Oulu

Huumeissa autolla ajanut mies otettiin kiinni Haukiputaalla – amfetamiinia käyttänyt nainen jäi kiinni ratista Tuirassa

KUVA: Silja Viitala
Oulu 24.7.2019 6:19
Kaleva

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Haukiputaan Kellossa tiistai-iltana hieman ennen kello 20. Kuljettaja, Koillismaalla asuva noin 50-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen todennäköisesti käyttäneen huumausainetta.

Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian selvittämiseksi. Poliisi kirjasi rikosilmoituksen rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 20.50 aikaan Valtatiellä Tuirassa toinen partio tapasi myös epäillyn rattijuopon. Autoa kuljettanut noin 45-vuotias oululainen nainen sai huumausainepikatestissä positiivisen tuloksen amfetamiinille. 

Naista käytettiin verikokeissa. Häntä epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta.

MAINOS

Kommentoi

Missä ihmeen Haukiputaan Kellossa? Eikö toimittajat vieläkään tiedä, lähes 10 vuoden jälkeen, että Kellon kaupunginosa ei kuulu mihinkään toiseen kaupunginosaan! Vai muisteletteko vielä Pateniemenkin kuuluvan Haukiputaan kuntaan - haloo, sellaista ei enää ole!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä virkavalta saa välittäjiä kiinni, mutta aina tulee uusia yrittäjiä! Kysyntä on kova, eli päihde ongelma oulussa on kasvanut ja kasvaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virkavallan tulisi lopettaa tuo laittomien markkinoiden ruokkiminen ja ryhtyä itse välittäjäksi samalla keräten verotulot kohdennettuihin käyttökohtiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sehän on jo välittäjä, ex. huumepoliisin päällikkö, vuoden poliisi, jari aarnio rupesi "yrittäjäksi" keräsi voitot kohdensi voitot vaan itselleen ja jäi "kiinni".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tuosta jotain muuta posiitivista haetaan niin anfetamiinia käyttää/käytti taistelulentäjät ukot sodassa pysy skarpimpana joten jos jokainen tuntee suvustaan viinarattijuopon on tämä ollut 100x vaarallisempi liikenteessä. Viina turruttaa aistit anfetamiini lisää. En puolustele kumpaakaan putkaan momemmat muutamaksi viikoksi miettiin näin aluksi laki on laki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohan se kumma kun ei näitä saada pois tuolta liikenteestä toisia vaarantamasta? Mikä siinä nyt on niin vaikeaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun pohjoispuoli on selvästikin kiihkeä välityspaikka. Eikö virkavalta saa välittäjiä kiinni?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

84
"Jos on huono marjavuosi, niin se on Arinan syy" – Kari Juntunen on päivätyönsä ohella Osuuskauppa Arinan hallituksen varapuheenjohtaja, joka kummastelee Arinan saaman kritiikin määrää
55
Oulun Allas Sea Poolin aikataulua jatkettiin vuodella – nyt merikylpylän arvioidaan avautuvan keväällä 2021
50
Ouluun halutaan rakentaa maailman pohjoisin mallastamo, hankkeelle haetaan rahoittajia: "Tarvitaan paikallista mallasta, paikallista humalaa ja paikallista hiivaa"
42
Analyysi: Putin sysäsi asevarustelun yksin amerikkalaisten syyksi – eikä eurooppalaisten huoli venäläisten kansalaisoikeuksista saa vastakaikua
22
Sykkelit saadaan viimein käyttöön ensi viikolla, viimeiset kaupunkipyörät asennetaan paikoilleen viikonlopun aikana
22
EU-jäsenyys hyödyttänyt Suomen taloutta – eurolla ollut ensin myönteinen, sitten kielteinen vaikutus
18
Oulu palkkaa ulkopuolisen selvittäjän etsimään säästökohteita – "Oulu ei ole mikään kriisikaupunki, mutta työtä pitää tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ... Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image