Oulu

Hiukkavaaraan rakennetaan uusi K-Market – tiloihin voidaan ottaa myös muita vuokralaisia

Oulu 9.2.2018 11:41
Kaleva

Kesko rakennuttaa uuden liikerakennuksen Hiukkavaaraan osoitteeseen Paraatikatu 8. Rakennus valmistuu näillä näkymin kesäksi 2019.

Keskon mukaan rakentaminen aiotaan aloittaa ensi kesänä. Liiketila on 2350 neliömetrin kokoinen ja rakennukselle varataan 83 autopaikkaa.

Rakennukseen avataan uusi K-Market, minkä lisäksi tiloihin on mahdollisuus ottaa myös muita vuokralaisia. Lisäksi rakennuksessa on niin sanotusti kasvun varaa.

– Kun alue lähivuosina rakentuu ja väkimäärä kasvaa, tilat mahdollistavat K-Marketin laajentamisen K-Supermarketiksi, sanoo K-ryhmän Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Liiketilan rakentaa Hartela Pohjois-Suomi Oy.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (31)

Milloin rakentaminen alkaa? Tontti ollut jo usean kuukauden ajan valmiina, tyhjillään. Kaupalle olisi jo nyt kova tarve. Myllyoja liian kaukana kävellen ja muutenkin liian ruuhkainen. Voisiko kaleva kysellä Keskolta ja Hartelalta aikataulua? Löydin netistä jutun, jossa puhuttiin rakentamisen aloittamisesta jo vuonna 2017. Eikai tätä siis taas olla siirtämässä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toppilan saareen ei tule koskaan kauppoja koska asukasyhdistys haluaa vain kerrostaloja alueelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kyllä outoa, koska siellä on myös retkeilyalue joka tarvitsisi palveluja ja aluetta on muka tarkoitus kehittää monin tavoin. Siksi muutikin pois siitä syrjäisestä kaupattomasta lähiöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahtava juttu. Lisäksi alueellenne on tulossa ennen pitkää talomme sivuliike sisältäen myös ravintolapalvelut sekä koirien terveyspalvelut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jes! Hyvä homma, ettei ainakaan S-Ryhmästa tullut meidän lähikauppaa. Nyt vaan toivotaan hyvää kauppiasta kaupalle! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arvasin. Tuntuu k-ryhmän kaupat valtaavan lapsiperhealueet, s-ryhmä muulle väelle. Kuitenkin toivon, että kylkeen tulisi myös s-marketti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon mieluummin kauppiasvetoinen k-kauppa, kuin näitä s-ryhmän kauppoja. Parempaa palvelua saa ja erikoisemmatkin tuotteet on yleensä tilattavissa toisin kuin s-ryhmän kaupoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun kartassa paraatikatu sijaitsee niin keskellä Hiukkavaaran keskusta kuin vaan voi olla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Googlen kartta ei näytä oikeaa katua vaan Hönttämäen vastaavan polun, koska kartta on vanhentunut. Openstreetmaps näyttää oikean paikan Hiukkavaaraan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hiukkavaaran seudulla ei taida olla mitään lounasravintolaa. Kysyntää alkais varmaan olla, kun rakentaminen ja asukasmäärä kasvaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heti vaan supermarket valikoima. Varmasti pärjää, kun asiakas pohjaa on jo nyt ja lisää tulee kokoajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti tulossa oleva kauppa on palveluiltaan hyvää tasoa, eli sushia, salaatteja ja lounasruokia tarjolla, sekä hyllytavaroissa laaja valikoima. Mallia voi ottaa Toppilan marketista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos joku pahoittaa mielensä siitä että sushia on tarjolla niin voi voi. Toivottavasti siellä ei ole kirnupiimää. En osta sitä koskaan enkä halua että kukaan muukaan ostaisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (31)

Uutisvirta

14:08
Tukholmasta Berliiniin matkalla ollut bussi suistui moottoritieltä Saksassa - useita loukkaantuneita
13:59
Miksei lentokoneessa ole alkolukkoa vaikka koulutakseissa on? – "Jos tällaisia ikäviä tapauksia alkaisi olla enemmän, se olisi varmaan yksi keskustelunaihe"
13:27
Päivärinta kertoo pistemenetyksen MM-sivuvaunuluokassa johtuneen kahden bensiinilaadun sekoittamisesta
13:16
Jari Sillanpäälle 10 kuukautta ehdollista vankeutta – "hovihankkijalle" eli pääsyytetylle neljän vuoden vankeus
13:05
Jari Sillanpää tuomittiin 10 kuukauden ehdolliseen vankeuteen
13:03
Japanin merivoimien alukset rantautuivat Helsinkiin näyttävästi - 87 000 hevosvoimaa
13:00
Sinisten Terho: Neljä viidestä ministeristä varmasti ehdolla kevään eduskuntavaaleissa - Soini panttaa yhä päätöstään
62
Lasaretinsaaren rakentamissuunnitelmat eivät lämmittäneet oululaisia – kuulemistilaisuudessa täystyrmäys kaavahankkeelle
56
Hallitus vie asiantuntijoiden kritisoimaa irtisanomissuojan heikennystä eteenpäin – Katso esimerkit potkujen syistä
31
Oulun Kuivasjärvellä haeskeltiin illalla karhua - poliisille ilmoitettiin havainnosta hevostallin lähellä
23
Vasemmistoliiton uuteen ilmeeseen kuuluu pinkkiä ja sinistä, mutta puolueen toiveena on punavihreä hallitus - katso uusi tunnus
21
Paljonko tienaa sirkkatuottaja, ja voiko hyönteisfarmi saada maataloustukea? "Kun tuotanto tehostuu, hinnat muuttuvat kuluttajaystävällisemmiksi"
21
Kupari kiidätti Kärpät lentoon
18
Pesis lyö yhä läpi maakunnissa kunnarin arvoisesti – helteinen kesä on hellinyt lyöjiä ja katsojia

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia kehittyy illalla ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on tänään voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Etelä-Karjalan maakuntaan. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Tuo auton jumalointi on vain sinun näkemyksesi autoista sinua enemmän ymmärtävistä. Neutraloidaanpa keskustelu siirtäm... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image