Oulu

Kauppakeskus Valkeaan aletaan rekrytoida väkeä

Arina hakee tavarataloonsa muun muassa myyntialuevastaavia, myyjiä, visualisteja, parturi-kampaajia, floristeja, kosmetologeja, varastotyöntekijöitä, kassahenkilöitä, kokkeja ja muita ravintola-alan ammattilaisia. KUVA: Jukka Leinonen
Oulu 9.11.2015 22:29 | Päivitetty 10.11.2015 13:08
Kaleva

Kauppakeskus Valkeaan avattavaan Sokos Pukumies -tavarataloon aletaan rekrytoida lisää työntekijöitä marraskuun puolivälissä.

Hakuun tulee yhteensä reippaasti yli sata paikkaa Sokos Herkussa ja Sokos Pukumiehen muodin, kauneuden sekä kodin osastoilla. Sokos Pukumies -tavaratalo ja Sokos Herkku ovat osa Osuuskauppaa Arinaa.

Arina hakee tavarataloonsa muun muassa myyntialuevastaavia, myyjävisualisteja, parturi-kampaajia, floristeja, kosmetologeja, varastotyöntekijöitä, kassahenkilöitä, kokkeja ja muita ravintola-alan ammattilaisia.

Kauppakeskus Valkeaan avattava Sokos Pukumies -tavaratalo tulee työllistämään yhteensä noin 150 ihmistä.

Juttua ja otsikkoa muokattu 10.11.2015 kello 10.05: Juttuun täsmennetty, että työntekijöitä rekrytoi Osuuskauppa Arinaan kuuluva Sokos Tavaratalo, ei kauppakeskus Valkea.

Juttua muokattu 10.11.2015 kello 13.04: Sokos täsmentää työtehtäviä: Juttuun täsmennetty, että tavarataloon haetaan myyjävisualisteja, ei myyjiä ja visualisteja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (35)

Siihen ei tarvita kuin vihreäkortti ja tuttu Oulun kaupungin organisaatiosta.. ;-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työpaikat on varmasti vaikea täyttää, kun Suomessa on niin karmea työvoimapula.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä juttu nuori tytär keittiö\tarjoilija alan ammattilaisena hakupaperit laittaakin heti ja odottaa työhön pääsyä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti ei kannata odotella mitään. Fakta kun on, että kyseisiin paikkoihin tulee satoja hakijoita joilla on kymmeniä vuosia työkokemusta joten tuskin pääsee. Näin se on joka alalla nykyään kun on paljon työttömiä. Varsinkin vastavalmistuneelle on huono tilanne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ne vastavalmistuneet voi hyvinkin mennä edelle, pienempi palkka nääs ja vanhat kun on sairaslomalla kaiken aikaa... Kun oot nelikymppinen ja vähän pulleahko, se on merkki siitä että alat sairastamaan. Ei sellaisia kannata palkata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva tietää kuinka monta palkataan oikealla palkalla ja kuinka monta työmarkkituen suuruiselle korvauksella mistä ei kerry eläkettä. Nykyjään kun ei tarvitse maksaa palkkaa kun työttömiä on niin paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutama narisija taas liikkeellä. Näinä aikoina on hienoa, että joku työllistää. Oli kyseessä mikä yhtiömuoto tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä kansa nyt valittaa? Kun Arina työllistää? Keksikää joku syy. Kallioparkkikin oli odotettua parempi. Olen satavarma, että kauppa tulee kannattamaan ja asiakkaat löytyy. Stockmannin konsepti taas ei istu tänne ylihinnoiteltuine "luksus"brändeineen. Kyllä riittää Sokoksenkin liukuportaat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä olet saanut päähäsi ajatuksen, että Sokos olisi jotenkin edullisempi(halvempi kuin stokka. Käyppä hesassa vertaamassa hintoja, niin huomaat, että samat on hinnat. Mielikuvissa vain on se, että stokka on kallis ja ylihinnoiteltu. Satua kaikki usko pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, syksyllä Turun Wiklundin Sokoksessa pyöriessäni kuulin jonkun rouvan toiselle taivastelevan ko. kauppaa, että tämä Sokos on muuttunut ihan Stockmanniksi. Eikä tarkoittanut ainoastaan niitä tyylikkäitä vaatteita. Mutta nyt narinat sikseen ja iloitaan uusista työpaikoista, joita kyllä kaivataan tähän "harmaaseen" aikaan.

Ja hyvää joulua kaikille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa nähdä kauanko menee, kun rupeavat väkeä vähentämään alkukiinnostuksen laannuttua. Ei taida porukoilla rahaa piisata ostoksilla käymiseen, asiakkaitten vähyyden takia Stockmannkin lopettaa Oulussa. Tuokin kauppakeskus olis kannattanut rakentaa useita vuosia sitten. Eihän Oulussa enää turistejakaan pahemmin käy, kun venäläisetkin ostavat tuotteet nykyään netin kautta niin kuin monet muutkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä vaan taida riittää asiakkaita keskustaan kun peltomarketit ja kauppakeskukset ehtivät vallata markkinat. Nissä on sentään sata kertaa helpompi ja kätevämpi asioida kuin hankalassa ja kesäisin aukirevityssä keskustassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeilepa kallioparkkia. Ei puhettakaan, että kiinnostaisi enää tarpoa puoli kilometriä jotain Zeppelinin loskaista parkkipaikkaa päästäkseen shopauttamaan. Luolasta menee hissi suoraan Valkeaan, joten nappaskengät eivät kastu, eikä tarvi rapata laseja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiaa! En pysäköi Oulun keskustassa enää maan päälle. Kynnys ajaa keskustaan meni aika matalalle Kallioparkin tultua, toivottavasti Sokoksen Herkku ottaa ohjelmaan hieman harvinaisempiakin elintarvikkeita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa. Stockalla ammattitaitoista väkeä valmiina siirtymään uusiin haasteisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraavaksi pitäisi saada "rekrytoitua" asiakkaita tuon kauppakeskuksen liikkeille. Ae homma saattaa olla vaikeaa tässä rankan työttömyyden vaivaamassa kaupungissa. Uusista, Ruotsin puolelta saapuvista tulijoistakaan ei taida olla apua pitkään aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (35)

Uutisvirta

89
Vuokra-asunnot odottelevat asukkaita – "Oulussa on vuokralaisrintamalla hiljaisinta"
53
Esirippu laski, yksi aikakausi päättyi – alkaako Lipossa uuden rakentaminen lahjakkaiden juniorien varaan vai onko seuran taru lopussa?
51
Oulun tornitaloista ja muista korkeista rakennuksista tarkka selvitys - kaupunki aikoo perehtyä korkean rakentamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
40
Kerro meille: Viillokkia, vatkulia, pinaattikeittoa – mikä kouluruoka oli herkkua, mikä ei mennyt alas millään?
37
Ruotsin autotuhopoltoista epäilty otettu kiinni Turkin rajalla
33
Metsokankaan koulun erityisryhmien taksikyydeistä tuli iso harmi: Lapset myöhässä, vanhemmat kyydittäjinä – ongelmat jatkuivat tiistaiaamunakin
33
Oulun kaupunki hyväksyi Hailuodon pengertien suunnitelman

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image