Oulu

Kaksi henkilöautoa kolaroi Nelostien risteyksessä Iissä, yksi vakavasti loukkaantunut henkilö – jono paisui kilometrien mittaiseksi

Hälytys tuli noin kello 10.45. KUVA: Taneli Kärki
Oulu 11.2.2019 11:01 | Päivitetty 11.2.2019 14:32
Heikki Uusitalo

Nelostiellä Iin Kuivaniemessä sattui maanantaina aamupäivällä liikenneonnettomuus. Tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuuspaikka oli tarkemmin Viinamäentien risteyksessä. 

Kyse oli poliisin mukaan kahden henkilöauton risteyskolarista, jossa loukkaantui ainakin yksi henkilö. Pelastuslaitoksen mukaan henkilö loukkaantui vakavasti.

Onnettomuuden pelastus- ja raivaustyöt kestivät iltapäivään saakka. Töiden vuoksi tieltä oli välillä yksi kaista suljettu ja välillä koko tie.

Onnettomuudesta aiheutui haittaa molempiin suuntiin matkaavalle liikenteelle. Kello 13 aikaan jono oli arviolta jopa kolmen kilometrin mittainen. Tieliikennekeskus tiedotti Kello 14 jälkeen, että tilanne on ohi ja liikenne pääsee hiljalleen palautumaan normaaliksi.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 10.45.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

Täytyy ihmetellä kun ihmiset on pelastettu autoista, liikenne pidetään kokonaan pysäytettynä kaksi tuntia? Noi kaksi autoa pidettiin tukkimassa liikennettä, jotka olisi ollut mahdollista siirtää tieltä pois sen jälkeen. Autot olivat 2.5 tunnin jälkeen vielä tiellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin oli nelostie tukossa, vaikka tämä olisi käytännössä voitu välttää siirtämällä mersu pois kaistalta penkalle. No, kai siellä piti käydä tutkijoiden ihmettelemässä tilannetta ennen kuin voitiin tehdä mitään(?)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa nyt saataisiin ne penkat kaadettua siitäkin risteysalueelta. Jokainen nelostien risteys Kuivaniemellä on niin korkeiden lumivallien keskellä, että tielle ei näe juuri mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nii mutta ku Kuivaniemi kuuluu Iin kuntaan. Siksi uutisissa kerrotaan tapahtumapaikaksi Ii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö se kuivaniemi ole nykyään lin kuntaan kuuluvaa aluetta? Vaikka kylläkin paikka on siellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin tämä törmäys suolaukseen liittyy. Arviointi virhe risteysalueella. Toinen autoilija ei osannut arvioida oikein lähestyvän auton nopeutta ja oman auton kiihtyvyyttä liikkeelle lähdössä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heti kun suolaus ja sohjonteko taas hölmöläisten toimesta aloitettiin, niin kolisee

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

126
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
93
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
40
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
38
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
37
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
36
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
23
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

179 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image