Oulu

Immonen haluaa lopettaa kiin­tiö­pa­ko­lais­ten vastaanoton

KUVA: Kari Rouhiainen
Oulu 17.9.2012 22:13
Kaleva

Perussuomalaisten Olli Immonen jätti maanantaina Oulussa valtuustoaloitteen, jossa hän esittää kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettamista Oulussa.

Aloitteessa kaupunginhallitukselta edellytetään toimia pakolaisten vastaanottamisesta tehdyn sopimuksen purkamiseksi Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen kanssa.

Immonen on laskenut, että 2009 valtion maksamien korvausten jälkeen oululaisille jäi maksettavaksi maahanmuuton kuluja noin 1,5 miljoonaa euroa. (Kaleva)

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (69)

Immonen, Halla-aho ja kumppanit voi tehdä mitä aloitteita tahansa. Päätäntävalta kun on aivan jossakin muualla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alat kai tajuta, että Immosella on runsaasti äänestäjiä ja samanmielisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pudasjärvellä joku voisi myös avata suunsa kyseisestä aiheesta. Täällä eletään jo ahdingossa kun pieni paikka ja lisää populaa vain tulee. Töitä eikä ainakaan asuntoja enää löydy Pudasjärveltä kun kaikki on aina varattu maahntulioille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiaa! Kyllähän se niin ärysttää kittuuttaa päivä kerrallaan töissä ja rahaa ei palkan jälkeen paljoa jää sitten näitä pakolaisia kun katselee kun ei ole huolen häivää mistään kun kaikki maksetaan! Eiköhän niillekkin olisi riittänyt ihan esim. kirpputori tavara, ja sitten näillä heidän vaate/ruoka/jne rahoilla nostettu vaikka vähä meidän omien esim. opiskelioiden tukia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otapa kuule vähän asioista selvää. Kansalaisuuden saaneilla maahanmuuttajilla saavat täsmälleen yhtä paljon etuja kuin kantasuomalaiset. Pakolaiskeskuksessa olevat saavat jotain pari sataa kuussa, jolla heidän pitää maksaa oma ruokansa ja vaatteensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin nämä jotka asustelevat esim. Pudasjärvellä, omistavat esim. vaatteet kalliimmat kuin meikäläisen palkka ja voin vain kertoa että on joka päivä uudet kledut päällä. Oletko nähnyt heidän asuntonsa? Mistäköhän sinne tulee nämä taulutelkkarit ja viimeisen päällä olevat sisustukset. Kerran myös juttelin erään nuoren herran kanssa ja hän kertoi että ei mitään ropleemaa kun kaikki maksetaan ja sitten vielä lyödään rahaa kouraan + lappuja joilla saa käydä shoppailemassa. Kyllähän se jyrsii työssä käyvän mieltä kun saa raataa ja sitten toiset vain käyvät hakemassa sossusta lippuja ja lappuja ja lähtevät ostoksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vastaan ? voisit vähä ottaa asoista paremmin selvää ja miettiä sitten miten tähän vastaat."ei näy meidän lompakossa" hyvin jännä homma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Olli Immoselle, joka rohkeanan poliitikkona uskaltaa puhua asiaa. Meillä on omastakin takaa ongelmia ja Kelan asiakkaita sekä muuten apau tarvitsevia, niin pitääkö niitä Afrikkaa myöten haalia. Onko pakko jos ei taho. No ei ole. Täältä lähtee ääni Perussuomalaisille. Ei tämä hulluus muuten lopu.

