Oulu

Kaleva Median näköislehtien sovellus uudistui – lu­kuso­vel­luk­ses­ta näkee nyt myös uusimmat uutiset

Oulu 17.6.2019 15:58
Emmi Tilvis

Kalevan näköislehden lukemiseen tarkoitettu eKaleva-sovellus on uudistunut. Näköislehtien lisäksi sovelluksessa näkyvät Kaleva.fi-sivuston tuoreimmat ja suosituimmat uutiset. Kaleva.fi -sovellus säilyy omana sovelluksenaan.

EKaleva-sovelluksen uutisvirtaa päivitetään aktiivisesti. Sovellus myös lähettää puhelimeen automaattiset ilmoitukset ajankohtaisimmista uutistapahtumista. Tämän toiminnon saa myös pois päältä.

Tärkeä uudistus on sovelluksen käytettävyyden parantuminen puhelimella. Moni lukee eKalevaa puhelimen näytöltä, joten juttujen lukeminen artikkelimuodossa on odotettu toiminto. Juttuja voi yhä lukea entiseen tapaan myös näköislehdestä.

Artikkelimuodossa löytyvät myös tavallisia uutisia laajemmat tai mielenkiintoisemmat tähtijutut. Tähtijutut ovat digitilaajille kuuluvaa sisältöä. Digitilausta voi testata kahden viikon jakson ajan maksuttomasti.

Artikkelit, uutiset ja näköislehdet ovat luettavissa älypuhelimella ja tabletilla. Kalevan, Kale!:n, Raahen Seudun ja Raahelaisen, Iijokiseudun, Pyhäjokiseudun, Rantalakeuden ja Siikajokilaakson näköislehdet sekä teemaliitteet löytyvät omista valikoistaan. Kootussa näkymässä on nähtävillä kaikkien lehtien uusimmat numerot. Näköislehtiä voi lukea kirjautumalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla ja liittämällä käyttäjätunnukseen maksullisen digitilauksen tiedot.

Samalla sovelluksella voi siis seurata useamman paikkakunnan uutisia, mikäli on kuhunkin lehteen voimassaoleva digitilaus. Pelkästään kirjautumalla pääsee lukemaan Kale!:n ja Raahelaisen näköislehteä.

– EKaleva-sovellusta on kehitetty lukijoiden palautteen pohjalta, kertoo Kaleva Median kehitysyksikön päällikkö Heikki Luoma.

Luoman mukaan sovelluksen päivittämistä jatketaan, joten palautetta kannattaa ehdottomasti antaa yhä.

Sovellus päivittyy automaattisesti

Monilla käyttäjillä eKaleva-sovellus päivittyy automaattisesti. Jos uudet palvelut eivät kuitenkaan näy sovelluksessa, varmista, että käytössä on sovelluksen uusin versio.

Nykyiset Apple-käyttäjät löytävät päivityksen App Storen kohdasta ”päivitykset”. Googlen Play-kaupassa päivitykset löytyvät kohdasta ”omat sovellukset ja pelit” ja sieltä kohdasta ”päivitykset”.

Uudet käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi oman älypuhelimen sovelluskaupasta.
Näköislehdet ovat edelleen luettavissa myös eKaleva.fi-sivustolla.

Lapin Kansan ja Koillissanomien sisällöt löytyvät omista sovelluksistaan.

MAINOS

Kommentoi

Minusta näköislehdet ovat vähän hölmöjä ja tarpeettomia. Toki sen ymmärtää että ne on helppo toteuttaa kun tulevat paperilehden taiton ohessa käytännössä suoraan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

7:56
Ympäristötoimi keskeytti veden poispumppauksen louhoksella Kiimingissä – lähiojissa havaittu savista vettä ja leväkasvustoa
7:00
Yksityisyyden suoja vaatii tilannetajua Lukijalta
7:00
Louhokseen kirkasvetinen kalliojärvi – Kempeleeseen Zeniitin tulevalle matkailualueelle valmistuu kalliojärvi näillä näkymin vuonna 2024 Tilaajille
6:53
Merikoskenkadun asfalttiin Tuirassa ilmestyi yllättäen suuri monttu – "Ajoneuvolle olisi voinut käydä huonosti"
6:34
Mies kaahasi Kuusamontiellä Oulussa yli 170 kilometrin nopeudella
6:33
Moottoripyörä ja auto kolaroivat Oulun Peltolassa – nainen kaatui törmäyksessä moottoripyörällä ja loukkaantui
6:19
Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

181 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Demokratia on tuhon tiellä somen takia

Äänioikeus olisikin korkea aika muuttaa maksulliseksi ja kaupallisesti oikeudeksi. Tulisi harkintaa äänestyskäyttäytymis... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image