Oulu

Hintantie suljetaan sillan purkutöiden vuoksi viikonlopun ajaksi

Oulu 26.1.2018 8:44
Kaleva

Hintantie suljetaan tänä iltana kello kahdeksan Hintantien risteyssiltaan liittyvien purkutöiden vuoksi. Tie on suljettuna maanantaihin 29. tammikuuta asti. Liikenne pääsee kulkemaan Hintantien kautta jälleen kello 6.30 maanantaiaamuna.

Kiertotienä moottoriajoneuvoille toimii Kuusamontie. Pyöräilijöille ja kävelijöille opastettu kiertotie menee muiden Oulujoen siltojen kautta.

Tien sulkeminen vaikuttaa myös joukkoliikenteeseen. Hintantien pysäkkejä poistetaan käytöstä purkutöiden ajaksi, ja linjat 11 ja 35N ajavat poikkeusreitillä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Mutta missä kohtaa on riteyssilta - eikö se ole Kuusamontiellä. Hintanteillä on vain alikulku.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa kehittyy illalla tai yöllä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy paikoin voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millainen auto pitäisi laittaa ettet olisi kateellinen?

Laita sellanen auto jonka haluat ja johon sinulla on varaa ilman rahoitusta. Rekisteritiedon perusteella näkee kuitenkin... Lue lisää...
käteisostaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image