Oulu

Kauppakeskus Valkeasta tulee tosi-tv-sarja

KUVA: Valkean syke
Oulu 18.3.2016 10:30
Kaleva

Ensi viikolla käynnistyy uusi tosi-tv-sarja Valkean syke. Se päästää katsojat kurkistelemaan pian avattavan kauppakeskuksen kulisseihin.

Kauppakeskus avataan 14. huhtikuuta Oulun ydinkeskustaan.

Netissä julkaistava Valkean syke kertoo kauppakeskuksen avausta edeltävistä viikoista. Viikkoihin mahtuu kiirettä, iloa ja epätoivon hetkiäkin.

Seitsenosaisen sarjan tapahtumat huipentuvat avajaisiin, ja sitä seuranneisiin päiviin.

Sarjassa seurataan neljän oululaisen henkilön työviikkoja Valkeassa. Henkilöitä ovat Elina Rantala, 56, Jessika Pesonen, 22, Marko Karinkanta, 27, ja Sami Karppinen, 37.

Henkilöiden esittelyvideot julkaistaan tiistaina 22. maaliskuuta osoitteessa www.kaleva.fi/valkeansyke. Sarjan varsinainen avausjakso on katsottavissa 24. maaliskuuta.

Valkean syke -tositelevisiosarjan uusi jakso julkaistaan viikoittain samassa osoitteessa aina 22. huhtikuuta asti.

Valkean syke -tositelevisiosarjan tuottaa oululainen Klaffi Tuotannot. Sarjaa ovat yhteistyössä toteuttamassa mediatalo Kaleva ja kauppakeskus Valkean rakennuttaja Osuuskauppa Arina.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (88)

Jes! Aivan uskomattoman hyvältä vaikuttaa sarja! Tosi-tv:n parhaita! Tuskin maltan odottaa seuraavaa jaksoa. Hienoa Kaleva kun ootte mukana tämmösessä! Muutama mainoskatko ois tehnyt poikaa niin tietäis vielä tulevat tarjoukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä kippaa suuri kauppa, heh. En oo käyny Ideaparkissa, Stockalla kävin kerran, konkka uhkaa jo ennen syntymää, ei ole asiakkaita kun ei ole työtä eikä rahhaa. Siinäpä se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkeaan ja rooppiin ei ole mulla mitään asiaa. Maikkulasta on hyvä käydä Kaakkurin cittarissa ja Joutsensillan supermarketissa. Ei asiaa keskustaan ole ollut ainakaan vuoteen, eikä tule olemaankaan. Herrojen vouhotukset ja byrokratiat sekä veroloukut saavat puolestani olla. Minä en niitä kaipaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän se ole taas yhtä vähän aikaa pinnalla tuo uusi kauppakeskus kuin oli Stocmann aikoinaan. Paljon aluksi vetää asiakkaita, mutta kymmenen vuoden kuluttua konkurssi, kun väkeä ei riitä töihin eikä ostajia mailla halmeilla. Näkemyksiä oli Stocmanninkin kannattavuudesta, vaan ei järin ole tällä hetkellä. Tällaisiin hankkeisiin vaaditaan ihmisiltä verorahoja, jotta julkisivu näyttäisi hienolta, mutta entäpä kun rahapussi ei aukenekaan kaikkei vähäosaisimmilta. Tämän mielipiteeni olen itse elämänkokemuksella muodostanut ja siihen saa tulla puolesta ja vastaan kommentteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö tuo lausahdus ,tosi on , oo K-ryhmän omaisuutta muistelen.
No kaupunki maksaa viulut jos ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi ei tarvi katsoa tätäkään typeryyttä. Zaati käydä koko typeryydessä...pian on liiketilaa tyhjillään mukavasti keskustassa...niin ja sulkekaa kaikki kadut autoilta, tulee vielä enemmän tyhjää tilaa liikehuoneistoihin..
sitä saa mitä tilaa typerät

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihanaa mennä Valkeaan ja hyviä kauppoja tulossa. En oo käyny peltomarketeissa kuten zeppelin, mutta tuolla kyllä. Kiva mennä keskustaan ja nauttia elämästä 😊

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kivisydämen hissijonossa tavataan. Ja siellä kaikilla tulee oleen mukavaa, empä kyllä ole mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuullostaa kuin Ossi PiiLaakso olisi menossa pilvenpiirtäjään ensi kertaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Köyhissä aasiaa maissa kauppoja on vain tarpeellinen määrä. Samoin kassoja, 30 kassaa on sopiva määrä paikalliseen markettiin Filippiineillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Indonesiassapa on kunnon basaarit. Kassoja ei tarvita vaan kauppias hoitaa homman ja muut hommelit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Filippiineill ei oo yhtään kassaa tyhjänä ja siell laitetaan asiakkaan ostokset valmiiksi pusseihin.Ruokatavaroita,kosmetiikkaa ja vaatteita ei tungeta samaan kasssiin . Palvelu on jotain aivan uskomatonta. Oli ilo asioida niin pieness,kuin siin maailman toiseksi suurimassa SM Mall of ASIA:ssa ja niin edelleen. Ei tarvinnut jonottaa kuten meill täällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoista! Sarjassa varmaan kerrotaan taustat yksittäisen yrityksen hankkeesta rakentaa talonsa kaupungin pääkadun, vilkkaimmin liikutun keskustan väylän päälle. Mikään muu yritys ei Oulussa olisi edes yrittänyt tällaista, mutta Arina yritti. Tylyn, suorastaan tyrmäävän rakennuksen aikaansaaminen on vaatinut poikkeuksellisen prosessin kaupungin poliitikko- ja virkakoneistossa. Juuri tästä kertovan osan haluan nähdä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se röyhkeää että me saadaan Ouluun kävelykatu joka on talvellakin lämmin keidas kulkea ja penkeillä istuskella, syödä vaikka jäätelö tammikuussa. Poissa autot ja raivohullut pyöräilijät.

Toista se on kun saa pakkasessa kulkea rotuaarilla väistellä kamigaze pyöräiliöitä, ja poskia käsillä sulatella, katsoa penkin lumipeitettä. Siinä se silmä lepää.

Mikä teitä ihmisiä vaivaa? Menkää johonkin terapiaan typerän pessimisti valituksenne kanssa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan se hyvä kun rakennetaan mutta voishan Oulun kaupunki tarjota muillekin yrittäjille yhtäläiset mahdollisuudet kilpailla kaupungin parhaista liikepaikoista. Ei olisi onnistunut muilta tuollainen rakentaminen.
No tämä Ouluhan onkin tuulipukukansaa jolle Prisma on aivan tarpeeksi tasokas paikka, menkää vain sinne istuksimaan ja syömään jäätelöä. Sääli kun Stockmann lopettaa, siellä sentään sai palvelua jota ei näistä samaan muottiin rakennetuista tuulipukukansan kaupoista ei saa edes maksamalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (88)

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image