Oulu

Immonen haluaa lopettaa kiin­tiö­pa­ko­lais­ten vastaanoton

KUVA: Kari Rouhiainen
Oulu 17.9.2012 22:13
Kaleva

Perussuomalaisten Olli Immonen jätti maanantaina Oulussa valtuustoaloitteen, jossa hän esittää kiintiöpakolaisten vastaanoton lopettamista Oulussa.

Aloitteessa kaupunginhallitukselta edellytetään toimia pakolaisten vastaanottamisesta tehdyn sopimuksen purkamiseksi Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen kanssa.

Immonen on laskenut, että 2009 valtion maksamien korvausten jälkeen oululaisille jäi maksettavaksi maahanmuuton kuluja noin 1,5 miljoonaa euroa. (Kaleva)

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (69)

Immonen, Halla-aho ja kumppanit voi tehdä mitä aloitteita tahansa. Päätäntävalta kun on aivan jossakin muualla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alat kai tajuta, että Immosella on runsaasti äänestäjiä ja samanmielisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pudasjärvellä joku voisi myös avata suunsa kyseisestä aiheesta. Täällä eletään jo ahdingossa kun pieni paikka ja lisää populaa vain tulee. Töitä eikä ainakaan asuntoja enää löydy Pudasjärveltä kun kaikki on aina varattu maahntulioille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiaa! Kyllähän se niin ärysttää kittuuttaa päivä kerrallaan töissä ja rahaa ei palkan jälkeen paljoa jää sitten näitä pakolaisia kun katselee kun ei ole huolen häivää mistään kun kaikki maksetaan! Eiköhän niillekkin olisi riittänyt ihan esim. kirpputori tavara, ja sitten näillä heidän vaate/ruoka/jne rahoilla nostettu vaikka vähä meidän omien esim. opiskelioiden tukia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otapa kuule vähän asioista selvää. Kansalaisuuden saaneilla maahanmuuttajilla saavat täsmälleen yhtä paljon etuja kuin kantasuomalaiset. Pakolaiskeskuksessa olevat saavat jotain pari sataa kuussa, jolla heidän pitää maksaa oma ruokansa ja vaatteensa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin nämä jotka asustelevat esim. Pudasjärvellä, omistavat esim. vaatteet kalliimmat kuin meikäläisen palkka ja voin vain kertoa että on joka päivä uudet kledut päällä. Oletko nähnyt heidän asuntonsa? Mistäköhän sinne tulee nämä taulutelkkarit ja viimeisen päällä olevat sisustukset. Kerran myös juttelin erään nuoren herran kanssa ja hän kertoi että ei mitään ropleemaa kun kaikki maksetaan ja sitten vielä lyödään rahaa kouraan + lappuja joilla saa käydä shoppailemassa. Kyllähän se jyrsii työssä käyvän mieltä kun saa raataa ja sitten toiset vain käyvät hakemassa sossusta lippuja ja lappuja ja lähtevät ostoksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vastaan ? voisit vähä ottaa asoista paremmin selvää ja miettiä sitten miten tähän vastaat."ei näy meidän lompakossa" hyvin jännä homma.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki Olli Immoselle, joka rohkeanan poliitikkona uskaltaa puhua asiaa. Meillä on omastakin takaa ongelmia ja Kelan asiakkaita sekä muuten apau tarvitsevia, niin pitääkö niitä Afrikkaa myöten haalia. Onko pakko jos ei taho. No ei ole. Täältä lähtee ääni Perussuomalaisille. Ei tämä hulluus muuten lopu.

Valtio ja myös Oulu elikkä me velkaannumme koko ajan lisää ja nostamme verotusta. Emmekä siltikään kykene huolehtimaan omista vanhuksistamme ja muista apua tarvitsevistamme, niin eihän tässä eityöperäisten maahanmuuttajien haalimisessa ole päätä eikä häntää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on meiltä kaikilta pois tuo pakolaisten vastaanotto. Me kaikki maksamme veroissamme heidän ylläpidon. Moni kärsii siitä, ettei asuntoja riitä kaikille. Moni kärsii turvallisuuden huononemisesta. Samoin asumisviihtyvyys kärsii (kokeilkaapa asua maahanmuuttajaperheen naapurissa vaikka VVO:lla, niin ymmärrätte mistä puhun).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asun pakolaisten vieressä eikä mitään ongelmia ole ikinä ollut. Mukavampia naapureita kuin monet tiukkapipot suomalaiset. Se on kuule vain omasta asenteesta kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se ei näy meidän yhdenkään taloudessa ja lompakossa jos Oulu vastaanottaa kiintiöpakolaisia. Suhteutetaanpa taas näitä asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

eikö ? aika ihmeellisesti asiaan suhtaudut " ei näy meidän lompakossa" jännä homma..mietis asioita vähän syvemmin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmistolaisilla on suloisen hämärtynyt todellisuudentaju. Kunnan varat ovat suuri kakku josta pakolaiset leikkaavat siivun. Samalla pakolaisten syömällä siivulla voisimme tukea esimerkiksi terveyspalveluitamme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immonen huomasi, että persut eivät ole kuluvalla kaudella tehneet Oulussa yhtään aloitetta, niin nyt vaalien alla tulee sitten kiire tehdäkin jotain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otappa Immonen esille tuo Oulun Palloseuran harrastama palloilijoiden maahantuonti. Saivat vielä 750 000 euroa valtiolta tuon Castrenin hallin pystytykseen, että voivat halpoja nigerialaispelaajia siellä testata. Hinnat ovat laittamassa niin koviksi että oululaiset juniorit ei siellä pelaa, jos ei kaupunki maksa maksuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (69)

Uutisvirta

70
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
50
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
44
Oulun Allas Sea Poolin aikataulua jatkettiin vuodella – nyt merikylpylän arvioidaan avautuvan keväällä 2021
42
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
19
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
18
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus
17
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image