Oulu

Kempele suunnittelee uutta lii­kun­ta­kes­kus­ta Zimmarin viereen

Karttaan on hahmoteltu yksi esimerkki siitä, kuinka liikuntakeskuksen toiminnot voisivat sijoittua. KUVA: Kempeleen kunta
Oulu 25.6.2015 13:12
Kaleva

Kempeleen kunta suunnittelee virkistysuimala Zimmarin viereen uutta liikuntakeskusta.

Kunnan suunnitelmien mukaan keskukseen voisi tulla koululiikuntatiloja, keilailukeskus, kuntosali, beach volley -halli, ravintola, pieniä liike- tai toimitiloja sekä pihalle minigolf ja tenniskenttiä.

Kempeleen kunta hakee parhaillaan yrittäjiä, jotka ryhtyisivät vetämään keskusta.

Ajatus uudesta liikuntakeskuksesta on lähtenyt Ylikylän koulun liikuntatarpeista. Nykyisellään koululaisia kuljetetaan busseilla kauempana oleviin liikuntatiloihin.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Vihdoin Zeppeliinin lähelle jotain kivaa. Olen odottanut pitkään jotain uutta ja kivaa tekemistä Kempeleeseen kun kaikki on aikalailla käyty läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mites ois jos pistettäis samantien ns. palloiluhalli pystyyn? Kempeleessä olisi varmasti käyttöä hallille, jossa pesäpalloilijat ja jalkapalloilijat voisivat talvisin täysipainoisesti treenata. Nykyinen halli on pesäpalloilijoille ainakin aivan liian matala ja pieni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä esimerkkiä kuntaliitosten siunauksesta pienille kunnille: verratkaapa Kempeleen ja Oulunsalon tilannetta. Entiset naapurikunnat, joista toinen liittyi "suur-Ouluun", toinen säilyi itsenäisenä. Kempele suunnittelee jatkuvasti uusia investointeja. Tämän lisäksihän Kaleva vastikään uutisoi suurisuuntaisista matkailuinvestointikaavailuista. Oulunsalossa puolestaan kärvistellään leikkausten ja palvelujen pois siirtymisen kanssa. Itsenäisellä kunnalla on oikeus päättää omista palveluistaan ja rahoistaan. Oulunsalo on nykyään Oulun periferiaa, josta mm. terveyskeskus, lähikirjasto ja muut lähipalvelut siirretään pois. Eli voi kysyä: kannattiko?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuossahan suunnitelmassa on purettu monitoimitalo ja sen päälle rakennettu. Jännä sikäli, että parkkipaikat ovat siirretty eriin paikkaan ja niille ei kumminkaan ole kulkuväyliä tehty tieltä. Käsittääkseni kumminkin tuon alue on ollut suunnitteilla jo lähes 20-vuotta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun päättäjät vois kattoa mallia miten ne hommat laitetaan etenemään😉

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kempeleen tuntien tämä ei ole mikään "matkakeskus" -hanke... tarkoitan siis tätä aikataulutusta ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

11:04
Junaliikenteessä poikkeustilanne teknisten ongelmien vuoksi – myös pohjoisen-junat ovat myöhässä
10:53
Vesijohto poikki Kuusamon keskustassa – Kitkantien ja Vienantien risteys suljettu liikenteeltä
10:42
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
10:23
Kaleva oikaisee
10:18
Rekan jarrut kärysivät – Molemmat ajokaistat avattu nyt liikenteelle Kuusamontiellä
10:12
Ulkoministeriö: Suomen suurlähetystön toimintaa on tutkittu Turkissa jo kuukausien ajan: "Epäillään, että tätä järjestelmää on käytetty väärin"
10:09
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

202 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image