Oulu

Intersport avaa liikkeen kauppakeskus Valkeaan, Rintamäen ja Joutsensillan myymälät jatkavat

Kuva Valkean avajaisista 14. huhtikuuta. KUVA: Kontiainen Jarmo
Oulu 3.5.2016 15:09 | Päivitetty 3.5.2016 15:31
Kaleva

Urheiluliike Intersport avaa uuden myymälän kauppakeskus Valkeaan Ouluun loppuvuodesta.

Kahteen kerrokseen levittyvään Intersportiin tulee yli 2000 neliön tilat.

 – Valkea on heti avattuaan Oulun alueen keskeisin ja tärkeä kauppapaikka, sanoo Intersport Finland Oy:n ketjujohtaja Juha Nurminen.

Nurmisen mukaan sekä Rintamäen että Joutsensillan liikkeet jatkavat toimintaansa. Uuden liikkeen myötä Intersportilla on kaksi myymälää lähes vierekkäin keskustassa. Nurminen uskoo, että molempiin riittää asiakkaita.

– Se jää tietenkin nähtäväksi, mutta niin on laskettu, hän toteaa.

Joutsensillan myymälässä on menossa parhaillaan loppuunmyynti, kun kauppias vaihtuu. Liike kuitenkin jatkaa uuden kauppiaan johdolla samalla paikalla.

Valkea avasi ovensa Oulussa huhtikuun puolessa välissä. Osa tiloista on vielä remontissa. Uuden Intersportin on määrä avautua joulukauppaan mennessä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (57)

Ei taida olla mitään mahdollisuutta, että jokainen Intersport erikoistus osaksi johonkin - parempi että kaikki myy samaa suppeahkoa valikoimaa kaikesta tavallisesta..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä se tympii, etenkin, jos käy välillä suuressa maailmassa katsomassa valikoimia. Ei voi tajuta, miten täällä kaikille valikoituu samat kamat hyllyyn vaikka noilla samoillakin brändeillä on tarjontaa paljon laajemmin. Oululaiset sisäänostajat ovat ennakkoluuloisia, ujoja ja arkoja. Ja kauppiaat keskusliikkeiden orjuuttamia, hinnoittelua ei osata. Kalliissa tuotteessa kate ei saisi olla sama kuin halvemmissa... Bisnestä ei osata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tehdessäni tutustumismatkan Valkeaan panin merkille liikkeissä olevan tuotteiden hintatason verrattuna muissa kaupoissa ja kauppakeskuksissa olevaan hintatasoon. Valkeassa hinnat ovat korkeita johtuen kauppapaikan korkeista kustannuksista. Siitä seuraa Stockmann ilmiö, eli vain hyvätuloisilla on varaa sieltä ostaa lukuunottamatta alennusmyyntejä. Tavalllinen kansa on hintatietoista ja äänestää jaloillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

juu mutta kun niitä ns. hyvätuloisia on kokoajan entistä vähemmän tässä maassa...ja miksi yleensäkään maksaa enempiä kun samaa tavaraa saa aivan halvallaki

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kovin oli likaista meluisaa ja ahdasta tuolla valakiassa. Tuli käytyä samantien kahesti - ensimmäisen ja viimisen kerran, tuli sitten mitä liikkeitä tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Intesportit ovat vähän jämähtäneet paikalleen. Hinta korkea ja palvelu väkinäistä, asiakkaan ostohalukkuus skannataan nopeasti. Konsepti on tuotteiden ja palvelun osalta vanhentunut, uusia suunnannäyttäjiä ovat budgetsportit ja xxl. Siellä on helppo asioida.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Xxl tulee tiedän jo valmiiksi että tulee siellä käytyä kun tilaan jo nyt netti kaupasta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ouluun kaivattaisiin pikaisesti elintarvikkeita myyvä HALPA-HALLI.
Tuo ARINAn mafia ällöttää, eikä KESKO ole enää maineeltaan yhtään kummempi nuijittuaan kumoon Siwat ja Valintatalot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EI muuta kuin ala kauppiaaksi.
Putiikki pystyyn ja narinat pois.
Huomaat kuinka "helppoa" se on
Kiitos Arinalle, että kehittää Oulua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oletko sattunut käymään keskustassa viimeaikoina? Tyhjiä liikekiinteistöjä on kuin Venäjällä ydinturman jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän Siwat ja Valintatalot (eli Suomen Lähikauppa Oy) nuijineet ihan itse itsensä kumoon häviten alan kilpailun muille toimijoille. Hyvä vain että joku suostui ostamaan kannattamattoman putiikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi taas yksi naistenvaateliike? Olisi tullut urheiluliike. Rintamäkikin oli ennen Intersport-aikaa urheiluliike. Ei ihme että XXL on laajentanut Suomessa nopeasti - markkinoille on tullut tyhjiö Keskon ostettua kilpailijat ja keskityttyä naisten arkivaatteisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei voisi vähempää kiinnostaa. Suuri osa Oululaisista aikuisista keski- tai isokokoisia, mutta paikallisten urheiluliikkeiden rätit kokoa XS -M. Eli turha edelleenkään etsiä normaalikokoiselle aikuiselle sopivia vaatteita kaupoista. Oulussa myydään vain teinikamaa langanlaihoille fitnes-urheilijoille, ei normaalikokoisille aikuisille, vaikka alussa niin luvataan. Itse en suostu käyttämään liian pieniä ja ylihintaisia vaatteita, joten tyydyn market-kamaan.... bonusta tai ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän urheiluliikkeissä on lähes aina "isojen tyttöjen" kokoja (42-46). Tietysti niitä on vähemmän, koska menekki on pientä: ryhmä on pieni ja he eivät ole ehkä se kaikista potentiaalisin ostajaryhmä urheiluvaatteille. Jos olisivat, niin kyllä niitä olisi myynnissä, kutsutaan myös kulutuksen ja tarjonnan laiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ovatko koot 42-46 mukamas isojen tyttöjen kokoja? Isojen tyttöjen kokoja ovat 50 - 62! Oulun Intersportit eivät sellaisia ole nähneetkään - onneksi verkkokaupoista saa tilaamalla!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai voiski olla että toiset on asiallaan aikaisemmin liikkeellä kuin sinä ja ostaa ne menevimmät koot pois? Toisaalta en jaksa uskoa että kauppias ostaisi nimenomaa sellaisia kokoja joille ei ole menekkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on tasan kaksi vaihtoehtoa , säädämme vaatteiden kokoa ,tai säädämme kroppamme kokoa , valinta kysymys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli tahdot ilmeisesti sanoa, että on oma syy, kun kaupasta ei löydy sopivia kokoja. Itselleni sopii koko 42 -44 mallista riippuen, mutta eihän niitä juuri urheiluliikkeissä ole. Kummasti vanhoista mallistoista sopii koko 38 - 40. Uskallan siis epäillä, että tuotteita tilataan myymälöihin liian vähän, kun uskotaan etteivät "isot tytöt" urheile. Tiedoksesi, että kyllä urheilevat, eivät vain voi käyttää merkkivaatteita muuten kuin netistä tilattuna. Eihän sitä kysyntää kaupoissa ole, kun lukemattomat kerrat pettymään joutuneet asiakkaat kiertävät kaupat kaukaa. Terveisiä siis kauppojen (myös muiden kuin urheilukauppojen) tilausvastaaville. Tilatkaa hyvän näköisiä naisten asuja myös koossa 42 - 60, niin varmasti menevät kaupaksi. Jos kauppa myy, ei tarvitse tilata netistä kotiin sovitettavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi kun nämä viestit menisivät myös Valkean yrittäjille eikä vain meille lukijoille.

