Oulu

Kauppakeskus Valkeaan aletaan rekrytoida väkeä

Arina hakee tavarataloonsa muun muassa myyntialuevastaavia, myyjiä, visualisteja, parturi-kampaajia, floristeja, kosmetologeja, varastotyöntekijöitä, kassahenkilöitä, kokkeja ja muita ravintola-alan ammattilaisia. KUVA: Jukka Leinonen
Oulu 9.11.2015 22:29 | Päivitetty 10.11.2015 13:08
Kaleva

Kauppakeskus Valkeaan avattavaan Sokos Pukumies -tavarataloon aletaan rekrytoida lisää työntekijöitä marraskuun puolivälissä.

Hakuun tulee yhteensä reippaasti yli sata paikkaa Sokos Herkussa ja Sokos Pukumiehen muodin, kauneuden sekä kodin osastoilla. Sokos Pukumies -tavaratalo ja Sokos Herkku ovat osa Osuuskauppaa Arinaa.

Arina hakee tavarataloonsa muun muassa myyntialuevastaavia, myyjävisualisteja, parturi-kampaajia, floristeja, kosmetologeja, varastotyöntekijöitä, kassahenkilöitä, kokkeja ja muita ravintola-alan ammattilaisia.

Kauppakeskus Valkeaan avattava Sokos Pukumies -tavaratalo tulee työllistämään yhteensä noin 150 ihmistä.

Juttua ja otsikkoa muokattu 10.11.2015 kello 10.05: Juttuun täsmennetty, että työntekijöitä rekrytoi Osuuskauppa Arinaan kuuluva Sokos Tavaratalo, ei kauppakeskus Valkea.

Juttua muokattu 10.11.2015 kello 13.04: Sokos täsmentää työtehtäviä: Juttuun täsmennetty, että tavarataloon haetaan myyjävisualisteja, ei myyjiä ja visualisteja.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (35)

Siihen ei tarvita kuin vihreäkortti ja tuttu Oulun kaupungin organisaatiosta.. ;-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työpaikat on varmasti vaikea täyttää, kun Suomessa on niin karmea työvoimapula.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä juttu nuori tytär keittiö\tarjoilija alan ammattilaisena hakupaperit laittaakin heti ja odottaa työhön pääsyä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti ei kannata odotella mitään. Fakta kun on, että kyseisiin paikkoihin tulee satoja hakijoita joilla on kymmeniä vuosia työkokemusta joten tuskin pääsee. Näin se on joka alalla nykyään kun on paljon työttömiä. Varsinkin vastavalmistuneelle on huono tilanne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ne vastavalmistuneet voi hyvinkin mennä edelle, pienempi palkka nääs ja vanhat kun on sairaslomalla kaiken aikaa... Kun oot nelikymppinen ja vähän pulleahko, se on merkki siitä että alat sairastamaan. Ei sellaisia kannata palkata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisi kiva tietää kuinka monta palkataan oikealla palkalla ja kuinka monta työmarkkituen suuruiselle korvauksella mistä ei kerry eläkettä. Nykyjään kun ei tarvitse maksaa palkkaa kun työttömiä on niin paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muutama narisija taas liikkeellä. Näinä aikoina on hienoa, että joku työllistää. Oli kyseessä mikä yhtiömuoto tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä kansa nyt valittaa? Kun Arina työllistää? Keksikää joku syy. Kallioparkkikin oli odotettua parempi. Olen satavarma, että kauppa tulee kannattamaan ja asiakkaat löytyy. Stockmannin konsepti taas ei istu tänne ylihinnoiteltuine "luksus"brändeineen. Kyllä riittää Sokoksenkin liukuportaat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä olet saanut päähäsi ajatuksen, että Sokos olisi jotenkin edullisempi(halvempi kuin stokka. Käyppä hesassa vertaamassa hintoja, niin huomaat, että samat on hinnat. Mielikuvissa vain on se, että stokka on kallis ja ylihinnoiteltu. Satua kaikki usko pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, syksyllä Turun Wiklundin Sokoksessa pyöriessäni kuulin jonkun rouvan toiselle taivastelevan ko. kauppaa, että tämä Sokos on muuttunut ihan Stockmanniksi. Eikä tarkoittanut ainoastaan niitä tyylikkäitä vaatteita. Mutta nyt narinat sikseen ja iloitaan uusista työpaikoista, joita kyllä kaivataan tähän "harmaaseen" aikaan.