Valtio ja myös Oulu elikkä me velkaannumme koko ajan lisää ja nostamme verotusta. Emmekä siltikään kykene huolehtimaan omista vanhuksistamme ja muista apua tarvitsevistamme, niin eihän tässä eityöperäisten maahanmuuttajien haalimisessa ole päätä eikä häntää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on meiltä kaikilta pois tuo pakolaisten vastaanotto. Me kaikki maksamme veroissamme heidän ylläpidon. Moni kärsii siitä, ettei asuntoja riitä kaikille. Moni kärsii turvallisuuden huononemisesta. Samoin asumisviihtyvyys kärsii (kokeilkaapa asua maahanmuuttajaperheen naapurissa vaikka VVO:lla, niin ymmärrätte mistä puhun).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asun pakolaisten vieressä eikä mitään ongelmia ole ikinä ollut. Mukavampia naapureita kuin monet tiukkapipot suomalaiset. Se on kuule vain omasta asenteesta kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se ei näy meidän yhdenkään taloudessa ja lompakossa jos Oulu vastaanottaa kiintiöpakolaisia. Suhteutetaanpa taas näitä asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eikö ? aika ihmeellisesti asiaan suhtaudut " ei näy meidän lompakossa" jännä homma..mietis asioita vähän syvemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistolaisilla on suloisen hämärtynyt todellisuudentaju. Kunnan varat ovat suuri kakku josta pakolaiset leikkaavat siivun. Samalla pakolaisten syömällä siivulla voisimme tukea esimerkiksi terveyspalveluitamme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immonen huomasi, että persut eivät ole kuluvalla kaudella tehneet Oulussa yhtään aloitetta, niin nyt vaalien alla tulee sitten kiire tehdäkin jotain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otappa Immonen esille tuo Oulun Palloseuran harrastama palloilijoiden maahantuonti. Saivat vielä 750 000 euroa valtiolta tuon Castrenin hallin pystytykseen, että voivat halpoja nigerialaispelaajia siellä testata. Hinnat ovat laittamassa niin koviksi että oululaiset juniorit ei siellä pelaa, jos ei kaupunki maksa maksuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (69)

Uutisvirta

7:45
Kempeleen Kirin Valtteri Kleemolan elämä jatkuu normaalisti viime kesänä saadusta aivoinfarktista toipumisen jälkeen – "Hieno tunne, kun ensimmäisen kerran sai taas hien pintaan ja pääsi saunomaan" Tilaajille
7:30
Metsäteollisuuden laaja kolmeviikkoinen lakko alkoi – alan tuotanto pysähtyy lähes kokonaan Suomessa
7:00
"Päässä surisi kuin ampiaispesässä" – Markku Toukola on kärsinyt lähes 20 vuotta piinaavasta vaivasta, joka miltei vie yöunet Tilaajille
7:00
Kävimme tapaamassa protestoivia naisia, jotka ovat laulaneet Delhin mummoprotesteissa jo viikkoja – Intian uusi kansalaisuuslaki jätti muslimit ulkopuolelle Tilaajille
6:43
Koripallolegenda Kobe Bryant kuoli helikopterin maahansyöksyssä
6:24
Lakko pysäyttää työt mekaanisessa metsäteollisuudessa, pelkästään Pyhännällä lakon piirissä on noin 140 työntekijää
6:00
Holokaustin tapahtumien läpikäynti on paras tapa vakuuttaa nuoriso: ei koskaan enää Lukijalta
33
Lakko pysäyttää työt mekaanisessa metsäteollisuudessa, pelkästään Pyhännällä lakon piirissä on noin 140 työntekijää
8
Pysähtyvätkö paperitehtaat ja seisahtuvatko sellutehtaat? Metsäteollisuuden sovittelusta ei ole tihkunut tietoja, lakko uhkaa alkaa keskiyöllä
8
Metsäteollisuuden laaja kolmeviikkoinen lakko alkoi – alan tuotanto pysähtyy lähes kokonaan Suomessa
5
Metsäteollisuus vastaa lakkoon kolmen päivän työsululla, sovintoa haetaan valtakunnansovittelijan toimistolla
5
Metsänomistajille on suunnitteilla ensimmäinen valtiontuki täysin ja ainoastaan ilmastolähtökohdista – kompensaatioiden taustalla hiilinielujen vahvistaminen
5
Talvinen sää palaa Ouluun: Tällä viikolla taivaalta tulee lunta useampana päivänä, lämpötila pysyy pakkasen puolella
2
Holokaustin tapahtumien läpikäynti on paras tapa vakuuttaa nuoriso: ei koskaan enää Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä maan itäosassa, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä- ja Länsi-Lapissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

224 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paras asumismuoto?

Kun ei tarvi miettiä raha-asioita, vaan voi keskittyä pelkästään tuohon viihtyvyyteen, niin sehän on tottakai oma OKT, s... Lue lisää...
ESIMERKKI TODELLISUU...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image