Oulu

Kan­sain­vä­lis­tä pöljäilyä Rotuaarilla

Tyynyt viuhuivat Rotuaarilla lauantaina. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 5.4.2014 16:29
Kaleva

Joukko nuorenpuoleisia ihmisiä heilui tyynyjen kanssa Rotuaarilla lauantai-iltapäivänä. Touhu näytti ohikulkijoista omituiselta ja olikin sitä.

”Nyt on kansainvälinen tyynysotapäivä, ja toteutamme tätä Oulussa neljättä kertaa. Tämä on hyvä tapa tavata uusia samanhenkisiä ihmisiä, jotka tykkäävät pöljäillä”, sanoi tapahtuman puuhaaja Lara Kinghorn.

Lue lisää 06.04.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Onko porukka oikeesti tosissaan nuilla kommenteillaan? Puhdasta, viatonto hauskuuttahan tämä on. Piytääkö joka asiasta marista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö olisi viisainta siirtää touhu jääkiekkokaukaloihin ja tyynysotaa järjestää. Kyllä se voittaja saadaan tälläkin tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuollaista hassutusta kaivataan lisää tähän ankeiluun ja ankeaksi tehtyyn matalasuhdanteen aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

voihahan sitä olla vaikka lumisotaa niinkuin me oltiin 9 v Ruotsissa siirtolaislapsina

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Positiivisuus asuu meissä negatiivisuuden alla. Jokupäivä negatiivisuus on kulutettu loppuun ja aletaan ajttelemaan positiivisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kai tapahtumaa varten on haettu lupa kahta viikkoa aikaisemmin ELY-keskukselta sekä informoitu viranomaisia pakollisilla palo-, vakuutus- sekä turvallisuussuunnitelmalla? Olihan paikalla järjestyksen valvojia, ea-henkilöstöä sekä kaupungin puutarhuri?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on taas älyvapaata tuohua. Itse, kun ajatuksissani kävelin Marimekon seinän vierustaa ja näin sivusilmälläni jonkun lähestyvän lyömisvalmiudessa ja oli kuulkaa lähellä, etten tempaissut oikealla koukulla leukaperiin, kun nykyään ei voi ikinä olla varma, missä mielentilassa kukakin lähestyy keskustan kulmilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset hakkaa esineillä toisia julkisella paikalla, onko tämä jokin jengi ? Ei uskalla kauppaan mennä, joku hujauttaa tyynyllä päähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:19
Isolle-Syötteelle nousee hirsinen monitoimiareena – rakennusta voi käyttää tapahtumiin ja sisäliikuntaan
14:39
Mitä lapselle tai nuorelle tapahtuu sijaishuollon jälkeen? – Ministeriön työryhmä selvittämään jälkihuollon uudistamista
14:37
Macron ei päässyt pakoon keltaliivejä Saksassakaan – Merkel ja Macron halusivat antaa sopimuksellaan "sysäyksen Euroopan yhtenäisyydelle"
14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
72
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
68
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
55
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
43
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
17
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi huomenna iltapäivällä Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Etelä-Savon maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

240 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image