Oulu

Kempeleen talousarvioon esitetään yli puolen miljoonan euron mää­rä­ra­ha­muu­tok­sia

Oulu 18.11.2019 20:07
Pekka Rahko

Kunnanhallitus esittää Kempeleen vuoden 2019 talousarvion investointiosaan muutoksia yli puolen miljoonan euron edestä. Ylikylän päiväkodin ja koulun määrärahaan esitetään 531 000 euron muutosta.

Investoinnin maksuerät rytmittyvät eri vuosille ennakkoarviosta poiketen ja urakan viimeinen maksuerä sekä lisä- ja muutostyöt ovat jääneet tarkastelusta pois. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat 5 673 200 euroa. 

Kempelehallin kattorakenteiden suunnitteluun lisätään 30 000 euron määräraha. Kattorakenteista on tehty selvitys ja vahvistussuunnitelmia, mutta niitä joudutaan vielä tarkentamaan ja hakemaan vahvempaa ratkaisua.

Voimatien muutostöihin lisätään määrärahaa 25 000 euroa. Tiilitorin henkilöstö siirtyy Voimatiellä sijaitsevaan toimistotilaan vuokralle ja tilaan tehdään muutostöitä.

Yhteensä 586 000 euron lisämäärärahat katetaan lainanottovaltuutta korottamalla. Muutokset menevät vielä valtuustolle hyväksyttäväksi.

MAINOS

Kommentoi

Tiilitorilta kunnan työtekijät Voimatielle jota kunnostetaan nyt heille sopiviksi.
Mitähän kunta sai kun myi kiinteistön, maat (ehkä) Arinalle.
Millaisista summista on tuossa kyseessä?
Kun näyttää perikuntakin saavan maistaan todella alakantiin olevan maksun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei virkamiehet, laittaisitteko talouden ohjauksen kuntoon. Mennään marraskuun puolessa välissä, kun huomataan, että rahat eivät riitäkään. Sylettää lukea näitä uutisia. Mitään yritystä ei ohjata näin leväperäisesti. Koulun 0,5m€ investoinnin ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä huomioiden, että vanha rakennus on purettu pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
106
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
93
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
75
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
71
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yön kuluessa Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image