Oulu

Kauppakeskus Valkea sai peruskiven - katso kuvat

KUVA: Maiju Torvinen
Oulu 17.5.2014 18:48
Antti Ervasti

Ydinkeskustaan nousevan kauppakeskus Valkean peruskivi sai lauantaina sisäänsä kuparisen lieriön, johon laitettiin kauppakeskusrakennuksen peruskirja, sen rakennuspiirustukset, käytössä olevia metallikolikoita, muuraustilaisuuden ohjelma, päivän Kaleva-sanomalehti ja Arinan Tarina-lehti.

Peruskiven muuraustilaisuudessa olivat mukana kauppakeskuksen rakennuttajan Arinan johtoa, pääurakoitsijan Skanska-talonrakennuksen edustajia sekä Arinan hallintoneuvoston, hallituksen ja edustajiston jäseniä. Kukin osallistuja sai lapioida kolme lapiollista betonia peruskiveksi.

Kauppakeskus Valkea on Arinan historian suurin investointi, ja sen on määrä valmistua kahden vuoden päästä eli keväällä 2016.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

On se elämä katkeraa joilekkin s-ryhmän vastustajille. Mikään ei saisi maksaa euroakaan, kaikki pitäisi olla ilmaista, eiköhän nämäkin narisijat mene kauppakeskuksn avajaisiin saahan sielä sitten ilmaiset kakku kahvit, nekin olisi jäänyt saamatta jos tämä hanke olisi heidän taholtaan torpattu. Sitten on se ryhmä joka jaksaa jauhaa kadun sulkemisesta autoilta, tiedoksi vain, se oli päätetty muuttaa kävelykaduksi jo kauan ennen kun arina teki investointi päätöksen kyseiseen paikkaan, vaikka tuohon paikkaan ei olisi koskaan rakennettu mitään ette olisi päässyt niillä auton kotteroillainne siittä läpi ajamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä näitä narisijoita riittää ... kannattais miettiä ennen ku avaa sanallisen arkunsa.
Tämähän on vain hyvää Pohjois-Suomelle ja Oululle ... työpaikkoja tämä Valkea tietää alusta alkaen.
Ja rahaakin jää Ouluun, kun Arina on paikallinen yritys eikä mikää suuryritys, millä on pääkonttori
Helsingissä tai Saksassa ... Olisitte arvon oululaiset joskus ja johonkin tyytyväisiä !!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi ei tarvitse S-mafiaa tukea tuollakaan puljussa. Osta ruokani paikoista joissa ei ole minkään valtakunnan "etukortteja" nostamassa tuotteiden hintoja keinotekoisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellakin onneksi käyt muissa kaupoissa, niin ei tarvitse sinunlaisiisi vahingossakaan törmätä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten tänne kehtaavatkin kirjoitella muutamat katkeroitunee ihmiset omia naurettavia juttujaan. Mikään ei heille passaa ainakaan positiiviset asiat kuten tämäkin asia parhaimmasta päästä on. Varmasti elämä on heillä surkeaa, raskasta, harmi, kun eivät saa apua ongelmiinsa, tai eivät hoksaa sitä pyytää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Törkeää toimintaa taas Arinalta! Työllistää rakentajia tällaisena aikana, kun päinvastoin pitäisi ajaa lamapaniikkia, jolla saataisiin ääniä uteen "jytkyyn".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin tehdään autoilijoiden liikkuminen keskustassa todella vaikeaksi,miksi kaikki pankit yms. Siirretään keskustaan ja sitten pääkatu suljetaan liikenteeltä ajatelkaa esim. Yrittäjiä joilla ei ole aikaa etsiä parkkipaikkaa miljoonia maksaneesta kivisydämestä pankit kuuluu keskustan ulkopuolelle.Kaakkuri oli hyvä paikka esim. Entä unohdettu kansa eli eläkeläiset heidän asiointi on todella vaikeaa keskustassa ei heillä netti hallussa kuten meillä vähän nuoremmilla??? Herätkää jo päättäjät jos teillä on aivot:'(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En näe yhtään kohteen suunnittelijaa. Mihin asiantuntevat arkkitehdit on piilotettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvitä lupa-asia ominesi, muut eivät viitsi asiaan aikaa tuhlata :). Hieno homma, töitä riittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipas hyvä, ettei yhtään asiakasomistajaa päässyt muurailemaan. Joku saattaisi tulevaisuudessa tuon esille kaivaessaan muuten saada väärän käsityksen Arinan luonteesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä oli kuule paikalla runsain määrin edustajiston jäseniä, jotka asiakasomistajat ovat keskuudestaan valinneet ja jotka ovat itsekin asiakasomistajia. Riviasiakasomistajien edustajana oli Lasse Kukkonen. Arinan työntekijät ovat myös asiakasomistajia Pikkaraista myöten. Eli juuri muita siellä ei paikalla ollutkaan kuin osuustoiminnallisen yrityksen asiakasomistajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täällä suur-oulun ulkopuolella arina on hinnoitellut itsensä ulos päivittäistavarakaupasta vaikka siellä ennestäänkin katteet ovat euroopan ja mahdollisesti maailman korkeimmat. osuustoiminnan perusperiaatteisiin ei mielestäni kuulu tällaisten monumenttien rakentaminen ja rakennusliikkeiden huippuvoittojen rahoittaminen osakkaiden ruokalaskua nostamalla. Toisaalta mitäpä muutakaan on odotettavissa kombinaatilta, jonka hallinnossa istuu pääasiassa kuntapolitikkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

88
Vuokra-asunnot odottelevat asukkaita – "Oulussa on vuokralaisrintamalla hiljaisinta"
53
Esirippu laski, yksi aikakausi päättyi – alkaako Lipossa uuden rakentaminen lahjakkaiden juniorien varaan vai onko seuran taru lopussa?
49
Oulun tornitaloista ja muista korkeista rakennuksista tarkka selvitys - kaupunki aikoo perehtyä korkean rakentamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen
39
Kerro meille: Viillokkia, vatkulia, pinaattikeittoa – mikä kouluruoka oli herkkua, mikä ei mennyt alas millään?
37
Ruotsin autotuhopoltoista epäilty otettu kiinni Turkin rajalla
33
Metsokankaan koulun erityisryhmien taksikyydeistä tuli iso harmi: Lapset myöhässä, vanhemmat kyydittäjinä – ongelmat jatkuivat tiistaiaamunakin
33
Oulun kaupunki hyväksyi Hailuodon pengertien suunnitelman

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa ei ole korruptiota vaan koko järjestelmä on läpimätä!

Ja harvassa maassa hallitus saa jatkaa, kun yksi puolue hajoaa ja hallitukselle jää roimasti alle 50% kannatus. Tämä maa... Lue lisää...
mp.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image