Aika lailla samaa mieltä olen tuosta urheiluliikkeiden vaatevalikoimista.
Toiveena olisi myös Valkean Sokoksen naisten vaatteiden valikoimaan muutosta tai ainakin lisäystä. Tänään taas siellä kävin kun ajattelin etten ehkä ensimmäisellä kerralla osannut niin tarkasti katsella. Petyin toistamiseen ja kuulin muutaman muunkin sanovan ettei Sokoksesta taida vaatteita löytää lainkaan.
Kannattaakohan enää kolmatta kertaa käydäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (57)

Uutisvirta

18:15
Linnanmaalaisen päiväkodin pihalla tulipalo – jo toinen kahden päivän sisällä
18:11
Kansanedustaja Mikko Kärnä harkitsee keskustan puheenjohtajakisaan osallistumista, mikäli muita ehdokkaita ei ilmaannu
18:00
Oululainen nuori telinevoimistelija aloitti harjoittelun jälkijunassa ja nousi ahkeruudellaan arvokisatason urheilijaksi – "Innolla odotan ensimmäisiä MM-kisoja" Tilaajille
17:54
Alle 15-vuotiaita lapsia epäillään Mikkelin koulupalon sytyttämisestä – tutkinnanjohtaja kertoo, miten lasten leikki johti koulun palamiseen
17:31
Kaksi tuomiota Sunny Car Center -vyyhdistä – Markku Ritaluomalle lähes miljoona euroa maksettavaa
17:30
EU:n nimitysruletti pyörähtää käyntiin tänään – huippukokous yrittää löytää nimet huippuvirkoihin
17:29
Kilometrejä pitkä öljypäästö Itämerellä – aiheuttajaa selvitetään
77
Tuppuraisella liki 400 000 euroa asuntolainaa, Kulmunilla lainaa 100 000 euroa – Harakalla muhkea osakesalkku ja sijoitusasuntoja
50
Hagelberg uskoo: Stockmannin entisiin tiloihin syntyy monipuolinen kauppakeskus – ”Pekurin korttelin kehitys tärkeää koko keskustalle”
30
Päivi Räsänen arkkipiispa Luoman sateenkaarisuvaitsevaiseen vastaukseen: "Pride-liikkeen ideologiaa ja kirkon arvopohjaa mahdotonta sovittaa yhteen
25
IL: Riitta-Liisa ja Toni Roponen muuttavat Ida-tyttärensä kanssa Haukiputaalta Yhdysvaltoihin – Toni Roponen Denverin yliopiston hiihtovalmentajaksi
23
Alman mittaus: Perussuomalaiset selvästi suosituin puolue
19
Pääministeri Rinne HS:lle: Suomalaislääkärin mukaan olisin kuollut, jos minut olisi herätetty Espanjassa
14
Lehto Group käynnistää neljä rakennushanketta ympäri Suomea – pohjoisin paikka Utsjoella, projektien arvo yhteensä 27 miljoonaa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa kehittyy iltapäivällä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy erittäin voimakkaita ukkospuuskia, yli 25 m/s.
Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa kehittyy iltapäivällä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 20 m/s.
UV-säteily on voimakasta Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. UV-indeksin arvo on 6.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

On kukkia
Lukija

Uusin lukijakuva

Piippopaksupää
/honen

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Menettekö suviseuroihin muhokselle

101 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Kerro yksikin parempi maa? Lue lisää...
Mc

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image