Oulu

Kerro meille: Miten Oulusta tehdään ys­tä­väl­li­sem­pi kaupunki nuorille?

Taike ja Oulun kaupunki järjestuvät keväällä norille suunnatun ilmaistapahtuman, jossa Hupisaarten purkutuomion saaneen kesäteatterin ulkoseinät koristeltiin. Arkistokuva. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 15.11.2017 9:43
Kaleva

Onko sinulla idea, miten nuorten onnellisuutta voidaan lisätä Oulussa? Kerro kommenttisi tämän jutun yhteydessä olevaan lomakkeeseen.

Voit samalla osallistua ehdotuksellasi myös KAAOS-hankkkeen ratkaisukilpailuun, jossa erityisesti yhdistyksiltä ja järjestötoimijoilta odotetaan ratkaisuja sosiaalisille ongelmille. Ratkaisu saa 20 000 euroa toteutukseen.

Katso lisätietoa KAAOS-hankkeen sivuilta tai projektityöntekijä Hanna Jakku hanna.jakku@ouka.fi tai puhelin 050 3468 537.

 

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Trampoliinipuistoja oulu kiiminki haukipudas ilmasia ja samoihin paikkakuntiin kunnon ulko-ja sisä skeittipuistot musikiin harrastamiseen reenistudioita

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuorisojärjestöille lisää tiloja ja vuoroja tapahtumien ja toiminnan järjestämiseen! Nuoret itse tietävät hyvin minkälaista toimintaa haluavat, joten nuorisolähtöistä toimintaa täytyy ehdottomasti tukea nykyistä enemmän. Ehkä Kaleva, jokin ilmaisjakelulehdistä tai somekanava voisi tehdä vaikka viikoittaisen juttusarjan paikallisista nuorisojärjestöistä, jotta nuorten olisi helpompaa löytää itseään kiinnostavaa toimintaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin ne valtion myöntämät rahat nuorten työllistämiseen tulisi käyttää, ei palauttaa takaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Omalääkärijärjestelmä ja omat terveyskeskukset takaisin. Lisää lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa yleistyvien riippuvuussairauksien hoitoon. Halvennetaan teatteri- ja madetojansalien lippuja. Enempi ilmaistapahtumia. Lopetetaan turha rakentaminen ja lisätään lasten leikkipuistoja lopetettujen tilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kielletään heitä parveilemasta Valkean kesäkadulla, jos ei ole tarkoitus ostaa jotakin. Sieltä on moni paha juttu saanut alkunsa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunpa nuoret itse suhtautuisivat kunnioittavasti vanhempiin ihmisiin, naapureihin ja aikuisiin, ja lopettaisivat tahallisen ärsyttämisen, meluamisen, roskaamisen ja muun häiriökäyttäytymisen, niin koko ongelma olisi jo sillä ratkaistu! Nuoret, parantakaa tapanne!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nykynuoret on fiksumpia kuin 80 ja 90 luvuilla. Se alkaa vaan monilla harmaantuessa tuo perspektiivi ja tarkkuus heittämään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempaa kasvatusta, nuorisotiloja ja harrastusmahdollisuudet kaikille kaupungin tukemana. Nykyään "harrastaminen" maksaa monta kymppiä tai satasia kuukaudessa, kaupan pääle hiillostava valmentaja niin ei siellä viihdy tai kaikilla ole taloudellisesti mahdollisuuksia harrastaa. Ennen vanhemmat piti sählyjä, jalista, luistelua yms.. Nykyään ei koska laitonta ja kaikki vuorot menee epäreilusti seuroille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nykyäänkin vanhemmat vetää pihapelejä lapsille, esim Lähirähinä. Voi kun vanhemmat kunnioittaisi nuoria ja lopettaisi valittamisen, jossei muuten niin esimerkkinä suvaitsevaisuudesta nuorille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos harrastuksesi maksaa liikaa, hanki halvempi äläkä ruikuta. Paljon on ihan ilmaisiakin harrastuksia, muuta kun ei sitten voi eliittisakissa elvistellä tyyriillä "harrastuksella".
Minun harrastukseni maksaa 17 euroa vuodessa + päälle se mitä vapaaehtoisesti haluan siihen laskea mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muuten hyvä, mutta lomakkessa ei ole kolmatta kenttää tilinumerolle mihin palkintoraha maksetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kotikasvatus, hyvä koulutus ja hyvät harrastusmahdollisuudet.
Noista voisi aloittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kasvatus lähtee vanhemmista ei mistään järjestöistä, koulutus on oma vaihtoehto ja kiinnostuksen kohde joka myös polveutuu kasvatukseen. Harrastusmahdollisuuksia voisi parantaa Oulussa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

61
Kerro meille: Millä keinoilla kuka tahansa meistä voisi nyt tukea yrityksiä?
19
Oululaisfirman pikatestiä voidaan käyttää myös koronan löytämiseen – testitulos luetaan älypuhelimen ruudulta
18
Stockmann hakeutuu yrityssaneeraukseen – koronaepidemia katkaisi uudistusohjelman aloittaman nousun
15
THL:n maanantain luvut: Suomessa pian 2 200 varmistettua tartuntaa, kasvua eilisestä peräti 249 tapausta – PPSHP:n alueella kahdeksan lisää
15
Asiantuntijat: Sosiaali- ja terveysministeriön käsitys koronan tarttuvuudesta taksissa on virheellinen
14
Koitelissa viikonloppuna hirmuisesti väkeä ja parkkipaikat täynnä - Oululaiset nauttivat täysin rinnoin aurinkoisesta kevätsäästä
13
Sikainfluenssan aikaan kriisikokouksissa istunut ex-kansliapäällikkö ihmettelee keskustelua "nyrkistä", koska sellainen on jo olemassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Merihanhi!
Arto Kyngäs

Uusin lukijakuva

Lukija

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

322 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

6.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image