Oulu

Kaakkurin po­lii­sio­pe­raa­tios­sa löydetyt aseet oli viety asuntomurron yhteydessä

Poliisioperaation yhteydessä haltuunotetut kaksi ampuma-asetta oli varastettu asuntomurron yhteydessä. KUVA: JUSSI LEINONEN
Oulu 9.6.2017 9:37
Kaleva

Kaakkurin eilisessä poliisioperaatiossa poliisin haltuunottamat aseet oli viety asuntomurron yhteydessä samana päivänä, kertoo poliisi. 

Tutkinnanjohtaja Jan Sormusen mukaan asunnosta löydetyt kaksi ampuma-asetta olivat viety aiemmin torstaina Kaakkurissa tapahtuneen asuntomurron yhteydessä. Murto ei tapahtunut asunnossa, jossa epäillyt otettiin kiinni.

Tapauksen tutkinta on vielä kesken.

– Tutkimme, onko asetta käytetty ja kuka sitä on mahdollisesti käyttänyt. Lisäksi tutkimme, onko aseella ammuttu asunnossa tai asunnosta ulos, Sormunen kertoo.

Lukija kuvasi poliisioperaatiota Oulun Kaakkurissa torstai-iltana.

Poliisioperaatio sai alkunsa, kun poliisi sai ilmoituksen Kaakkurin Citymarketin lähellä olevasta yksityisasunnosta kuuluneesta laukausta muistuttavasta äänestä. Poliisi meni paikalle usean partion voimin ja eristi pienen kerrostaloalueen. Paikalle tuli myös ambulansseja.

Poliisi otti operaatiossa kiinni yksityisasunnosta nuorehkot naisen ja miehen.

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Minä ampuilen joka Juhannus aatto ja muuloinkin kotini rappusilta savikiekkoja Sortavalassa omalla tontillani eikä siinnä ole mitään ihmeellistä. Kiväärirata löytyy myös kotini tontilta ja iso hiekkavalli johon voin ampua Kalashnikov rynnäkkökiväärilläni jonka sain lahjaksi jäätyäni eläkkelle puolustusvoimista. Auton takakontissa minulla on aina pumppuhaulikko ja 500 patruuna sekä puoliautomaatti 308 kivääri johon myös löytyy vähintään 500 ammusta. Koska ei voi tietää jos kaupunki tai millä reissulla hyväänsä törmään armeija kaveriin tai muuten ammunnasta pitävään ystävääni. Voimme harjoitella ammuntaa ja pitää hauskaan lähimmällä ampumaradalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua ja Posio lumisateen ja tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

TUVAN TIETÄVÄMMÄT

No minäpä komnentoin olevani samaa mieltä. Kielioppiin tai henkilöön käyvä arvostelu kertoo, että puheena olevaa aihetta... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image