:52
Kaleva

Oulun pääpostin palvelut siirtyivät runsas viikko sitten K-Citymarket Raksilaan. Miten postin uusi sijainti on mielestäsi toiminut?

Postin palvelut ovat heti liikkeen aulassa, jossa kulkee myös markettiin meneviä asiakkaita edestakaisin. Postin Smartpost-lokerikot ovat K-Citymarketin alakerrassa, jonne päästäkseen on kuljettava kaupan ja kassojen läpi.

Mitä mieltä olet Oulun pääpostin palvelujen uudesta sijainnista ja toiminnoista?

MAINOS

Kommentointi on lukittu.

Näytä kaikki kommentit (108)

Ei mitenkää - eikä tule palvelemaan jatkossakaan, jos vain voin sen jotenkin välttää.
Olisivat vieneet Oulun KESKUSTAN postikonttorin - yhden koko maan vilkkaimmista - samantien Iinatin taakse suolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käytän automaatteja, joihin pääsee kätevästi eli Joutsensillan K-kauppan automaattia ja Pekurin ja Valkean automaatteja. Ostan postimerkit netistä ja minulla on kotona mittanauha ja vaaka hintojen ja kokoken määrittelyitä varten. Pakkausmateriaalihan on aina ollut halvempaa muualla kuin postissa. Henkilökohtaisesti en kuitenkaan ymmärrä tätä kaupan ja postin kombinaatiota. Oma oletukseni on, että siinä taas säästetään laittamalla korkeampipalkkaiset asian osaajat kävelemään ja teetetään työ matalapalkkaisilla noviiseilla. Olettaisin vielä, että osa-aikaisilla niin säästetään sitten vielä enemmän. Ihmettelen ammattiliittojen nykytoimintaa. Hampaattomia pullamössöyhdistyksiä sekä kaupan alalla että muillakin aloilla. Eivät tee yhtikäs mitään vaikka työvoimaa riistetään ja tarkoituksella ketkuillaan ja ankeutetaan tavallisten ihmisten elämää. Kitistään joskus jopa työvoimapulasta ja ettei ihmisiä saa töihin. Maksaisivat palkkaa, hyvänen aika! Kaikki osa-aikaistetaan ja muodostetaan tahallaan maahamme matalapalkkaköyhälistö ja rikkaat sen kun porskuttaa ja piilottelee rahansa veroparatiiseihin. Miksi kukaan ei tee mitään? Kaipaan lapsuuteni sankaria Veikko Vennamoa. Ja Kekkosta. Kekkonen sentään oli mies eikä mikään nyhverö. Yhdistäkää hyvänen aika ehkäisyneuvola ja Musti ja Mirrikin. Tai Nordlab vaikka K-Rautaan, kyllä henkilökunnan koulutus varmasti onnistuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella huonosti suunniteltu käytännössä. Ei ole minkäänlaisia istumapaikkoja, ruuhka aikaan jonottavat ihmiset tukkivat aulan täysin, jolloin kauppaan meno on yhtä festarimeininkiä- kyynärvarsi tekniikka käyttöön - toisinpäin taas odottajan on ärsyttävää väistää tulevia tönimisiä...Surkeaa suunnittelua jälleen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paketteja pitää jonottaa tuulikaapin edessä ja kauppaan ei meinaa mahtua sisälle. Palvelutiskejä liian vähän. Pakettiautomaatille rasittavaa mennä, kun pitää kiertää ensin puoli kauppaa jonkun vaateosaston taakse ja sitten kävellä koko marketti läpi, että pääsee pois. Ja onhan se nyt h*lv*t*n epäkäytännöllistä kun mun paketit viedään raksilaan, vaikka asun torinrannan lähellä. Pakko joko kävellä tai mennä bussilla ne parin kilsan päästä hakemaan, mikä vie liikaa aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne Luumäet- yhtye lauloi aikoinaan enteellisesti että "Mä en haluu mennä alas kellariin"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mainiota järjestelyä voi ihailevasti mutristellen ihmetellä näin vanhempikin muori jos joku ikäneitokin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mietin tätä kuviota kauhulla jo kun tästä ensimmäistä kertaa uutisoitiin. Ja valitettavasti olin oikeassa. Miksi ihmeessä palvelupiste on sisäänkäynnin kohdalla? Eikö tätä todellakaan voinut muutoin toteuttaa? Ihmiset seisoo paketteineen siinä mistä ihmiset tulisivat kauppaan. Viimeksi tänään käännyin ovella ympäri ja menin naapuriin jonne pääsee sentään sisälle ilman jonotusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain kaksi palvelutiskiä. Ja Postin piste sijaitsee ulko-ovien lähellä, josta kulkee kokoajan ihmisiä edestakaisin. Ahdas paikka. Postin oheistuotteita ei ole myynnissä. Eivät kaikki ihmiset osaa tai halua tilata netistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Merkillistä, että kommentoijat syyttävät tästä muutoksesta jotain "johtajia".
Syy muutokselle on se, että postipalvelujen käyttö vähenee koko ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Inhoan Raksilan Citymarketia, enkä halua olla kaupan kanssa missään tekemissä kun käyn postissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kauppa oli ennen mukava asioida,nyt postin siirrettyä sinne siitä tuli sekava ja ahtaan tuntuinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain kaksi palvelutiskiä, jossa asioi myös veikkaus-asiakkaat. Myös oven suussa seisoskelu ei tunnu kivalta, ehkä siellä on ruuhka-aikana myös vuoronumerosysteemi? Kuitenkin hajautettu systeemi, palvelutiskit tässä, postilokerot tuolla ja pakettilokerot siellä. Henkilökunta varmasti yrittää parhaansa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä uusi "posti" on täys fiasko ja pohjanoteeraus. Kaksi ihmistä yrittää opetella miten postia pyöritetään ja odotellessa jonottavat postin asiakkaat väistelee kauppaan meneviä.. Vanhassa postissa oli kiva asioida mukavan osaavan henkilökunnan kanssa ja oli väljät tilat asioida niinkuin kuuluukin. Kyllä Oulun kokoisessa kaupungissa kuuluu olla ihan oikea pääposti eikä mikään säälittävä cittarikokeilu!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mä en haluu mennä alas kellariin
Mä en haluu mennä alas kellariin
Mä en haluu mennä alas kellariin
Mä en haluu mennä alas kellariin

