Oulu

Huomenna Oulunsalossa pääsee tekemään hyvää hyppäämällä – jokaisesta las­ku­var­jo­hy­pys­tä lahjoitetaan kaksi euroa Hopelle

Jokaisesta huomenna hypätystä laskuvarjohypystä lahjoitetaan Hopelle kaksi euroa, mutta järjestön toimintaa voi tukea myös muuten. KUVA: Joel Karppanen
Oulu 11.8.2018 18:03
Eliisa Aikkila

Oulun laskuvarjokerhon oli tänään lauantaina tarkoitus hyppiä koko päivä hyväntekeväisyyden nimissä. Yltyneen tuulen takia hypyt jouduttiin kuitenkin keskeyttämään aamupäivällä. Hyväntekeväisyyshyppäämiset siirretäänkin huomiselle.

– Sääolosuhteet näyttävät paremmilta, Oulun laskuvarjokerhon koulutuspäällikkö Kimmo Paularanta sanoo.

Laskuvarjohypyt tehdään vähävaraisia perheitä tukevan Oulun Hope – Yhdessä & Yhteisesti ryn hyväksi.

Alun perin ajatus hyväntekeväisyyshyppyihin saatiin Utista, Kouvolasta, jossa Skydive Finland järjesti hyväntekeväisyyshyppytapahtuman.

– Uttiin on pitkä matka, joten päätimme järjestää oman rinnakkaistapahtuman täällä Oulussa, Paularanta kertoo.

Jokaisesta huomenna hypätystä laskuvarjohypystä lahjoitetaan Hopelle kaksi euroa, mutta järjestön toimintaa voi tukea myös muuten.

Viime vuonna Oulun Hope auttoi viittäsataa perhettä, ja apu tavoitti noin kaksi ja puoli tuhatta lasta. Järjestö kerää ja kierrättää vaatteita ja tavaroita, muun muassa urheiluvälineitä ja leluja, ja tukee nuorten liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.

Lue lisää 12.08.2018 Kalevasta.

MAINOS

Kommentoi

Eikö se lentäminen ole hirveän kallista. OLisiko tuotteliaampaa heittää ne ropot keräämättä ja lopettaa turha hyppely ja laittaa säästyneet rahat sinne hopielle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Laskuvarjohypyt tehdään vähävaraisia perheitä tukevan Oulun Hope – Yhdessä & Yhteisesti ryn hyväksi." Kertoakaa lisää. Ei mitään hajua mikä tämä hope on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hitsi. Mä olin valmis jo kokeilemaan, mutta tämä ei oo kaikelle kansalle. Kermapersujen touhua. Sääli

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ottakoon hyvissä ajoin vakuutuksen. Vakavaa vammautumista varten kuluja varten tai yksityishoitoon, henkivakuutuksen edunsaajilleen tai hyviä asioita varten ja itsemurhiksi tulkittavissa tapauksissa vakuutus hyvissä ajoin vakuutusyhtiön ehtojen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään oli Hopen edustajia paikalla, mutta huomennakin voi lahjoittaa Hopelle vapaavalintaisen summan, vaikka ei hyppäisikään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

voi olla avuksi lahjoittamalla ja hyppäämäänkin pääsee osallistumalla esim. tandemkurssille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä laitan sunnuntaina senttejä ja nappeja kolehtihaaviin, saan itselleni hyvän omantunnon ja autan lähimmäisiä.....hmm.......ei kun kaukaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulu Laskuvarjokerholle tämä on business as usual, mutta kerho tuodaan jutussa esiin hyväntekijänä. Kaksi euroa menee Hopelle, mutta montako euroa menee Oulun Laskuvarjokerholle?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksi euroa vähemmän kuin normaalisti. Se on yhdistyshommaa tuo, kukaan ei laita liiveihin. Kaikki työ on talkootyötä, hyppymestaritkin saavat mesuilustaan palkaksi vain sen hyppykerran missä ovat mestarina. Koneeseen mahtuu 4 hyppääjää á parikymppiä ja sillä maksetaan lentokoneet, bensat, oppilaitten varusteet jne. Kyllä ei ole ilmaista esim. pitää lentokonetta lentokunnossa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina löytyy joku jota kateus kalvaa.

Hyvää työtä teette hyppääjät - hattua nostan teille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä kateutta se on kun suurin osa menee kerholle, eikä hyväntekeväisyyteen. Ei pidä esittää hyvätekijää, jos ei sitä oikeasti ole.
Sinäkään älä leiki suvaitsevampaa mitä olet, sillä kommentistasi paistaa läpi se todellinen ajatuksesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko sitten parempi istua kuin tatti ja olla tekemättä mitään?
Kaikesta sitä pitää ihmisten valittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15
Oikeusministeri Häkkänen haluaa tiukentaa rikosten rangaistuksia entisestään – "Pahoinpitelykulttuuri elää meillä sitkeässä"
15
Rinne vei yrittäjille omat eväät: Uusi oikeusapuyksikkö joka maakuntaan ja verohuojennukset kolmelle ensimmäiselle työntekijälle
14
Rakennusyhtiö Lehto Group antoi tulosvaroituksen – liikevoitto jäämässä ennakoitua pienemmäksi
10
Entinen EK:n työmarkkinajyrä Laatunen: "Olen tänä päivänä suositumpi työntekijöiden Hakaniemessä kuin työnantajien Etelärannassa"
10
Katso videolta, miten varmistat että pyöräsi renkaat pysyvät kiinni - Hengenvaarallinen renkaiden löysyttely näyttää jatkuvan Oulussa
8
Nuori Rasmus Kupari johdatti Kärpät yhdeksänteen peräkkäiseen voittoon ja uuteen seuraennätykseen – päätöserässä kaksi ulosajoa
7
Puheenvuoro: Verotus vie liikennettä väärään suuntaan – autoveron tasoa tulisi pudottaa kautta linjan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Miksi sitten valehtelen? Olen nyt vuodesta 2011 kirjoitellut näitä, suurimmaksi osaksi välillä täysin kopioituja aloituk... Lue lisää...
Y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image