Ja hyvää joulua kaikille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa nähdä kauanko menee, kun rupeavat väkeä vähentämään alkukiinnostuksen laannuttua. Ei taida porukoilla rahaa piisata ostoksilla käymiseen, asiakkaitten vähyyden takia Stockmannkin lopettaa Oulussa. Tuokin kauppakeskus olis kannattanut rakentaa useita vuosia sitten. Eihän Oulussa enää turistejakaan pahemmin käy, kun venäläisetkin ostavat tuotteet nykyään netin kautta niin kuin monet muutkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä vaan taida riittää asiakkaita keskustaan kun peltomarketit ja kauppakeskukset ehtivät vallata markkinat. Nissä on sentään sata kertaa helpompi ja kätevämpi asioida kuin hankalassa ja kesäisin aukirevityssä keskustassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeilepa kallioparkkia. Ei puhettakaan, että kiinnostaisi enää tarpoa puoli kilometriä jotain Zeppelinin loskaista parkkipaikkaa päästäkseen shopauttamaan. Luolasta menee hissi suoraan Valkeaan, joten nappaskengät eivät kastu, eikä tarvi rapata laseja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiaa! En pysäköi Oulun keskustassa enää maan päälle. Kynnys ajaa keskustaan meni aika matalalle Kallioparkin tultua, toivottavasti Sokoksen Herkku ottaa ohjelmaan hieman harvinaisempiakin elintarvikkeita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa. Stockalla ammattitaitoista väkeä valmiina siirtymään uusiin haasteisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraavaksi pitäisi saada "rekrytoitua" asiakkaita tuon kauppakeskuksen liikkeille. Ae homma saattaa olla vaikeaa tässä rankan työttömyyden vaivaamassa kaupungissa. Uusista, Ruotsin puolelta saapuvista tulijoistakaan ei taida olla apua pitkään aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (35)

Uutisvirta

89
Se hiihdetään sittenkin! Tervahiihto suksitaan lumella, joka tuodaan Ouluun etuajassa suljetuista Lapin hiihtokeskuksista
52
Virustartunnat laskevat edelleen – vuorokaudessa tuli 62 varmistettua tapausta, testausten määrä kasvaa
39
EU:n selvitys: Moskova ja Peking hajottavat Eurooppaa valeuutisilla koronaviruksesta – "Voivat maksaa ihmishenkiä"
37
Hallitus vahvistaa koronakriisin johtamista – Pääministeri Marin " Tieto ei ole kulkenut sillä tavoin kuin olisi pitänyt "
27
Helsingin kautta ulkomailta tulleita ohjattu virheellisesti Oulun-koneisiin – Uusien ohjeistusten mukaan lennolle saa tulla vain, jos kone on riittävän iso
24
Kaikkiin koululaisiin ei ole saatu yhteyttä etäopetuksen aikana – "Aika näyttää, tuleeko tästä isompi ilmiö"
23
Valtioneuvoston muistio ravintoloiden sulkemisesta kertoo: Koronaa tavattu Pohjois-Pohjanmaalla kuudessa kunnassa – "Oulussa on havaittu useita COVID-19 -tapauksia"

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

213 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tornitalot ja korona

Hissit on tosiaan melkoisia viruspesiä. Kun joku sairas tai piilosairas aivastaa hississä, jää sinne leijumaan viruksia ... Lue lisää...
Ätshii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image