Isä, äiti sinne meni
Sitten valot pimeni
Pimeni. Pimeni

Mä en haluu mennä alas kellariin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli ahdasta ja kylmää, kun ihmisiä tuli ja meni ostoksille ja ulko-ovi oli koko ajan selällään. Palvelu kuitenkin sujui ihmeen jouhevasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (108)

Uutisvirta

77
Liikkuvan poliisin perinneyhdistys: peltipoliisien sijoittelulle ei suurelta osin järkeviä perusteita – "Kansan silmissä kameratolpista tullut sakotusautomaatteja"
70
Vaalivoittaja Boris Johnson: Saamme vihdoin brexitin tehdyksi
49
Britanniassa Boris Johnsonin konservatiiveille suuri vaalivoitto – tie aukeamassa brexitin nopealle toteuttamiselle
43
Lapsiasiavaltuutettu: Lasten erottaminen huoltajistaan ulkomailla on mahdollista kiireellisellä sijoituksella
42
Näkökulma: Al-Holin leirin lapset kelpaavat nyt kaikille – pelko oppositioon valuvasta kannatuksesta on hidastanut poliittista päätöstä, jolla on jo kiire
18
Hiilellä lämmittävää Puolaa ei saatu ainakaan vielä EU:n ilmastoruotuun
16
Foodora-kuljetuspalvelu kannustaa kilpailulla ruokalähettejään pitämään kuukaudessa alle 20 minuuttia taukoja – IL: "Moni joutuu ketjuttamaan vuoroja jopa 12-tuntisiksi"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kyllä siinä tuntee ittesä ahdistuneeksi kun joutuu noissa lokeroissa asumaan mutta pakkohan se jossain on asua. Täytyy ... Lue lisää...
Metsä mökin Tonttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image