Oulu

Tilaajille

Kau­pun­gin­joh­ta­ja Päivä Laajala torjuu väitteet siitä, että Oulu pesisi vimmaisesti tah­riin­tu­nut­ta imagoaan: "Kampanja valmisteltiin viime syksynä"

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajalan mukaan Oulun imagokampanja valmisteltiin jo viime syksynä, ennen kuin poliisi tiedotti seksuaalirikosvyyhdistä. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 11.6.2019 18:36 | Päivitetty 11.6.2019 18:40
Petri Hakkarainen

Kaupunginjohtaja torjuu tulkinnan Oulun "vimmaisesta imagon pesusta". Rehtorien mukaan väitteet hakijakadosta eivät pidä paikkaansa. 

Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala tähdentää, että vilkasta keskustelua herättänyt Oulun imagokampanja valmisteltiin viime syksynä. Sen toteuttamisesta päätettiin ennen kuin poliisi tiedotti Oulussa nuoriin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Laajalan mielestä kampanjasta uutisointi ei ole ollut kaikilta osin tosiasioihin perustuvaa.  

Tilaajille

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image