Oulu

Kempeleen val­tuus­to­ryh­mät vaativat tur­val­li­suut­ta alueelle

Oulu 24.11.2015 22:04
Kaleva

Kempeleen valtuustoryhmät lähettivät tiistai-iltana yhteisen kannanoton tiedotusvälineille, jossa ryhmät vaativat, että Kempeleessä on jatkossakin oltava turvallista asua.

Valtuustoryhmät lähettivät tiedotteen tiistaina uutisoidun raiskaustapauksen tiimoilta. Ryhmät odottavat viranomaisilta ripeää toimintaan tilanteen rauhoittamiseksi ja vaativat, että viranomaisille annetaan työrauha tapahtumien selvittämiseksi.

Valtuustoryhmät kirjoittavat tiedotteessaan, että maahanmuuttovirasto päättää, mihin turvapaikan hakijoiden tukiasumisyksiköt Suomessa perustetaan. Kannanoton mukaan ODL on perustanut Kempeleeseen yksityisen alaikäisten turvapaikanhakijoiden tukiasumisyksikön, eikä kunnalla ole ollut asiaan päätösvaltaa. Valtuustoryhmät vaativat kannanotossa toimijaa varmistamaan, että sillä on yksikössään riittävästi osaavaa henkilökuntaa.

Kempeleen kunta kertoi jo aiemmin tiistaina tarjoavansa kriisiapua sitä tarvitseville.

Kannanoton allekirjoittivat Kempeleen keskustan, kokoomuksen, sosialidemokraattien, perussuomalaisten, vasemmiston, kristillisdemokraattien ja vihreiden valtuustoryhmät.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Uutisvirta

22:50
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
22:43
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua
21:41
Kalevalan Aino on nähty uhrina ja kuuliaisena sisarena, kirjailija Tiina Piilola näkee hahmon toisin – "Tällaiset tulkinnat kuulostavat nykynaisen korviin älyttömiltä"
21:14
Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit murskaluvuin – presidentti Poroshenko on tunnustanut tappionsa
20:51
Ensi viikolla ilmassa on kesän tuntua: Aurinko paistaa, lämpötilat nousevat Oulussa noin 16 asteeseen – "Lämpötilat selvästi tavallista korkeampia"
20:02
Tuntematon mies pahoinpiteli alaikäistä tyttöä Pudasjärvellä, Rukalla pahoinpitelyn uhriksi joutui eteläsuomalainen mies
19:51
Mies kelkkaili Pudasjärvellä pelkkä pyyhe päällään ja putosi kelkan kyydistä – puhalsi 1,9 promillea
89
Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan – "Osa tyhmiä ja harkitsemattomia, osassa edelleen pointti"
41
Isot ja pienet jäähyt värittivät Kärppien ja HPK:n finaaliavausta – Ulosajoon johtaneen taklauksen alle jäänyt Michal Kristof:” Vähän tuli verta, mutta tällaisia nämä pudotuspelit ovat”
28
Japanilaiset tulivat vain saunaan, eritoten savusauna sai suuren arvostuksen – Tuleeko Kuusamosta nousevan auringon saunamekka?
19
Pääsiäiskokko palaa taas lankalauantaina Oulun Lammassaaressa – parhaimmillaan kokon loimua on seurannut parikin tuhatta ihmistä
15
Syömäsä: Ideaparkin Chef’s Salad, Kebab & Pizzassa saa rahalle vastinetta – lounalla saa syödä mahan täydeltä
11
Reissusa: Sveitsissä Skier's Haute Routella edetään suksilla laskien ja skinnaten upeassa maisemassa
9
Sri Lankassa kahdeksan räjähdystä hotelleissa ja kirkkojen jumalanpalveluksissa – lähes 200 kuollut ja useita satoja haavoittunut

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Perintövero pois!

ainakin tuli selväksi minkä aatteen mies olet ei muuta kun muutat pohjois koreaaan siellä valtio omistaa kaiken oikea pa... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image