Oulu

Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa

KUVA: Silja Viitala
Oulu 24.7.2019 6:19
Kaleva

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Haukiputaan Kellossa tiistai-iltana hieman ennen kello 20. Kuljettaja, Koillismaalla asuva noin 50-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen todennäköisesti käyttäneen huumausainetta.

Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi. Poliisi kirjasi rikosilmoituksen rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 20.50 aikaan Valtatiellä Tuirassa toinen partio tapasi myös epäillyn rattijuopon. Autoa kuljettanut noin 45-vuotias oululainen nainen sai huumausainepikatestissä positiivisen tuloksen amfetamiinille. 

Naista käytettiin verikokeissa. Häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

MAINOS

Kommentoi

Missä ihmeen Haukiputaan Kellossa? Eikö toimittajat vieläkään tiedä, lähes 10 vuoden jälkeen, että Kellon kaupunginosa ei kuulu mihinkään toiseen kaupunginosaan! Vai muisteletteko vielä Pateniemenkin kuuluvan Haukiputaan kuntaan - haloo, sellaista ei enää ole!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä virkavalta saa välittäjiä kiinni, mutta aina tulee uusia yrittäjiä! Kysyntä on kova, eli päihde ongelma oulussa on kasvanut ja kasvaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virkavallan tulisi lopettaa tuo laittomien markkinoiden ruokkiminen ja ryhtyä itse välittäjäksi samalla keräten verotulot kohdennettuihin käyttökohtiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sehän on jo välittäjä, ex. huumepoliisin päällikkö, vuoden poliisi, jari aarnio rupesi "yrittäjäksi" keräsi voitot kohdensi voitot vaan itselleen ja jäi "kiinni".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tuosta jotain muuta posiitivista haetaan niin anfetamiinia käyttää/käytti taistelulentäjät ukot sodassa pysy skarpimpana joten jos jokainen tuntee suvustaan viinarattijuopon on tämä ollut 100x vaarallisempi liikenteessä. Viina turruttaa aistit anfetamiini lisää. En puolustele kumpaakaan putkaan momemmat muutamaksi viikoksi miettiin näin aluksi laki on laki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohan se kumma kun ei näitä saada pois tuolta liikenteestä toisia vaarantamasta? Mikä siinä nyt on niin vaikeaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun pohjoispuoli on selvästikin kiihkeä välityspaikka. Eikö virkavalta saa välittäjiä kiinni?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14.12.
Erikoiskuljetus liikkuu Oulun seudulla sunnuntain vastaisena yönä, liikenne pysäytetään ajoittain
14.12.
Kysely: Lähes puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, 22 prosenttia haluaisi liittyä sotilasliittoon
14.12.
BBC:n dokumentti Iistä kiinnosti kansalaisia
14.12.
BBC:n tuore dokumentti Iin ilmastoteoista kiinnosti kuntalaisia Huilingin näyttämöllä – "Kyllä se varmaan ihan oikean ja tasapuolisen kuvan antoi" Tilaajille
14.12.
Raviurheilun supertähti oli voitokkaana Rovaniemellä ja ehti myös poroajelulle – "Porolla ajaminen poikkesi ravihevosista siinä, etten löytänyt mistään jarrua"
14.12.
Tuomas Kettunen, 27, taituroi klassisen saralla – elokuva ja musiikki kulkevat sulassa liitossa oululaislähtöisen säveltäjän matkassa
14.12.
Norwichin päävalmentaja: Teemu Pukilta luultavasti murtui varvas

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Lapin länsiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Pohjois-Karjalan, Kainuun ja Lapin maakunnissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

14.12.

Fingerpori

14.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image