Oulu

Kaleva Median näköislehtien sovellus uudistui – lu­kuso­vel­luk­ses­ta näkee nyt myös uusimmat uutiset

Oulu 17.6.2019 15:58
Emmi Tilvis

Kalevan näköislehden lukemiseen tarkoitettu eKaleva-sovellus on uudistunut. Näköislehtien lisäksi sovelluksessa näkyvät Kaleva.fi-sivuston tuoreimmat ja suosituimmat uutiset. Kaleva.fi -sovellus säilyy omana sovelluksenaan.

EKaleva-sovelluksen uutisvirtaa päivitetään aktiivisesti. Sovellus myös lähettää puhelimeen automaattiset ilmoitukset ajankohtaisimmista uutistapahtumista. Tämän toiminnon saa myös pois päältä.

Tärkeä uudistus on sovelluksen käytettävyyden parantuminen puhelimella. Moni lukee eKalevaa puhelimen näytöltä, joten juttujen lukeminen artikkelimuodossa on odotettu toiminto. Juttuja voi yhä lukea entiseen tapaan myös näköislehdestä.

Artikkelimuodossa löytyvät myös tavallisia uutisia laajemmat tai mielenkiintoisemmat tähtijutut. Tähtijutut ovat digitilaajille kuuluvaa sisältöä. Digitilausta voi testata kahden viikon jakson ajan maksuttomasti.

Artikkelit, uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa älypuhelimella ja tabletilla. Kalevan, Kale!:n, Raahen Seudun ja Raahelaisen, Iijokiseudun, Pyhäjokiseudun, Rantalakeuden ja Siikajokilaakson näköislehdet sekä teemaliitteet löytyvät omista valikoistaan. Kootussa näkymässä on nähtävillä kaikkien lehtien uusimmat numerot. Näköislehtiä voi lukea kirjautumalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja liittämällä käyttäjätunnukseen maksullisen digitilauksen tiedot.

Samalla sovelluksella voi siis seurata useamman paikkakunnan uutisia, mikäli on kuhunkin lehteen voimassaoleva digitilaus. Pelkästään kirjautumalla pääsee lukemaan Kale!:n ja Raahelaisen näköislehteä.

– EKaleva-sovellusta on kehitetty lukijoiden palautteen pohjalta, kertoo Kaleva Median kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma.

Luoman mukaan sovelluksen päivittämistä jatketaan, joten palautetta kannattaa ehdottomasti antaa yhä.

Sovellus päivittyy automaattisesti

Monilla käyttäjillä eKaleva-sovellus päivittyy automaattisesti. Jos uudet palvelut eivät kuitenkaan näy sovelluksessa, varmista, että käytössä on sovelluksen uusin versio.

Nykyiset Apple-käyttäjät löytävät päivityksen App Storen kohdasta ”päivitykset”. Googlen Play-kaupassa päivitykset löytyvät kohdasta ”omat sovellukset ja pelit” ja sieltä kohdasta ”päivitykset”.

Uudet käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi oman älypuhelimen sovelluskaupasta.
Näköislehdet ovat edelleen luettavissa myös eKaleva.fi-sivustolla.

Lapin Kansan ja Koillissanomien sisällöt löytyvät omista sovelluksistaan.

MAINOS

Kommentoi

Minusta näköislehdet ovat vähän hölmöjä ja tarpeettomia. Toki sen ymmärtää että ne on helppo toteuttaa kun tulevat paperilehden taiton ohessa käytännössä suoraan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

9:59
Vaalivoittaja Boris Johnson: Saamme vihdoin brexitin tehdyksi
9:37
Punainen Risti järjestää Oulussa joulujuhlan vähävaraisille
9:19
Talvisodan syttymisestä tuli marraskuun lopussa 80 vuotta – puna-armeijan marssiopas vuodelta 1939 kertoo Neuvostoliiton suunnitelmista Tilaajille
8:51
Tutkija: Brexit-sopimuksen läpimeno vasta välietappi, niukka siirtymäaika johtaa ongelmiin seuraavaksi
8:44
Hiilellä lämmittävää Puolaa ei saatu ainakaan vielä EU:n ilmastoruotuun
8:24
Kolumni: Työväenpuolueen johtaja Jeremy Corbyn vastusti brexitiä sosialismilla ja möhli mahdollisuutensa tehdä historiaa
8:00
Enni Rukajärvi ja Rene Rinnekangas valmistautuvat X Gamesiin erilaisista lähtökohdista – Rinnekankaalla takana viikkojen pakkolepo, Rukajärvi kisaa joulun alla Tilaajille
49
Liikkuvan poliisin perinneyhdistys: peltipoliisien sijoittelulle ei suurelta osin järkeviä perusteita – "Kansan silmissä kameratolpista tullut sakotusautomaatteja"
39
Britanniassa Boris Johnsonin konservatiiveille suuri vaalivoitto – tie aukeamassa brexitin nopealle toteuttamiselle
25
Näkökulma: Al-Holin leirin lapset kelpaavat nyt kaikille – pelko oppositioon valuvasta kannatuksesta on hidastanut poliittista päätöstä, jolla on jo kiire
14
Lapsiasiavaltuutettu: Lasten erottaminen huoltajistaan ulkomailla on mahdollista kiireellisellä sijoituksella
13
Hiilellä lämmittävää Puolaa ei saatu ainakaan vielä EU:n ilmastoruotuun
12
Nuoret tahtovat YK:n ilmastokokouksilta tekoja – tarvitaan lainsäädännöllistä ohjausta ilmastoystävällisten valintojen tekemiseen Lukijalta
10
Ovensuukyselyt: Konservatiivit ottamassa murskavoiton Britannian parlamenttivaaleissa – ennusteen mukainen vaalitulos tietäisi nopeaa brexitiä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image