Oulu

Kempeleläinen hy­vin­voin­ti­tek­no­lo­gia -startup esittelee Las Vegasissa älykkään mi­ni­kun­to­sa­lin

Weelan teknologinen innovaatio on sähköinen vastus, jolla korvataan perinteinen painovoimaharjoittelu.
Oulu 8.1.2019 10:43 | Päivitetty 8.1.2019 11:25
Kaleva

Kempeleläinen startup-yritys Weela kertoo haastavansa perinteisen kuntoilun ja suuret kuntosalilaitteet älykkäällä kotikäyttöisellä minikuntosalilla.

Weela lanseerataan tiistaina Las Vegasin kuluttajaelektroniikkamessuilla.

Samalla kempeleläisyritys aloittaa laitteen maailmanlaajuisen myymisen ottamalla vastaan ennakkotilauksia joukkorahoitusalusta Indiegogossa. 

Minikuntosali yhdistää harjoitteluun ohjauksen personal trainer -sovelluksen avulla.

Yhtiön mukaan Weela vaatii alle yhden neliön tilaa ja lopuksi kevyen laitteen voi säilöä varsin pieneen tilaan.

Weelan teknologinen innovaatio on sähköinen vastus, jolla korvataan perinteinen painovoimaharjoittelu.

WeelaTrainer -sovellus tuo valmentajan olohuoneeseen, se antaa ohjeet, tavoitteen mukaiset ohjelmat ja seuraa tuloksia järjestelmällisesti.

Vastusta laite pystyy antamaan 50 kiloon asti. 

Weela-kotikuntosali on yrityksen toinen tuote. Yritys kertoo, että sen ensimmäisellä ammattilaistuotteella on jo yli tuhat käyttäjäkokemusta ja se on fysioterapeuttien, personal trainerien sekä muiden urheilun parissa ammatikseen työskentelevien hyväksymä laite.

Uusi lanseerattava tuote on parannettu versio, joka soveltuu nyt myös kotikäyttöön ja  syrjäyttää ensimmäisen laiteversion.

– Huomasimme melko pian, että laitteelle olisi kotikäytössä valtavasti kysyntää, joten päätimme lähteä kehittämään kuluttajaversiota. Esimerkiksi itse, neljän alle kouluikäisen lapsen isänä en ehdi salille mitenkään ilman huonoa omaatuntoa. Nyt, kun lapset menevät nukkumaan, alkaa jo rutiiniksi muodostunut oma treenihetkeni olohuoneessa, kertoo yrityksen perustaja Miikka Kurunlahti.

Welapro Oy on perustettu vuonna 2015. Yritys kehittää ja tuottaa omia patentoituja älykkäitä kuntosalilaitteita, jotka hyödyntävät software-teknologiaa ohjaussovelluksissaan.

MAINOS

Kommentoi

Oisko vaikeeta säilöä tuo sahkö akkuun ja käyttää hyödyksi ,,,,ledivalot esim. ei paljoa sähköä tarvii ;D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ahkeroit sähköä kilowatin teholla tunnin putkeen, niin nostan hattua! Siinähän tulee pelkkää säästöä, sillä kilowattitunnista joutuu pulittamaan sähköyhtiölle jopa yli 5 senttiä kilowattitunnista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pieni Oulu on yksi terveysteknologiayritysten johtajakaupungeista. Aika hienoa tällä väkimäärällä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistavaa! Mahtavaa, että kehitetään uutta ja lähdetään rohkeasti eteenpäin. Näitä Oulu ja Suomi tarvitsee!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se vaan pirun jännä ja kumma että nykyään yritykset rahoittaa tilauksensa asiakkailla, siis ensimmäiset myytävät erät pitäisi olla jo valmiina varastossa toimituksiin, nykyään näillä software yrityksillä on kauhea kiire saada tilauksia asiakkailta ja asiakkaat joutuu pettymään isoihin toimistusaikoihin, mallina sormus Oura, ihmiset eivät tienneet että koko sormusta ei ollut edes tuotannossa ja sormus luvattiin esim muutamassa viikossa, noh, se tulikin vasta vuoden päästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mullakin on myös..vie alle neliön tilaa ja antaa enemmän. Ei toki tuo "keksintö" joita taitaa täällä maapallolla olla kymmeniä tuhansia vastaavia..Noo saahan sitä yrittää

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16:34
Pohjantien remonttisumaan tulossa helpotusta: Alennettuja nopeusrajoituksia puretaan kesän aikana, siltatyömaa vaikuttaa liikenteeseen vasta syksyllä
16:32
Vantaan miekkamies löi useita kertoja rollaattorilla liikkunutta yli 60-vuotiasta miestä – poliisi tutkii murhan yrityksenä
15:45
Näkökulma: Vihreät löysi itsensä uudelleen – Puolueella on nyt puheenaihe ja vastavoima
15:15
Hongkongin mielenosoitukset jatkuvat – sadat tuhannet mustiin pukeutuneet protestoijat kunnioittivat kuollutta mielenosoittajaa
15:02
Autolautta Estonian pelastustöitä johtanut komentaja Pasi Staff on kuollut
14:58
Autolautta Estonian pelastustöitä johtanut komentaja Pasi Staff on kuollut – menehtyi moottoripyöräturmassa Sastamalassa
14:45
Rovaniemen poliisi kaipaa silminnäkijöitä mönkijäonnettomuudesta Ranualla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image