Oulu

Kaleva Media lanseeraa Oulu247-mo­bii­li­pal­ve­lun

Kaupunkilehtien sisällön lisäksi Oulu247 tarjoaa kännykässä sosiaalisen median kanavista ja alueellisten toimijoiden lähteistä valikoitua sisältöä. KUVA: Valttari Pöyhtäri
Oulu 3.2.2020 15:11
Kaleva

Kaleva Median uusi kaupunkimedia Oulu247 tulee käyttöön tiistaina. Sisältövastuun kantavat kaupunkilehdet Forum24:n ja Oulu-lehti. 

Mobiilisovelluksena toimivan palvelun ydinajatuksena on Kaleva Median lehtien maksuttoman sisällön lisäksi koostaa kaupunkilaisille hyödyllistä, ajankohtaista sisältöä sosiaalisesta mediasta.  

Ensimmäisessä vaiheessa Oulussa lanseerattavan palvelun käyttäjille tämä tarkoittaa henkilökohtaisesti räätälöitävää uutispalvelua, jota voi muokata omien kiinnostusten mukaan.  

– Paikallisten uutisten ja ilmiöiden seuranta nousee Oulu247:n myötä Oulussa uudelle tasolle, kun kaupunkilehtien jatkuvan seurannan lisäksi uusi palvelu tarjoaa myös kaupunkilaisille ja yhteisöille mahdollisuuden osallistua sisällöntuotantoon luotettavalla ja valvotulla alustalla. Viime aikoina on nähty paikkatietoon perustuvien some-sovellusten käytön huima kasvu, mutta moderoinnista on puuttunut selkeä linja ja käyttäjille tarjottava räätälöitävyys, jonka Oulu247 nyt tarjoaa, Kaleva Median toimitusjohtaja Juha Laakkonen sanoo. 

Kaupunkilehtien sisällön lisäksi Oulu247 tarjoaa sosiaalisen median kanavista ja alueellisten toimijoiden lähteistä valikoitua sisältöä. 

– Uutispalvelun lisäksi koostamme julkisista sosiaalisen median syötteistä paikallisesti kiinnostavaa tai alueellisesti rajautuvaa sisältöä, jota kuka tahansa kaupunkilainen voi tuottaa omien kanaviensa kautta käyttämällä #oulu247 -merkintää julkaisuissaan, Kaleva Median kaupunkilehtien julkaisujohtaja Martti Turunen selventää.  

Täysin vapaata julkaisuoikeutta kaupunkilaisille #oulu247 merkinnän käyttö ei kuitenkaan tarjoa, sillä toimituksen on aina hyväksyttävä palveluun lähetetty päivitys. Turunen selventää toimintatavan perustuvan journalistin ohjeisiin tietojen hankkimisesta ja julkaisemisesta. 

– Erityisesti kiinnitämme huomiota sisällön kunnioittavaan linjaan, kaikki julkinenkaan ei välttämättä ole aina julkaistavissa. Ja tietenkin pidämme kiinni Oulu247:n osalta täydestä journalistisesta riippumattomuudesta, Turunen sanoo. 

Oulu247 on ladattavissa maksutta Applen App Store ja Google Play -sovelluskaupoista. Sovelluksen kehittämisestä ja tekijänoikeuksista vastaa Kaleva Media.

Kaleva on osa Kaleva Mediaa.

MAINOS

Kommentoi

Mihin hävisi kommenttini? Kehuin Turusta ja ihmettelin jutussa lueteltujen brändien määrää. Vertaa vaikkapa HS tai IS.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kale! lopetettiin YT:n jälkeen. Kale! takaisin. Tosin mehän ollaan vaan lukijoita ja ei-tilaajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Latasin, enkä oikein ymmärtänyt. Siis tämä on vain tapa käyttää Twitteriä, mutta Kalevan softalla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minähi latasin ja näyttihä siellä olevan myös Instaa, FB:tä, juutubeaki ja Oulu247 omaa tuotantoa. Pistin tägejä seurantaan, saapa nähä alakaako osumaan kiinnostavaa sisältöä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on sanomalehtiviikko ja monet muut lehdet ovat luettavissa ilmaiseksi ilman mitään kirjautumisia mutta ei tietenkään Kaleva!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

8:52
Nyt se on tutkittu – moni pitää vihreään kuluttamiseen kannustamista vastenmielisenä tuputtamisena
7:35
Ainakin 11 ihmistä kuoli asehyökkäyksissä vesipiippubaareihin Saksassa – myös epäilty löytyi kuolleena
7:00
Päivän leffapoiminnat: Alakuloinen jännäri varoittelee tulevaisuudesta – populistinen presidenttiehdokas on kuin nykypäivän hahmo
7:00
Älä tyydy tavanomaisiin laskiaispulliin – kokeile aivan uusia täytteitä tai yhdistele perinteisiä omaperäisesti Tilaajille
6:54
Pikaluottoja tyrkytetään myös firmoille – "Se on äärimmäisen kallista rahaa" Tilaajille
6:33
Tuulilasit ottavat taas osumia irtokivistä – oululaisyrittäjällä poikkeuksellisen kiireinen alkuvuosi: "Etenkin Pohjantiellä napsuu kuulemma ihan jatkuvasti" Tilaajille
6:30
Mies ajoi rajua ylinopeutta Iissä – alkometri näytti törkeitä lukemia
13
Uudet liikennemerkit tulevat Suomen teille – keltainen viiva vaihtuu valkoiseen
13
Kärpät säilytti sarjataulukon piikkipaikkansa nihkeähköllä voitolla sarjajumbosta – Sportin Dufva: ”Paras tänään näkemäni maalintekijä oli Hannu Hilli Oulun Värisilmästä”
11
Karjasilta on kaikesta huolimatta vielä yksi maamme yhtenäisemmistä jälleenrakennusalueista – joitain käsittämättömiä kötöstyksiä löytyy Lukijalta
6
Perhe jäi kahden tulen väliin: Oulun kaupunki vaatii Karjasillan suojeltuun hometaloon korjausta, 50 neliön talolle kustannusarvio jopa 365 000 euroa – purkulupa ei hevillä heltiä kulttuurisesti arvokkaalla alueella Tilaajille
5
Kysyimme, miten opettajien kohtaamista vaaratilanteista ilmoitetaan – "Suurin osa ilmoituksista on oppilaiden aiheuttamista väkivaltatilanteista"
5
Koppikorvausten jyrkkä kasvu tyssäsi viime vuonna – syyttömänä vangituille maksettu korvaussumma romahti 1,3 miljoonalla eurolla
5
Äänestysinto on nousussa Yhdysvaltojen demokraattimielisillä alueilla – lupaa hyvää Trumpin kaatoa yrittäville

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamulla Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamulla maan itäosassa, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

264 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

ministerien virka autot

Onnellinen ihminen ei kadehdi. Ei ketään, ei mitään, ei missään. :) Lue lisää...
VELATON VARALLISUUTE...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image